Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlarcımmm ben bugünlük sözümü tuttum.

LenaG , noram , Boncuk2307

Eki Görüntüle 3519900

Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim
Harika menü afiyet olsun kaptanım

Çok üzüldüm kaptanım. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir görev gerçekten, gönlünüze sağlık

Kaptanım ellerine sağlık. Kurallara dikkat etmemiz önemli, ancak bu şekilde istikrar sağlayabiliriz. Sporlar için ekran görüntüsü demişsin, adımlar telefon ya da saatle paylaşılabilir. Pilates ya da bölgesel egzersizler için nasıl olacak. Ben onları adımlara dahil olmasın diye saati çıkarıp yapıyordum. Onun haricinde yakın zamanda havuz açılacak ve yüzeceğim, yine saatim olmayacak. Yani onu nasıl kanıtlamış olacağım.

Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.
Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.
aynen canım. birde gurbet kimsesizlik eklenince ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu hastalık sürecinde
Çok geçmiş olsun canım
Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.
Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.
Sabah 2 yumurta, 100 gr kavurma

Akşam 200 gr tavuk ve bol salata

100 gr protein içeriyor bu menü ve düşük karb. On numara yani
Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.
Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.
Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun çok güzel menü
Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Çok geçmiş olsun kaptanım
Afiyet olsun çok güzel
Anammm birşey yememişsin Afiyet olsun
Afiyet olsun olabildiğince ucuz atlatmışsın kahvaltıyı

nasıl olacak peki artık kaptanlık yapmayacak misin
Canım devretmeden bırakmam
Afiyet olsun
Canım bir gönüllü çıkana kadar kaptan olarak buradayım. Çıkarsa yarışmacı olarak buradayım
Tabii ki gelecekler kızçem çocuklarım onlar benim Dünyanın öbür ucuna gitsem yine bırakmam
Çok üzüldüm kaptanım. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir görev gerçekten, gönlünüze sağlık
Teşekkür ederim canım Bir gönüllü arkadaşıma devredene kadar devam
Süper olmuş afiyet olsun
Canım saatlerde antrenman seçenekleri oluyor genelde ama yoksa yapacak birşey yok. Tabii ki yüzdüm diyorsan kabul edeceğiz. Benim aslında kastım hiçbir şey yapılmasa bile hiç değilse 6000 adım atılsın diyeydi.
C.tesi daha detaylı açıklarım
Afiyet olsun

Sağol kaptanım

Çok teşekkür ederim kaptanımmm

Tamam kaptaniçeem işte şimdi mutlu oldum
Menüme gelincede cumartesi hazırlığı

Canım benim hiç haksızlık olur mu, sonuçta sürekli hareket halindesin sen. Bizim adım sayılarımız özellikle yürüyüş yaptıklarımızla birlikte evin içindeki küçük adımları da kapsıyor. Ekstra spor yapabilrsen o da senin için ekstra yarar demek.

Sen sporunu bittikten sonra her çıkan sayının ayrı ayrı resmini atarsan ben söylerim sana neyin ne olduğunu olur mu çiçeğim
Tamam canım çok teşekkür ederim
su diyetine mi başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…