- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Ben istedikçe ters tepiyorOlur ya hemen skoy verme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istedikçe ters tepiyorOlur ya hemen skoy verme
Teşekkürler canımaypare ackerman tebrik ederim canim emegine saglik
sulisim tebrik ederimm kaptanim kaptanligi cok iyi yürüttün emegine saglik
C _CikiLeta Zeynebim2020 kaptanliginiz hayırlı olsun kızlar
Kırmızı takımSelam güzeller yeni oturabildim kim kazandı bakıyım
Teşekkür ederim canımKolaylıkla bitsin bütün işler
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
Kime çekmiş bu kız...halası kılıklıKardeşim 2gündür kudurdun farkındamısın
Sanki baş kaldıran başka bir şeylerdibas kaldırmış düğmeler
Devletin psikoloğu varmi bilmiyorum ama psikiyatri bile dinliyor beniKızlar bişey soracağım bilen bilgilendirsin devlet hastanesinde psikoloğa giden var mı gercekten sadece ilac verip mi yolluyorlar yoksa dinliyorlar mı
HalasıKime çekmiş bu kız...halası kılıklı
Adam detaylı söylemiş işte ablaSanki baş kaldıran başka bir şeylerdi
Hayırlı olsun canım Ağız tadıyla yaşamak nasip olsun. Alan her zaman kardadir. Memleket nireydi bacıselam gençlikkkkkkkkkkkkk
eve döndüm şükür , memleketten ev bakmaya gitmiştim sonun da bulup aldım ama bizim keseyi zorladı baya ev fiyatları geçen bahar aylarına göre 100 bin 200 bin üstüne çıkmıştı 2. kat görünümün de 1. kat, altı toplantı salonu olan bir yer aldım geldim , inşallah dedikleri gibi ısı yalıtımlıdır yoksa hem kocanın dilinden hem soğuktan eyvahh eyvahhh 1. kat olması hariç içime sindi ne yalan diyeyim :)))
şubatta emekli olmaya karar veren eşim bu defa da eşya parası biriktirmek için yaza kadar sabredip çalışmaya karar verdi, yaniiiiii yaza allah kerim diyip aynen kaldığım rutinden devammmmm kilom ne alem de bilmiyorum otobüste gece boyu gözümü kırpmadım, eve girdim benimkiler hizmetimi özlemiş az yatayım dedim alt kat daireye yeni taşınacaklar tadilat yaptırıyor gürültüden dalamadım ben de gelip canlarıma selam ve havadisleri vereyim dedim
benim cephede durumlar böyle sizde ne var ne yok kızlar
Bende gördüm@Zeynebim2020 Allah seni napmasın seçseydin yaaa hele hâlaaa burdasin
İşte o detayda düğmeler baş kaldırmıyor. Düğmeler kavuşmuyor.Adam detaylı söylemiş işte abla
HıhıBende gördüm
Git iboya de abla biz nasıl olduğunu biliyoruzİşte o detayda düğmeler baş kaldırmıyor. Düğmeler kavuşmuyor.
Ya disardayim saat netlesti mi diye bakip duruyorum.@Zeynebim2020 Allah seni napmasın seçseydin yaaa hele hâlaaa burdasin
Heee ozaman kalsın canım aksama yazarsinYa disardayim saat netlesti mi diye bakip duruyorum.