Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlarcımmm ben bugünlük sözümü tuttum. 💞💞💞💞

LenaG LenaG , noram noram , Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3519900
🧿🧿🧿
Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim ❤️
11 Aralık çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, kuru meyveli 3 kaşık yulaf, 1 küçük boy muz, 1 tatlı kaşığı chia. 5 tane yer fıstığı.

15.00 ara
1 küçük muz.

18.00 akşam
4 kaşık tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek.

Su 2 litre
Spor 5000 adım 500 puan

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram
Harika menü afiyet olsun kaptanım🧿🧿

Arkadaşlar selam 🥰
Biliyorsunuz ben Masterfit i @Elhan abladan devraldım. Ancak yeni yıl itibariyle şehir değişikliği hazırlığı yapmak gibi bir planımız var ve çalışma hayatına dönmek gibi bir isteğim var ki zaten ayrıca 21 Aralık itibariyle cumartesi ve pazarları sabahtan akşama dil kursunda olacağım.
Zaman ayrılması gereken bir gönül görevi olduğundan hakkıyla vakit ayıramam gibi geliyor.
İçinizden biri gönüllü olup devralabilirse çok mutlu olurum.
Ben elbette kopmayacağım buradayım yolculuğum devam ediyor ama kaptanlık görevi biliyorsunuz farklı oluyor.
Çok üzüldüm kaptanım. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir görev gerçekten, gönlünüze sağlık

ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Haftasonu takıma girip h.içi ayrılanlar olduğu için takım kaptanlarının onayıyla takımları revize etmek zorunda kaldık.
Yeni takımlar aşağıdaki gibidir

Arkadaşlarım menü ve spor bildirimleri çok eksik geliyor. Hergün düzenli (önemli mazereti olanlar dışında) menü ve spor bildirimleri kurallarımız arasında arkadaşlar.
Haftada 2 kere menü ve spor bildiriminde bulunulmadığında hazırlığa geçilecektir. Hazırlıkta da bildirimde bulunulmadığında listelerden çıkarılacaktır. Bugün kötü yedim o yüzden yazmadım bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.
Spor paylaşımları ekran görüntülü rica ediyorum. Ev işi evet bir harekettir efor gerektirir yaparken saati olanlar adım olarak ölçebilenler tabiiki onu da gönderebilirler. Ancak sadece tüm gün genel ev işi yaptım gibi bir bildirim kabul edemeyeceğiz.
Spor günlük minimum 6000 adımdır (gün içindeki genel hareketinizin bile bunu tamamlayabileceğini düşünüyorum)tamamlayamayanlar ertesi gün 10 bin olarak yapacaklardır.

Hadi biraz hareketlenelim kızlar Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanım harika tablolar yapıyor renklensin birz o tablo :rapci::rapci::rapci:

Öpüyorum siziiii :KK36:

Kaptanım ellerine sağlık. Kurallara dikkat etmemiz önemli, ancak bu şekilde istikrar sağlayabiliriz. Sporlar için ekran görüntüsü demişsin, adımlar telefon ya da saatle paylaşılabilir. Pilates ya da bölgesel egzersizler için nasıl olacak. Ben onları adımlara dahil olmasın diye saati çıkarıp yapıyordum. Onun haricinde yakın zamanda havuz açılacak ve yüzeceğim, yine saatim olmayacak. Yani onu nasıl kanıtlamış olacağım.

11 Aralık Çarşamba

12de 2 haşlanmış yumurta, domates biber maydanozdan salata , kasar peyniri, 1 dilim ekmek

ara öğün turk kahvesi, kızımdan kalan yarım muz

17.00da 1 tabak fırında sebzeli tavuk , yarım dilim ekmek

3 lt su, turk kahvesi içerim yine

LenaG LenaG arke arke
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Aç karna : zencefilli limonlu su - ardından yarım saat sonra yeşilçay

Kahvaltı 09.00
1 haşlanmış yumurta
2 çeri domates
1 küçük salatalık
4 zeytin
1 bugday ekmek
Maydanoz dereotu kıvırcık
12.00
Filtre kahve 1 kup
13.30
1 Yumurtalı ıspanak 1 cam kase(dünden kalan yemek)
17.30
1 kepçe kurufasulye
1 cam kase basmati pirinç
Bol cacık

Yarım litre Detox suyu (maydanoz zencefil limon salatalık)
1 litre su ml su

arke arke
@Efenin_Annesi arke arke LenaG LenaG @Ellssa
Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.
Sabah
50 gr ekmek
30 gr peynir
7 zeytin

