- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Aksam olur mu ? Saat 20 size göreGit iboya de abla biz nasıl olduğunu biliyoruz
8, 9 olurAksam olur mu ? Saat 20 size göre
Yaa gerçekten mi abla ekşi sözlüğe baktım da hic kimse dinliyor felan dememis 2 dk durduk ilac yazdi gonderdi dinlemedi bile diyorlar randevu alacagim psikiyatridenDevletin psikoloğu varmi bilmiyorum ama psikiyatri bile dinliyor beni
Ben gittim doktorumdan da çok memnunum konuşup dinliyor ve anlıyor. eğer ki iyice araştırıp gidersen memnun kalirsin yoksa hep duyduğum ilaç verip yallah yolluyorlarmisKızlar bişey soracağım bilen bilgilendirsin devlet hastanesinde psikoloğa giden var mı gercekten sadece ilac verip mi yolluyorlar yoksa dinliyorlar mı
30 ar tane miÇikolata yerine kuru kayısı fındık ve şekersiz sütlü kahve yetti
Hayirli olsun abla abla ama yalitim bile olsa cok zor ilk kati isitmak bos salon yanmayacak sonucta annemlerin oyle ben onlara giderken cocuklari kutuplara gider gibi hazirliyorumo kadar cok yakiyorlar ki bide cocuklar gelecek diye ama yok isinmiyor, yazin cok serin bakselam gençlikkkkkkkkkkkkk
eve döndüm şükür , memleketten ev bakmaya gitmiştim sonun da bulup aldım ama bizim keseyi zorladı baya ev fiyatları geçen bahar aylarına göre 100 bin 200 bin üstüne çıkmıştı 2. kat görünümün de 1. kat, altı toplantı salonu olan bir yer aldım geldim , inşallah dedikleri gibi ısı yalıtımlıdır yoksa hem kocanın dilinden hem soğuktan eyvahh eyvahhh1. kat olması hariç içime sindi ne yalan diyeyim :)))
şubatta emekli olmaya karar veren eşim bu defa da eşya parası biriktirmek için yaza kadar sabredip çalışmaya karar verdi, yaniiiiii yaza allah kerim diyip aynen kaldığım rutinden devammmmmkilom ne alem de bilmiyorum otobüste gece boyu gözümü kırpmadım, eve girdim benimkiler hizmetimi özlemiş az yatayım dedim alt kat daireye yeni taşınacaklar tadilat yaptırıyor gürültüden dalamadım ben de gelip canlarıma selam ve havadisleri vereyim dedim
benim cephede durumlar böyle sizde ne var ne yok kızlar
3 kuru kayısı 10 fındık=30 kez içimi şekersiz kahve30 ar tane mi
Afiyet olsun3 kuru kayısı 10 fındık
Ben çok memnunum doktorumdan not aliyor soruyor dinlemeden göndermiyor anlatmak istedigin yada sormak istedigin bisey varmi diyor,sakin gelmemezlik yapma nezaman olursa ara bile diyorYaa gerçekten mi abla ekşi sözlüğe baktım da hic kimse dinliyor felan dememis 2 dk durduk ilac yazdi gonderdi dinlemedi bile diyorlar randevu alacagim psikiyatriden
Hurmalı islak kek yapıcamAfiyet olsun
Tedaviye ne kadar oldu başlayalıBen çok memnunum doktorumdan not aliyor soruyor dinlemeden göndermiyor anlatmak istedigin yada sormak istedigin bisey varmi diyor,sakin gelmemezlik yapma nezaman olursa ara bile diyor
Yaa hangi sehirdesin canim ne güzelBen gittim doktorumdan da çok memnunum konuşup dinliyor ve anlıyor. eğer ki iyice araştırıp gidersen memnun kalirsin yoksa hep duyduğum ilaç verip yallah yolluyorlarmis
Abla cok iyi denk gelmissin ben baktimda randevu yokBen çok memnunum doktorumdan not aliyor soruyor dinlemeden göndermiyor anlatmak istedigin yada sormak istedigin bisey varmi diyor,sakin gelmemezlik yapma nezaman olursa ara bile diyor
Ben Eskişehir deyim canım sen nerdesinYaa hangi sehirdesin canim ne güzel
Abla cok iyi denk gelmissin ben baktimda randevu yok
FilizTospik
İstanbuldayim canım nalet gelsin bir defa da boş randevu olsunBen Eskişehir deyim canım sen nerdesin
Daha önce herhangi bir tedavi gördün mü teşhis kondumu sana canımI
İstanbuldayim canım nalet gelsin bir defa da boş randevu olsun
Bana fare girdi ya1. Katı ben de sevmiyorum abla küçükken 1. Katta otururduk evin icine kedi girmisti kuşumuzu yemisti hain kedieviniz hayırlı oksun hep guzel günler gecirin birsürü mutlu anılarınızla dolsun ablam
Şaka yaptım canım benim.Niye ki haftaya duruma bakiyim cok kilo alırsam katılırım