Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimKızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Harika menü afiyet olsun kaptanım11 Aralık çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, kuru meyveli 3 kaşık yulaf, 1 küçük boy muz, 1 tatlı kaşığı chia. 5 tane yer fıstığı.
15.00 ara
1 küçük muz.
18.00 akşam
4 kaşık tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek.
Su 2 litre
Spor 5000 adım 500 puan
LenaG Boncuk2307 noram
Çok üzüldüm kaptanım. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir görev gerçekten, gönlünüze sağlıkArkadaşlar selam
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Kaptanım ellerine sağlık. Kurallara dikkat etmemiz önemli, ancak bu şekilde istikrar sağlayabiliriz. Sporlar için ekran görüntüsü demişsin, adımlar telefon ya da saatle paylaşılabilir. Pilates ya da bölgesel egzersizler için nasıl olacak. Ben onları adımlara dahil olmasın diye saati çıkarıp yapıyordum. Onun haricinde yakın zamanda havuz açılacak ve yüzeceğim, yine saatim olmayacak. Yani onu nasıl kanıtlamış olacağım.ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir
Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.
Hadi biraz hareketlenelim kızlarBoncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo
Öpüyorum siziiii
Masterfit 144.Etap Yeni Takım Listesi KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 @Purple58 @Sem2024 @gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 @Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi D Deltavealfa @yosunlupapatya Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı @Jou @Cicekbocekkaktus nurovic @Hallederiz Boncuk2307 Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Aşk olsunDemek tellioğullarındansın
Seni gidi küçük enişte seni
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.Aç karna : zencefilli limonlu su - ardından yarım saat sonra yeşilçay
Kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 küçük salatalık
4 zeytin
1 bugday ekmek
Maydanoz dereotu kıvırcık
12.00
Filtre kahve 1 kup
13.30
1 Yumurtalı ıspanak 1 cam kase(dünden kalan yemek)
17.30
1 kepçe kurufasulye
1 cam kase basmati pirinç
Bol cacık
Yarım litre Detox suyu (maydanoz zencefil limon salatalık)
1 litre su ml su
arke
@Efenin_Annesiarke LenaG @Ellssa
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.Sabah
50 gr ekmek
30 gr peynir
7 zeytin
Öğle
1 orta boy ayva(220 gr)
Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı bamya yemeği
(Tabağı sıyırmak için bir parça ekmek)
2.5 lt su
8.000 adım
LenaG arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.Ben de yazayım menümü sporu da en son yazarım bitince
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Ara Öğün 16. 30
1 elma, 6 Fındık
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Akşam yemeği 19.00 - 19.30
1 kase kemik suyuna şehriye çorbası, marul salatası, 2 kaşık kadar makarna, yoğurt
2lt su +1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
LenaG arke
Çok geçmiş olsun canımaynen canım. birde gurbet kimsesizlik eklenince ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu hastalık sürecinde
Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.Çok teşekkürler, biraz keto beslensem dedim , youtube da ketokafası baktım biraz oradaki hesaplamaya göre hesap yaptım günlük aşağıdaki gibi almam gerekiyor çıktımimkansız gibi bir şey bu 67 gr protein ne yicem midem bulanıyor o kadar etten ki severim de aslında ama 13 gr karb aşırı az yani domates yesem bile karb var hele kuru kayısı karb dolu
Yani amacım zamanla aşağıdaki gibi bir tabloya yaklaşmak ama gerçek olur mu bilmem
13 gr karb
80 gr yağ
67 gr protein
Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.İyi akşamlar hanımlar
Bugün menümden çok utanıyorum. Ayda bir gün böyle yediğim günler oluyor nedense. Hiçbir şekilde doymuyorum. Ama yazıcam.
10.00
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 zeytin
Yarım simit
14.30
3 kaşık yulaf, yarım bardak süt, 1 çk bal ve tuzlu fıstık ezmesi
16.00
1 dilim elmalı kek
18.30
2-3 çatal patates kızartması
3 sucuk
30 gr peynir
3 litre su.
Spor
Eki Görüntüle 3519368
36 şınav
3 dk plank ( barfiks çekebilmek için bu ikisini her gün yapamıyorum daha çekemiyorum da)
Yarın toparlıcam üzgünüm kızlar
LenaG Boncuk2307 arke
Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.Sabah 2 yumurta, 100 gr kavurma
Akşam 200 gr tavuk ve bol salata
100 gr protein içeriyor bu menü ve düşük karb. On numara yani
Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.