Öğle
1 orta boy ayva(220 gr)

Akşam
1 büyük tabak zeytinyağlı bamya yemeği
(Tabağı sıyırmak için bir parça ekmek)

2.5 lt su
8.000 adım

LenaG LenaG arke arke Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım her şey çok güzel.
Ben de yazayım menümü sporu da en son yazarım bitince 🤩
Saat 13.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Ara Öğün 16. 30
1 elma, 6 Fındık
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Akşam yemeği 19.00 - 19.30
1 kase kemik suyuna şehriye çorbası, marul salatası, 2 kaşık kadar makarna, yoğurt
2lt su +1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
LenaG LenaG arke arke
Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.
aynen canım. birde gurbet kimsesizlik eklenince ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu hastalık sürecinde☹️
Çok geçmiş olsun canım😘
Çok teşekkürler, biraz keto beslensem dedim , youtube da ketokafası baktım biraz oradaki hesaplamaya göre hesap yaptım günlük aşağıdaki gibi almam gerekiyor çıktım🤔 imkansız gibi bir şey bu 67 gr protein ne yicem midem bulanıyor o kadar etten 😂 ki severim de aslında ama 13 gr karb aşırı az yani domates yesem bile karb var hele kuru kayısı karb dolu

Yani amacım zamanla aşağıdaki gibi bir tabloya yaklaşmak ama gerçek olur mu bilmem 🥲

13 gr karb

80 gr yağ

67 gr protein
Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.
İyi akşamlar hanımlar
Bugün menümden çok utanıyorum. Ayda bir gün böyle yediğim günler oluyor nedense. Hiçbir şekilde doymuyorum. Ama yazıcam.

10.00
2 yumurta
40 gr peynir
7-8 zeytin
Yarım simit

14.30
3 kaşık yulaf, yarım bardak süt, 1 çk bal ve tuzlu fıstık ezmesi

16.00
1 dilim elmalı kek

18.30
2-3 çatal patates kızartması
3 sucuk
30 gr peynir

3 litre su.

Spor
Eki Görüntüle 3519368
36 şınav
3 dk plank ( barfiks çekebilmek için bu ikisini her gün yapamıyorum daha çekemiyorum da)

Yarın toparlıcam üzgünüm kızlar 😔😔

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke
Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.
Sabah 2 yumurta, 100 gr kavurma

Akşam 200 gr tavuk ve bol salata

100 gr protein içeriyor bu menü ve düşük karb. On numara yani
Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.
Bugünün menüsünu atayım

Sabah 10 da
İki etli köfte, bir tabak Kuru fasulye,bir ciltim üzüm,bir dilim armut

Öğle sonrası 3gibi

6 sıkım kadar çiğ köfte,bir tabak salata,roka, turşu,
Tadımlık tarhana,iki ceviz,bir avuç çekirdek,

Akşam 6 da
Bir mandalina,10 civarı Antep fıstığı
LenaG LenaG arke arke
Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.
İyi Akşamlar 🌷

11:30 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve, 1büyük elma

16:30 büyük kasede sadece marul, 85gr.lor, bol limon sıkıp yedim (yağ, tuz yok) avuç içi kendi yağıyla tavuk but,1çatal rus salatası, yarım çk. sarımsaklı mayonez, yarım portakal

Şimdi 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Su 3 litre
Adım 5120
Afiyet olsun canım güzel menü.

Iyi aksamlar kizlar bende menumu yazayım

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
3 top peynir
5 zeytin
Yeşillik

Akşam
Tavuklu salata

Aralarda şekersiz filtre kahve içtim

Su 3 lt

Adım 10000

Afiyet olsun çok güzel menü ♥️
Kızlar merhaba, iki gündür fenayım. Bugün bütün yatıp dinlendim şimdi daha iyiyim. Buraya da o yüzden gelemedim. Şimdi geçmiş yapacağım.
Çok geçmiş olsun kaptanım 🥰 🙏🏻
11 Aralık çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, kuru meyveli 3 kaşık yulaf, 1 küçük boy muz, 1 tatlı kaşığı chia. 5 tane yer fıstığı.

15.00 ara
1 küçük muz.

18.00 akşam
4 kaşık tavuk sote, 1 küçük kase yoğurt, 1 dilim ekmek.

