Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım bende

Öğlen 12//
2 but tavuk
Bir bardak ayran

Ara bir dilim pasta

Akşam 18.00//
Bir yuvarlak palamut
10 adete yakın hamsi
3 4 adet istavrit
Bol salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği

2.5lt su
45dk Leslie
100 sn plank
60sn squat
Ekstra 2500 adım yürüyüş
LenaG Boncuk2307 noram

Yukarıdaki listede bende görünüyorsun canım LenaG yanlışlık var sanırım kaptanım

Çok canım be sanki
Çok güzel menü canım afiyet olsun

Çalıştırıyorr hattaa sana şunu vereyimm bende alıp yapcamm benim yaptığım detoxuda yapabilirsin
Eki Görüntüle 3518948
Hibiskusta şu çok güzel oluyor
Eki Görüntüle 3518946
Ayy çok teşekkür ederim. Hatta ilk tarifi hemen yapayım yarına hazır olsun. Salatalık hariç hepsi var. Şu an mevsimi değil zaten yazın salatalıklı yaparız.
İkinci tarif hibiskus alayım yarın. Maden suyu hariç hazırlarım hemen. Çünkü kan grubuma hiç yaramadığını biliyorum.
Ayy süper iki tarif

Merhabalar
LenaG Boncuk2307 noram

10 Aralık salı
İlk ve tek öğün
Saat: 16_17:00

1 kase sebze çorbası
100 gr basmati pilav
150gr tavuk ızgara
Bol Yeşil salata

Kahve, 20 gr çikolata

2 lt su, 1 fincan bitki çayı

Aşağıdaki video 2 kez yapıldı. Toplam 32 dk

Eklentiler

• Screenshot_20241116_223424_YouTube.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 7
Ben çok ysptımm kuzumm olurr dedigin gibide olurr üstünede 1 litrede su içersin akşam 6 dan sonra su icme ilk tarifi benimde hazırr yarınaa aç karnada içiyorum 1 bardak gerisi tok salatalık olmasada limon işe yarıyoorr yarasınnnn gitsin kış kış kalorileerr

Diyetisyen 3 ana 3 Ara Öğün yapacaksın, kendini aç bırakmayacaksın az da olsa bir şeyler yiyeceksin dedi. Ben yine de komple 3 ana 3 Ara Öğün yapmıyorum her gün çoğunlukla 2 ana 2 ara öğün yapıyorum. Şeker ve insülin direnci sıkıntısı var, geçen tekrar gittim ne yapıyorsan aynen devam et çok güzel vermişsin kilonu şeker de toparlamış dedi kaptanım. Listeyi atarım sana özelden.
Canımsu sen bu squatı böyle 60 sn yazıyorsun ya ben hesap yaparken devrelerim yanıyor kaç tane olduğunu yaz olur mu bölgesel hareketler tane olarak ya da dk olarak hesaplanıyor çünkü

Kizlar ben tartilmadim,
Ben bu hafta reglim ve hastalandım birkaç gündür de hem uygulayamiyor hem buraya giremiyorum çıksam daha iyi olacak bu hafta sanki

Kızlarr günaydınnn
Dün bi yakınımız vefat etti. Bi anda oraya gidince akşam menüm karıştı.
Sabah 10:00
Türk kahvesi

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
1 çorba kasesi cacık
Yarım yeşil elma

Akşam 17:45
5-6 küçük dilim peynir
2 küçük ısırık ekmek
2 bardak ayran

Ara 20:30
3 küçük mandalina

Su 2lt
12300 adım

LenaG
arke
Boncuk2307

Canimm puan tablosunu hiç bilmiyorum ama Kronometreyi açıp yapıyorum otur kalk şeklinde değil ama 1dk veya 60sn hiç kalkmadan duruyorsun videoda o şekilde

Dünkü menümü yazayım
Günaydın kızçeler
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit

Öğle 12.30
1 kase domates çorbası
1 adet avuç içi kadar köfte üzeri mantar dilimleri
1 kase yeşil salata

Ara
16 civarı
1 paket altınbaşak lifli birşey
4 badem
(Regl krizi hep bunlar)

Akşam 20.30
4 adet etli lahana sarması
1 küçük kase yoğurt
Su:2 lt
Spor: yok 4965 adım
LenaG noram Boncuk2307

Spor için kendimi kasmaktn ve kendimi eleştirmekten çok yoruldum
Gece 20.30 da evde olur hazır yemeğim yoksa 21 de masaya oturuyorum
Spor 22 planlarım arasında ama günün yorgunluğu mahvediyor
Sabah 06.30 da kalkıyorum kapkaranlık
Sabah da kalkamıyorum
Ya artık bu sevdamdan vazgeçicem ya da sadece cumartesi pazar 2 gün spor yapıp kenara çekileyim
Ne dersiniz

Günaydınlar kimse açmamış daha kapıları
Sem2024 nerdesin çizgi film mi izliyorsun yoksa

Canim benimkiler 6 da kalktı onlara krep yaptim( ekmek almayı unutmusuz) , makinadaki çamaşırları kurutmaya attım, kurutmadakileri katladim, bulaşık makinesini boşalttım , şimdi kızın oyuncaklarını ayırıyoruz aynı zamanda 5bininci kez MAŞA nin doğumgununu izliyoruz

başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…