Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar bişey soracağım bilen bilgilendirsin devlet hastanesinde psikoloğa giden var mı gercekten sadece ilac verip mi yolluyorlar yoksa dinliyorlar mı
Devletin psikoloğu varmi bilmiyorum ama psikiyatri bile dinliyor beni

selam gençlikkkkkkkkkkkkk:KK36:
eve döndüm şükür , memleketten ev bakmaya gitmiştim sonun da bulup aldım ama bizim keseyi zorladı baya ev fiyatları geçen bahar aylarına göre 100 bin 200 bin üstüne çıkmıştı 2. kat görünümün de 1. kat, altı toplantı salonu olan bir yer aldım geldim , inşallah dedikleri gibi ısı yalıtımlıdır yoksa hem kocanın dilinden hem soğuktan eyvahh eyvahhh:rolleyes: 1. kat olması hariç içime sindi ne yalan diyeyim :)))
şubatta emekli olmaya karar veren eşim bu defa da eşya parası biriktirmek için yaza kadar sabredip çalışmaya karar verdi, yaniiiiii yaza allah kerim diyip aynen kaldığım rutinden devammmmm:KK8: kilom ne alem de bilmiyorum otobüste gece boyu gözümü kırpmadım, eve girdim benimkiler hizmetimi özlemiş:KK70: az yatayım dedim alt kat daireye yeni taşınacaklar tadilat yaptırıyor gürültüden dalamadım ben de gelip canlarıma selam ve havadisleri vereyim dedim
benim cephede durumlar böyle sizde ne var ne yok kızlar
Hayırlı olsun canım ❤️ Ağız tadıyla yaşamak nasip olsun. Alan her zaman kardadir. Memleket nireydi bacı :KK60:

X