Afiyet olsun canım güzel menü.LenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve, 1büyük elma
16:30 büyük kasede sadece marul, 85gr.lor, bol limon sıkıp yedim (yağ, tuz yok) avuç içi kendi yağıyla tavuk but,1çatal rus salatası, yarım çk. sarımsaklı mayonez, yarım portakal
Şimdi 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
Su 3 litre
Adım 5120
Sen sporunu bittikten sonra her çıkan sayının ayrı ayrı resmini atarsan ben söylerim sana neyin ne olduğunu olur mu çiçeğimBenimkinde de birşeyler yazıyor ama ne ne demek hiç bilmiyorum voit benimki
Afiyet olsun çok güzel menüIyi aksamlar kizlar bende menumu yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 top peynir
5 zeytin
Yeşillik
Akşam
Tavuklu salata
Aralarda şekersiz filtre kahve içtim
Su 3 lt
Adım 10000
LenaG Boncuk2307 noram
Çok geçmiş olsun kaptanımKızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Afiyet olsun çok güzel11 Aralık çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, kuru meyveli 3 kaşık yulaf, 1 küçük boy muz, 1 tatlı kaşığı chia. 5 tane yer fıstığı.
15.00 ara
1 küçük muz.
18.00 akşam
4 kaşık tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek.
Su 2 litre
Spor 5000 adım 500 puan
LenaG Boncuk2307 noram
Anammm birşey yememişsinLenaG arke Boncuk2307
İyi Akşamlar
13:00 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 1elma
16:00 2 hurma
18:00 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 1elma
Akşam da aynı kahveden içicem
Adım 6339
Su 3 litre
Afiyet olsun12 aralik Perşembe
Sabah 10da kuru domates salatası, kapya biber salatası, 1 kaşık kuymak 3 4 tane patates kızartması yarım dilim ekmek, bugün misafirlikteydim o yuzden dikkat etmeye çalıştım ,
ara öğün şekersiz turk kahvesi , maden suyu
15.00da dünden kalan yarım porsiyon fırında sebzeli tavuk , 1 muz
17.00da 1 adet sebzeli, kasarli pogaca 1 dilim beyaz peynir
2 lt su , şekersiz turk kahvesi
arke LenaG
Canım devretmeden bırakmamnasıl olacak peki artık kaptanlık yapmayacak misin
Afiyet olsun12 Aralık perşembe menüsü
12.00 kahvaltı
Susam ve çörek otlu 2 yumurta, 1 dilim süzme peynir, 10 zeytin ve yeşillik, 2 dilim tb ekmek.
15.00 ara
1 tane cennet hurması, 5 çiğ badem.
18.00 akşam
1 tabak kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata.
Su 2 lt
Sporu yapabilirsem yazarım.
LenaG Boncuk2307 noram
Canım bir gönüllü çıkana kadar kaptan olarak buradayım. Çıkarsa yarışmacı olarak buradayımKendimi şuan çok kötü hissettim kaptaniçeem sen bizi bırakıcakmısın yolculuğum devam ediyor demişsin yolculuğun bitince bizi bırakıcakmısıın ayyy çok üzüldüm
Şehir değişikliği yapınca 6 çoçukta sizle gidicek değil mi kaptaniçem
Teşekkür ederim canımÇok üzüldüm kaptanım. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir görev gerçekten, gönlünüze sağlık
Süper olmuş afiyet olsun
Canım saatlerde antrenman seçenekleri oluyor genelde ama yoksa yapacak birşey yok. Tabii ki yüzdüm diyorsan kabul edeceğiz. Benim aslında kastım hiçbir şey yapılmasa bile hiç değilse 6000 adım atılsın diyeydi.Kaptanım ellerine sağlık. Kurallara dikkat etmemiz önemli, ancak bu şekilde istikrar sağlayabiliriz. Sporlar için ekran görüntüsü demişsin, adımlar telefon ya da saatle paylaşılabilir. Pilates ya da bölgesel egzersizler için nasıl olacak. Ben onları adımlara dahil olmasın diye saati çıkarıp yapıyordum. Onun haricinde yakın zamanda havuz açılacak ve yüzeceğim, yine saatim olmayacak. Yani onu nasıl kanıtlamış olacağım.