Su 2 litre
Spor 5000 adım 500 puan

Afiyet olsun çok güzel ♥️

İyi Akşamlar

13:00 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 1elma

16:00 2 hurma

18:00 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 1elma

Akşam da aynı kahveden içicem
Adım 6339
Su 3 litre
Anammm birşey yememişsin 🤭Afiyet olsun
12 aralik Perşembe

Sabah 10da kuru domates salatası, kapya biber salatası, 1 kaşık kuymak 3 4 tane patates kızartması yarım dilim ekmek, bugün misafirlikteydim o yuzden dikkat etmeye çalıştım ,

ara öğün şekersiz turk kahvesi , maden suyu

15.00da dünden kalan yarım porsiyon fırında sebzeli tavuk , 1 muz

17.00da 1 adet sebzeli, kasarli pogaca 1 dilim beyaz peynir

2 lt su , şekersiz turk kahvesi

arke arke LenaG LenaG
Afiyet olsun ♥️ olabildiğince ucuz atlatmışsın kahvaltıyı

nasıl olacak peki artık kaptanlık yapmayacak misin
Canım devretmeden bırakmam ♥️
12 Aralık perşembe menüsü
12.00 kahvaltı
Susam ve çörek otlu 2 yumurta, 1 dilim süzme peynir, 10 zeytin ve yeşillik, 2 dilim tb ekmek.

15.00 ara
1 tane cennet hurması, 5 çiğ badem.

18.00 akşam
1 tabak kuru fasulye, 4 kaşık yoğurt, salata.

Su 2 lt
Sporu yapabilirsem yazarım.

Afiyet olsun ♥️
Kendimi şuan çok kötü hissettim kaptaniçeem sen bizi bırakıcakmısın yolculuğum devam ediyor demişsin yolculuğun bitince bizi bırakıcakmısıın ayyy çok üzüldüm :KK43:
Şehir değişikliği yapınca 6 çoçukta sizle gidicek değil mi kaptaniçem
Canım bir gönüllü çıkana kadar kaptan olarak buradayım. Çıkarsa yarışmacı olarak buradayım ♥️
Tabii ki gelecekler kızçem çocuklarım onlar benim ♥️ Dünyanın öbür ucuna gitsem yine bırakmam ♥️
Çok üzüldüm kaptanım. Hakkında hayırlısı olsun. Zor bir görev gerçekten, gönlünüze sağlık
Teşekkür ederim canım 🙏🏻Bir gönüllü arkadaşıma devredene kadar devam
Menümü yazıyorum

Kahvaltı
Peynirli omlet
1/4 avokado
Yeşillik
1 dilim tbe

Ara
1 mandalina sütlü kahve

Öğle
Yoğurtlu kabak sote
1 karabuğgay patlağı

Ara
1 kefir 2 grissni

Akşam
3 köfte
1 dilim tbe
Az salata

LenaG LenaG noram noram
Süper olmuş afiyet olsun ♥️
Kaptanım ellerine sağlık. Kurallara dikkat etmemiz önemli, ancak bu şekilde istikrar sağlayabiliriz. Sporlar için ekran görüntüsü demişsin, adımlar telefon ya da saatle paylaşılabilir. Pilates ya da bölgesel egzersizler için nasıl olacak. Ben onları adımlara dahil olmasın diye saati çıkarıp yapıyordum. Onun haricinde yakın zamanda havuz açılacak ve yüzeceğim, yine saatim olmayacak. Yani onu nasıl kanıtlamış olacağım.
Canım saatlerde antrenman seçenekleri oluyor genelde ama yoksa yapacak birşey yok. Tabii ki yüzdüm diyorsan kabul edeceğiz. Benim aslında kastım hiçbir şey yapılmasa bile hiç değilse 6000 adım atılsın diyeydi.
C.tesi daha detaylı açıklarım ♥️
13.00
Bi lokma simit ( 9 gr )
10 zeytin
Biraz peynir
2 haşlanmış yumurta
1 tk bal

15.00
Yarım ayva
10 ar leblebi,badem, fıstık

17.00
1 protein bar

18.30
1 tabak bezelye yemeği
3 kaşık makarna
(15 gr ekmek tabağı sıyırdım)

2.5 lt su
8.000 adım
(Yaptığım sporları adım sayısına katip yaziyorum)

Afiyet olsun ♥️

Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Afiyet olsun canım sadece suyun az kalmış.

Afiyet olsun canım her şey çok güzel.

Afiyet olsun canım, kahvaltı göremedim bu yüzden akşam bir arada kullanılan karbonhidrat sorun olmaz bence.

Çok geçmiş olsun canım😘

Bu ara benim de çok ilgimi çekiyor ketojenik beslenme ama zorlayıcı gibi duruyor.

