Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hosgeldin canim hayirli olsun insaAllah

Hayırlı olsun ablacım güle güle sağlıkla oturun inşallah

Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla ailen ve sevdiklerinle oturmayı nasip etsin.

@aypare ackerman kırmızı takım tebrik ederim
S sulisim mavi takım tebrik ediyorum
C _CikiLeta 3. Kez kırmızı kaptanlıgı hayırlı olsun
@Zeynebim2020 mavi kaptanlıgı hayırlı olsun

C _CikiLeta ve @Zeynebim2020 kaptanliklariniz hayırlı olsun

Eline emegine saglik canim

Hayirli olsun @Zeynebim2020

@Zeynebim2020 ve C _CikiLeta kaptanlığınız hayırlı olsun kızlar

@aypare ackerman tebrik ederim canım hem seni hem takımını @Zeynebim2020 seninde kaptanligin hayırlı olsun canım

@Zeynebim2020
C _CikiLeta

Kaptanlarim ne zaman uygunsunuz secmeleri ne zaman yapalım
Kaptanicem yarin sehir disina cikacagiz, biraz disarda islerim var ,hazirlik vs derken gunduz vakit bulamam, aksam olsa olur mu size gore aksam 10 gec mi olur, bize gore 8 oluyor, C _CikiLeta uyar mi sana aksam 22?
C _CikiLeta
@Zeynebim2020
Kaptanliginiz hayirli olsun kızlar

C _CikiLeta
@Zeynebim2020
Kaptanliginiz hayirli olsun , iyi olan kazansin

He canim buyur, kestane isladim,
tebrikler C _CikiLeta gerçekten eksin çok güzel kırmızı kaptanlığın hayırlı olsun.
@Zeynebim2020 canım senin de kaptanlığın hayırlı olsun

Anladim canim iyi yolculuklar
Ben 10 dan sonra burda olmuyorum genelde

Kız çok kişi yok zaten çok az 10 dk da biter yani işim var diyorsan uyar bana da belli olmaz

Kestane adı gündemde kaldı
Kestane yemiyorıum

1. Katı ben de sevmiyorum abla küçükken 1. Katta otururduk evin icine kedi girmisti kuşumuzu yemisti hain kedi eviniz hayırlı oksun hep guzel günler gecirin birsürü mutlu anılarınızla dolsun ablam

1. Katı ben de sevmiyorum abla küçükken 1. Katta otururduk evin icine kedi girmisti kuşumuzu yemisti hain kedi eviniz hayırlı oksun hep guzel günler gecirin birsürü mutlu anılarınızla dolsun ablam
Bende zemin kattayım
Kediler gelmiyor ama mutfaga yemek kokusunu duyar duymaz geliyo
Kovaliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…