Afiyet olsun13.00
Bi lokma simit ( 9 gr )
10 zeytin
Biraz peynir
2 haşlanmış yumurta
1 tk bal
15.00
Yarım ayva
10 ar leblebi,badem, fıstık
17.00
1 protein bar
18.30
1 tabak bezelye yemeği
3 kaşık makarna
(15 gr ekmek tabağı sıyırdım)
2.5 lt su
8.000 adım
(Yaptığım sporları adım sayısına katip yaziyorum)
LenaG arke Boncuk2307
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.
Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.
Çok geçmiş olsun canım
Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.
Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.
Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.
Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Çok teşekkür ederim kaptanımmmAfiyet olsun
Afiyet olsunpek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum
Afiyet olsunkabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı
Çok güzel menü canım afiyet olsunadımlar da güzel ayaklarına sağlık
Afiyet olsungüzel bir menü
Çok iyi canım afiyet olsun
İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır
Afiyet olsunyumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş
Afiyet olsunaz olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok
Çok sağol canım. AminnCanım başın sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versin
Tamam kaptaniçeem işte şimdi mutlu oldumAfiyet olsun çok güzel menü
Çok geçmiş olsun kaptanım
Afiyet olsun çok güzel
Anammm birşey yememişsinAfiyet olsun
Afiyet olsunolabildiğince ucuz atlatmışsın kahvaltıyı
Canım devretmeden bırakmam
Afiyet olsun
Canım bir gönüllü çıkana kadar kaptan olarak buradayım. Çıkarsa yarışmacı olarak buradayım
Tabii ki gelecekler kızçem çocuklarım onlar benimDünyanın öbür ucuna gitsem yine bırakmam
Teşekkür ederim canımBir gönüllü arkadaşıma devredene kadar devam
Süper olmuş afiyet olsun
Canım saatlerde antrenman seçenekleri oluyor genelde ama yoksa yapacak birşey yok. Tabii ki yüzdüm diyorsan kabul edeceğiz. Benim aslında kastım hiçbir şey yapılmasa bile hiç değilse 6000 adım atılsın diyeydi.
C.tesi daha detaylı açıklarım
Afiyet olsun
Ahh canım çok teşekkür ederim, çok yorulmuşum canım. Bugün dersim yoktu, tüm gün uyudum çok şükür toparlanmış dinlenmiş hissediyorum kendimi.arke canımm bu hafta ben buralarda değildim sonradan gördüm mesajlarda, iyi misin şu anda
Yetişmem zor görünüyor canım elimden geldiğince devam ettirmeye çalışacağımLenaG kaptanım yetişemezsin diye mi devretmek istiyorsun çok yalnız hissederim ben kendimi yaa, akşamları da olsa sen ilgilenirsin bence devretmeee
Canım benim hiç haksızlık olur mu, sonuçta sürekli hareket halindesin sen. Bizim adım sayılarımız özellikle yürüyüş yaptıklarımızla birlikte evin içindeki küçük adımları da kapsıyor. Ekstra spor yapabilrsen o da senin için ekstra yarar demek.Ya valla kuzum haksızlık olmasın diye yapmadım inan ama evde yaptığım adım aslinda spor sayılmıyor bence işte fırsat bulsam yada çok yorgun olmasam çok spor yapmak istiyorum ama olmuyor malesef çok nadir leslie yapıyorum. Çok sağol boncugum
Tamam canım çok teşekkür ederimSen sporunu bittikten sonra her çıkan sayının ayrı ayrı resmini atarsan ben söylerim sana neyin ne olduğunu olur mu çiçeğim
su diyetine mi başladınNaber bebek
Olsun sıkıntı yok canım. Su orucu bağırsak temizliği olmadan başlamıyor o yüzden saati önemli değil artık olduğuna şükür
Allah razı olsun abla, maşallah sana da
Teşekkür ederim
Ben ilk defa aldım kullandım
Bana takıl evden atıl
Gel tabii güzel olur
Diyeti değil canım su orucu arasında ciddi fark var bencesu diyetine mi başladın