- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ne yedinSabah bi yedim bi yedim hala sisim ayol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yedinSabah bi yedim bi yedim hala sisim ayol
3 dilime yakın ekmek 2 kaşık fıstık ezmesi 7 zeytin 1 dilim peynir 1 omlet ekmege salça da surdumNe yedin
Ben simdi bitane daha aldim 2pakette seker aldim çay koydum kenaraCanim kahve paketim de yarıdan aza indi
Günlere giderdim, benden zayif kadinlar kg aldim deyip az yerken ben inadina tika basa yer eve gelince de yemek yerdim. Kayinvalidem de ayri yer anneme gidince yine yerdim. Herşeyi geçtim vucuduma, mideme bagirsagima acıyorumİnsan kendine söylediği yalanı kimseye söylemiyor. Hanginiz Tamam şu tatlı yiyeceğim Akşam yemeği yemeyeceğim demediniz. Bence hepimiz dedik ve sonra akşam da bol pilavlı yağlı yemeği yedik.
İyi etmişsin daha da zamlanacakBen simdi bitane daha aldim 2pakette seker aldim çay koydum kenara
Eksin gayet güzel canım tebriklerPazartesi: 64.25
Cuma : 62.95
Fark : 1.30
Eksin güzel canım tebriklerGecen Cuma 64.8
Bu Cuma 64.2
Fark- 600
Yediklerimi gören ölüm diyeti yapıyorsun sen diyorlar ben 600 gr veriyorum Sporsuz olmuyor anlaşılan
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa aypare ackerman
Güzel başlangıç canım eksin süper tebriklerPazartesi 93.8
Cuma 92.2
Eksi 1.600 baya yüksek geldi bana ben mi yanlış hesapladım
Eki Görüntüle 2959234
Afiyet olsun canim3 dilime yakın ekmek 2 kaşık fıstık ezmesi 7 zeytin 1 dilim peynir 1 omlet ekmege salça da surdum
Oglen 2 mandalina 1 avuç badem
Yarin bizde ek alisveris yapacağızBen simdi bitane daha aldim 2pakette seker aldim çay koydum kenara
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun canim
Ben dun aksam 7 den sonra yemek yememegi basardim darısı bugüne inşallah
Hemen faydasını gördüm zaten canim 57-58 arasinda dolaniyordum bir haftadir sabah 56.75 geldim kiyafetlerleTeşekkür ederim kaptanim
Aksam yememek cidden etkili ife giriyor bir de sabahı biraz geç yaparsan cok iyi
Ben de bu sisteme devam etmeyi düşünüyorum sabahi geç yapıp akşamı en geç 7 de kapamak
Yarin bizde ek alisveris yapacağız
Gecen hafta aldığımız yag 95 den 115 e cikmis
Benim sorunum tatlıya çok düşkün olmamHemen faydasını gördüm zaten canim 57-58 arasinda dolaniyordum bir haftadir sabah 56.75 geldim kiyafetlerle
Ben de oyleyim canim çünkü sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna demişler bu hayatta yakinima hic bir şeyimi anlatmam kocama bile guvenmiyorum nereden bilebilirim ki gidip kendi ailesine söyleyip söylemeyeceğiniBen tanimadiklarima derdimi anlatirim. Tanıdığıma anlatmam :)
Korumaya mi geçtin sen canimBenim sorunum tatlıya çok düşkün olmam
Bir de evde çok fazla hamur işi yapılması dikkat edicez artik haftada 1 gün izin veririm kendime onun harici menü yazmam lazım burdaki düzen beni iyi terbiye etti
Dogum gunu kutlu olsun babanın nice mutlu seneleriniz olsun ben de bu hafta yemistim annemin doğum günü diyeBu yayla çorbası efsane birşey ama içinde pirinç olması olayı bozuo
Bugnde pasta aldm.. Babamın doğm günü..
Ahhh ahhh
Ben o hatayi yaptım maalesef.. kocaya bile güvenmeBen de oyleyim canim çünkü sırrını söyleme dostuna o da söyler dostuna demişler bu hayatta yakinima hic bir şeyimi anlatmam kocama bile guvenmiyorum nereden bilebilirim ki gidip kendi ailesine söyleyip söylemeyeceğini