Popüler Konu LenaG ile MasterFit

FB_IMG_1637931600851.jpg

E Elif_Eylul bir kahve sever olarak sen🤣🤣🤣

Ooo kimler gelmiş. :KK19::KK60:
ayağımı sürtmüşüm eve girerken , akşam kayınım geliyormuş,(yatılı) benimkiler ben yokken çamaşırı salona sermiş işlerine geleni almış kullanmış gerisini koltuklara atmışlar buraya tam yazdım eşim o ara geldi söyledi bende ki telaşı gör salonu topladım banyoyu topladım mutfağı da bir yüz hallettim şimdi süpürge açıp toz alıcam bir de yemek meselesi var da dolap boş, benimkiler hazır almış yemiş çoğunluk alışveriş yapmamışlar :)))

Anksiyete ve panik atak çıktı.2 sene ilaç kullandım tam anlamıyla geçmedi amaa çok şükür azalmıştı.sonra doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.sonra benim hastalıklar tekrardan depreşti.ama bu en kotusuydu ameliyat bile oldum o AP ayrı bir konu.sonra tekrar ilaca başladım.2 sene de öyle kullandım.sonra kendime neyin iyi olup olmadığını buldum.beni kim uzuyorsa ondan uzaklaştım bu bana daha da çok iyi geldi.sana tavsiyem önce kendine neyin kötü olduğunu bul.sonra inan ki çok şey değişiyor 😘💋

Anksiyete ve panik atak çıktı.2 sene ilaç kullandım tam anlamıyla geçmedi amaa çok şükür azalmıştı.sonra doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.sonra benim hastalıklar tekrardan depreşti.ama bu en kotusuydu ameliyat bile oldum o AP ayrı bir konu.sonra tekrar ilaca başladım.2 sene de öyle kullandım.sonra kendime neyin iyi olup olmadığını buldum.beni kim uzuyorsa ondan uzaklaştım bu bana daha da çok iyi geldi.sana tavsiyem önce kendine neyin kötü olduğunu bul.sonra inan ki çok şey değişiyor 😘💋
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Tedavisi nasıl oluyor peki bu uyku apnesinin yeni doğum yaptım ve çok kötüyüm😭
doktorun yönlendirmesi ile uyku merkezin de bir gece yatıyorsun aletleri takıp uykuda ne kadar süreli kaç kez nefes alman duruyor ölçülüyor ona göre uyurken takman için burundan maskeli bir makine veriyorlar uyurken onu takıyorsun hortumlu küçük bir cihaz

ayağımı sürtmüşüm eve girerken , akşam kayınım geliyormuş,(yatılı) benimkiler ben yokken çamaşırı salona sermiş işlerine geleni almış kullanmış gerisini koltuklara atmışlar buraya tam yazdım eşim o ara geldi söyledi bende ki telaşı gör salonu topladım banyoyu topladım mutfağı da bir yüz hallettim şimdi süpürge açıp toz alıcam bir de yemek meselesi var da dolap boş, benimkiler hazır almış yemiş çoğunluk alışveriş yapmamışlar :)))
Kolay gelsin tatlım. 😘😘😘

Evet insan ancak kendisiyle barisinca yuzlesince aşıyor bazi seyleri. Bende hayatımdan cok insan cikardim. Bu seferde cok yalnizim...

gülüm burası merkezi sistem pay ölçerli evin altında ki yerede petekler takılacak ve ayarı 2 den aşağı olmayacakmış yasakmış zaten bir de evin altına bir şey döşemişler yalıtım malzemesi adam dedi de neydi unuttum , biz evi yer sahibinden aldık toplantı salonuna da bakayım dedim baktık , petekler daha takılmamış ya mütahhit takmazsa dedim , adam isterse takmasın tüm evlerin tapusu bende onunkileri vermem dedi:))) ikindi vaktiydi baktığımız da yine de soğuk değildi detaylı şekilde eşimin büyük abisi sordu adama , inşallah sorun olmaz
kız yazın serin oluyorsa çok iyi klima almaya gerek kalmaz bir kalem masraftan yırtarız belki :KK70:
Bende zemin kattayım ama üst katından sıcacık oluyor 🙄

X