Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar bişey soracağım bilen bilgilendirsin devlet hastanesinde psikoloğa giden var mı gercekten sadece ilac verip mi yolluyorlar yoksa dinliyorlar mı
Ben gittim doktorumdan da çok memnunum konuşup dinliyor ve anlıyor. eğer ki iyice araştırıp gidersen memnun kalirsin yoksa hep duyduğum ilaç verip yallah yolluyorlarmis

Hayirli olsun abla abla ama yalitim bile olsa cok zor ilk kati isitmak bos salon yanmayacak sonucta annemlerin oyle ben onlara giderken cocuklari kutuplara gider gibi hazirliyorumo kadar cok yakiyorlar ki bide cocuklar gelecek diye ama yok isinmiyor, yazin cok serin bak

Yaa gerçekten mi abla ekşi sözlüğe baktım da hic kimse dinliyor felan dememis 2 dk durduk ilac yazdi gonderdi dinlemedi bile diyorlar randevu alacagim psikiyatriden
Ben çok memnunum doktorumdan not aliyor soruyor dinlemeden göndermiyor anlatmak istedigin yada sormak istedigin bisey varmi diyor,sakin gelmemezlik yapma nezaman olursa ara bile diyor

Ben gittim doktorumdan da çok memnunum konuşup dinliyor ve anlıyor. eğer ki iyice araştırıp gidersen memnun kalirsin yoksa hep duyduğum ilaç verip yallah yolluyorlarmis
Yaa hangi sehirdesin canim ne güzel
Ben çok memnunum doktorumdan not aliyor soruyor dinlemeden göndermiyor anlatmak istedigin yada sormak istedigin bisey varmi diyor,sakin gelmemezlik yapma nezaman olursa ara bile diyor
Abla cok iyi denk gelmissin ben baktimda randevu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…