Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar bişey soracağım bilen bilgilendirsin devlet hastanesinde psikoloğa giden var mı gercekten sadece ilac verip mi yolluyorlar yoksa dinliyorlar mı
Ben daha önce gittim. Maalesef cok uzun uzun konusma firsati yok. İlac veriliyor genelde. Bende gidicem yakinda bu gidisle... İstanbulda belediyelerin aile danışma merkezleri oluyor. Orda terapiler oluyor bir incele istersen

Ben daha önce gittim. Maalesef cok uzun uzun konusma firsati yok. İlac veriliyor genelde. Bende gidicem yakinda bu gidisle... İstanbulda belediyelerin aile danışma merkezleri oluyor. Orda terapiler oluyor bir incele istersen
Ya canim once bi doktora gideyim bakalim oraya da esimle giderim kabul ederse tabi

Hosgeldin ablacim eviniz hayirli olsun güle güle oturun inşallah 🥰🥰🥰

Hayırlı olsun ablacım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 😍💕

Hosgeldin canim hayirli olsun insaAllah 🥰💕

Hayırlı olsun ablacım güle güle sağlıkla oturun inşallah 💞

Rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla ailen ve sevdiklerinle oturmayı nasip etsin.
hoş buldum çook teşekkürler , aminnn diyorum inşallah rabbim sağlıkla oturmayı da nasip eder

Ya canim once bi doktora gideyim bakalim oraya da esimle giderim kabul ederse tabi
Once kendinle ilgili birşey ise ikisine de başla. Eşinde sonradan katilir zaten. Konuşmak daha iyi travmalarini buluyosun. Ben devam edemedim hamileydim o zaman sonra da pandemi başladı

1. Katı ben de sevmiyorum abla küçükken 1. Katta otururduk evin icine kedi girmisti kuşumuzu yemisti hain kedi:63: eviniz hayırlı oksun hep guzel günler gecirin birsürü mutlu anılarınızla dolsun ablam💜
ooyyy kıyamam yaa nasıl üzülmüşsündür , hala da kedilere için ısınmıyordur :KK43: yüksek giriş üstü toplantı salonu onun üstü 1. kat gülüm kedinin girebileceğini sanmıyorum girerse de artık çıkamazzz benimdirrrrr:rolleyes:

Hayirli olsun abla abla ama yalitim bile olsa cok zor ilk kati isitmak bos salon yanmayacak sonucta annemlerin oyle ben onlara giderken cocuklari kutuplara gider gibi hazirliyorumo kadar cok yakiyorlar ki bide cocuklar gelecek diye ama yok isinmiyor, yazin cok serin bak :KK70:
gülüm burası merkezi sistem pay ölçerli evin altında ki yerede petekler takılacak ve ayarı 2 den aşağı olmayacakmış yasakmış zaten bir de evin altına bir şey döşemişler yalıtım malzemesi adam dedi de neydi unuttum , biz evi yer sahibinden aldık toplantı salonuna da bakayım dedim baktık , petekler daha takılmamış ya mütahhit takmazsa dedim , adam isterse takmasın tüm evlerin tapusu bende onunkileri vermem dedi:))) ikindi vaktiydi baktığımız da yine de soğuk değildi detaylı şekilde eşimin büyük abisi sordu adama , inşallah sorun olmaz
kız yazın serin oluyorsa çok iyi klima almaya gerek kalmaz bir kalem masraftan yırtarız belki :KK70:

X