Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şu iki akşamı da hafif geçireyim istedim
65-66 gidip geliyorum . 68 de çok güzel verdim ama 65-66 bandını kırmak istiyorum
Madem sporu sadece cmtsi pazara attım o zaman 2-3 akşam daha hafif gwçirerek dengeleyeyim istedim
Doydum da aslında, eşimin milyarlarca kez ısrarına rağmen yemedim.

ama tariiifff pliiiisiii

Canım kafadan yaptım aslinda
1 orta boy olgunlaşmış muz
4 Su bardağı yulaf
2 yemek kaşığı hurma özü( yoksa 2 kaşık pekmez)
1 yemek kaşığı bal
1 şu bardağı kalin çekilmiş fındık ( fıstık ile de çok güzel oluyor. Ben evde olanı koydum ceviz bademler olur )
1 şu bardağı kuru üzüm ( evde ne varsa kayisida koyuyorum)
Not. Ben arada bim den %80 bitter çikolata alıp ondanda kırıklıyorum içine çok güzel oluyor.
Önce muzu çatalla eziyorum sonra diğer malzemeleri koyup iyice birbirine yediriyorum. Sonra yaglı kagit üzerine koyup elimi hafif su ile ıslatıp kare yapıyorum. Sonra bıçakla kesiyorum. Önceden ısıtılmış 150derecede 30dakika pisirdim. Son 5 dakika en alt tele koydumki altı kıtır olsun. Fırından çıkınca soğuyana kadar ara ara ters düz edersin yada fırın teline koyarsınız altı sıcaklıkta buhar olup yumuşamasin. İyice soğuduktan sonra kıtır kıtır oluyor
Jou

Harikasın bende yaparım malzemem olursa

Harika görünüyor afiyet olsun canım
Ben yedim çekmeyi unuttum
Harikasın ya, ellerine sağlık. Bende yapacam hafta sonu inşallahhhhhh

Harika görünüyor afiyet olsun canım
Ben yedim çekmeyi unuttum

Harikasın ya, ellerine sağlık. Bende yapacam hafta sonu inşallahhhhhh

Afiyet şifa olsun canim . Paketli gıdalardan uzaklaşmak lazım. Benimkiler paketli gıda tüketmedikleri için çok sevdiler oğlumun beslenmesinde koyuyorum atıştırmalık olarak.tadi az gelirse bal veya pekmezi arttırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…