VaarrrGunnnoooo hala kahvaltımı etmedim varmı benim gibiii bekleyennn
Paylaşımlar azaldı haklısın bakne bilem önceden daha çok paslaşırdık sankim hahah
Bennnnnn, yumurtalar kayniyoreeeGunnnoooo hala kahvaltımı etmedim varmı benim gibiii bekleyennn
Oooo ozamann hepimizzzz resim atalımmm yaaaaa benimkide atıcamm birazdanPaylaşımlar azaldı haklısın bak
Bennnnnn, yumurtalar kayniyoreee
Şu iki akşamı da hafif geçireyim istedimAfiyet olsun
Afiyet olsunpek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum
Afiyet olsunkabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı
Çok güzel menü canım afiyet olsunadımlar da güzel ayaklarına sağlık
Afiyet olsungüzel bir menü
Çok iyi canım afiyet olsun
İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır
Afiyet olsunyumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş
Afiyet olsunaz olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok
ama tariiifff pliiiisiiiKızlar çocuklara ve kendime ara öğün yaptım. Eki Görüntüle 3519668
Harika görünüyor ellerine sağlıkKızlar çocuklara ve kendime ara öğün yaptım. Eki Görüntüle 3519668
TariiffffKızlar çocuklara ve kendime ara öğün yaptım. Eki Görüntüle 3519668
afiyet şifa booll booll eksi olsun balıımm
ama tariiifff pliiiisiii
Harikasın bende yaparım malzemem olursaCanım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not.Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
Jou
Harika görünüyor afiyet olsun canım
Harikasın ya, ellerine sağlık. Bende yapacam hafta sonu inşallahhhhhhCanım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not.Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
Jou
Harika görünüyor afiyet olsun canım
Ben yedim çekmeyi unuttum
Harikasın ya, ellerine sağlık. Bende yapacam hafta sonu inşallahhhhhh
Acından gözün döndü demi hahahHarika görünüyor afiyet olsun canım
Ben yedim çekmeyi unuttum
Harikasın ya, ellerine sağlık. Bende yapacam hafta sonu inşallahhhhhh