Ben utanılacak pek bir şey görmedim canım, sabahki simit gün içinde iştahını tetiklemiş olabilir sadece. Sen zaten hemen yoluna koyarsın.

Ben de instada bir hesap gördüm bu şekilde ciddi bir değişim yaşamış. Ciddi ciddi denemeyi düşünüyorum.

Sabah bayağı enteresan olmuş afiyet olsun canım. Akşam yemeği biraz ödem tutmaya sebep olabilir, umarım suyu çok icmissindir.

Afiyet olsun canım güzel menü.
Sağol kaptanım 🌸

Afiyet olsun ♥️

Afiyet olsun ♥️pek diyet menüsü olmamış bugün dengelersin diye umuyorum 🙏

Afiyet olsun ♥️ kabağı tabak gibi okudum bir an gözlerim açıldı 🤭

Çok güzel menü canım afiyet olsun ♥️ adımlar da güzel ayaklarına sağlık 🥰

Afiyet olsun ♥️ güzel bir menü

Çok iyi canım afiyet olsun ♥️

İnşallah faydası olur ama canım psikolojik kökenli yeme bozuklukları zor bir süreç ve mutlaka profesyonel destek alınarak çözüme ulaşıyor yoğun olduğunu biliyorum belki online destek alabilirsin.
Umarım çözüme ulaşır 🙏♥️

Afiyet olsun ♥️ yumurtalı ekmek kızartması airfryer da ve fırında da çok güzel oluyor
öğlen ve akşam aynı yemişsin akşam daha hafif bir tercih yapsak iyi olurmuş

Afiyet olsun ♥️ az olmuş biraz ama doyduysan sıkıntı yok
Çok teşekkür ederim kaptanımmm 😘😘 🥰🥰🥰😇😇

Afiyet olsun çok güzel menü ♥️

Çok geçmiş olsun kaptanım 🥰 🙏🏻

Afiyet olsun çok güzel ♥️

Anammm birşey yememişsin 🤭Afiyet olsun

Afiyet olsun ♥️ olabildiğince ucuz atlatmışsın kahvaltıyı

Canım devretmeden bırakmam ♥️

Afiyet olsun ♥️

Canım bir gönüllü çıkana kadar kaptan olarak buradayım. Çıkarsa yarışmacı olarak buradayım ♥️
Tabii ki gelecekler kızçem çocuklarım onlar benim ♥️ Dünyanın öbür ucuna gitsem yine bırakmam ♥️

Teşekkür ederim canım 🙏🏻Bir gönüllü arkadaşıma devredene kadar devam

Süper olmuş afiyet olsun ♥️

Canım saatlerde antrenman seçenekleri oluyor genelde ama yoksa yapacak birşey yok. Tabii ki yüzdüm diyorsan kabul edeceğiz. Benim aslında kastım hiçbir şey yapılmasa bile hiç değilse 6000 adım atılsın diyeydi.
C.tesi daha detaylı açıklarım ♥️

Afiyet olsun ♥️
Tamam kaptaniçeem işte şimdi mutlu oldum 🤗
Menüme gelincede cumartesi hazırlığı 🩷 :dua:

Ya valla kuzum haksızlık olmasın diye yapmadım inan ama evde yaptığım adım aslinda spor sayılmıyor bence işte fırsat bulsam yada çok yorgun olmasam çok spor yapmak istiyorum ama olmuyor malesef çok nadir leslie yapıyorum. Çok sağol boncugum❤️
Canım benim hiç haksızlık olur mu, sonuçta sürekli hareket halindesin sen. Bizim adım sayılarımız özellikle yürüyüş yaptıklarımızla birlikte evin içindeki küçük adımları da kapsıyor. Ekstra spor yapabilrsen o da senin için ekstra yarar demek.

Sen sporunu bittikten sonra her çıkan sayının ayrı ayrı resmini atarsan ben söylerim sana neyin ne olduğunu olur mu çiçeğim 🌸
Tamam canım çok teşekkür ederim
Naber bebek 😍🤗🥰

Olsun sıkıntı yok canım. Su orucu bağırsak temizliği olmadan başlamıyor o yüzden saati önemli değil artık olduğuna şükür 🤣

Allah razı olsun abla, maşallah sana da 🧿

Teşekkür ederim ☺️

Ben ilk defa aldım kullandım

Bana takıl evden atıl 🤣🤣🤣
Gel tabii güzel olur
su diyetine mi başladın

X