Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Menümü de yazayım önce.

10 Aralık Salı menüsü
10.00 kahvaltı
2 kaşık lorlu çörekotlu 2 yumurtadan omlet, 5 yeşil zeytin, acı yeşil biber, 1 dilim tam buğday ekmek.

13.00 ara
1 adet ayçekirdekli yaprak galeta, 1 küçük kase kuruyemiş (1 kayısı, 1 ceviz, yer fıstığı ve Siirt fıstığı)

18.30 akşam
6 kaşık haşlanmış nohutlu salata (marul, mor lahana, domates, salatalık, yarım avakado), yağsız ve limonlu. 1 tane çiğköfte lavaşı ile 3 siyah zeytin.

Su 2.5 litre
Spor 5000 adım 500 puan
Başka spor yapamadım, kötüydüm.

LenaG Boncuk2307 noram

Çok üzüldüm ya canim istersen hazırlığa geç

Maalesef yapamadım akşam zencefil kalmamış. Şimdi aktardan aldım
Hibiskus zencefil
Bir de aktar önerisi macun aldım. Aç karna sabah akşam 1 tatlı kaşığı tüket dedi
Şimdi aldım 1 tatlı kaşığı. Üstüne limon zencefil bal sıcak su karışımı içiyorum.
Asıl bomba haber tartıldım bugün. Kilom 71,9
Bağırsak çalışsa bide muhteşem olucak

Kızlar ben fena oldum, tansiyonum falan normal ama tuhaf hissediyorum. Menüleri yarın kontrol ederim. Kendi menümü de yarın yazacağım. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Canım geçmiş olsun nasıl oldun şimdi?
Canım kırmızı takımdasın noram da
Bugünkü menüm sabah
Yulaf süt iki ceviz chia karışımı
Öğlen
Bir kase nohut yemeği bir dilim ekmek
Akşam
4 YK bulgur pilavı 4 YK musakka
Ara
Detoxmix
Yarım dilim kek
Şu 3 lt
LenaG
Afiyet olsun güzel menü bir tek kek akşam mı yedin
Yukarıdaki listede bende görünüyorsun canım LenaG yanlışlık var sanırım kaptanım
Yok canım doğru görüyorsun ama çok giren ve ayrılan oldu benim de kafa karıştı sayılar çok dengesiz oldu onu bugün halledeceğim mavi takımla kırmızı takımı eşitlemek lazım normalde olmaz aslında hafta ortası bırakmak isteyen olunca karıştı biraz

Canım afiyet olsun, sabah ya da akşamki karbonhidrati biraz daha azaltabilirdin.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Canım tüm gün aç kalıp kendini boşa yoruyorsun. Bu cumartesi eksi gelme fikrini kafandan çıkart bence, böylece kalan 3 gün aç gezme. Olması gerektiği gibi düzenli bir beslenmeye başla, böylece kaçamak olayına da girmemiş olursun.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun kaptanım her zamanki gibi harikasın.
Afiyet olsun canım, iyi bir menü.
Heyy maşallah, oğlun kaç yaşında. kilo problemi var mı canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.

Afiyet olsun canım, patatesler yerine başka bir şey olsa muhteşem olurmuş ama bu da çok sıkıntılı gelmedi bana.

Teşekkür ederim kaptanım iyiyim çok şükür. Sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var.

Takımlar eşitleme konusunda haklısın kaptanım, sen nasıl belirlersen bana uygun.

Canım Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Afiyet olsun
Günaydınlar kimse açmamış daha kapıları
@Sem2024 nerdesin çizgi film mi izliyorsun yoksa
Tünaydııınnn
Tünaydın Afiyet olsun
Canım hiç bir şekilde vakit bulamıyorsan veya yorgunluktan yapamıyorsan zorlama h.sonları yaparsın
günaydın kızlar
Tünaydıın çiçeeemm
Günaydınnnnnn ay bugün tartildim çok güzel eksi gördüm inşallah haftasonuna kadar 75e düşeceğim çok mutluyum
Tünaydın ne güzel bir haber
Günaydın kızlar
Tünaydın canım
Günnnnooooooo gerçi 7.30da kalktım oğluşumlaa
Tünooooo
Günaydın güne sporla başladım

Umarım gün içinde beslenmeme etkisi güzle olur
Eki Görüntüle 3519084
Harika
Günaydın arkadaşlar, geldim ben. Çok şükür iyiyim, geçmiş yapıp geliyorum.
Tünaydın kaptanım geçmiş olsun
Afiyet olsun akşamki salatada nohut var ya lavaşa gerek var mıydı bilemedim
Gümnaydınlar fit hatunlar
Tünaydıın
Bugün komşuda köfte partisi var
Gitmiyorsun o partiyeee
Kızlar günaydın
Tünaydıın canım

Tünaydın kızlar
Akşam menüleri alıntıladım tek tek sabah erkenden bakarım diye ama gece benim bıdıklarla uğraştım. 4 kere kalktım elimle mama verdim avucumdan yiyor bir tanesi tüm uykum bozuldu anca kalkabildim
kaptanlarım menülere yorum yapmışlar

Wc sorunun varsa fazla çikmiş olabilirr iyi barii bak bu tartı günü stres e sarıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…