- 9 Temmuz 2024
- 1.024
- 6.663
- 24
Teşekkür ederim kaptanımİstikrarına hayranım canim maşallah
Kaptanım detoks yapıyoruz ya o yüzden eklemedim ama eşime yaptığım patates oturmadan bir kaşık aldım canım çekti diyeAfiyet olsun canımama akşam yemeği az bence bir sebze yemeği eklenebilir cacık da eşlikçi olur
Kız sen takip etmiyor musun mesajlarıBenim kafada sen dogrudan mezunsun. 47 kiloda diyet... Hani anneler hamur açarken cocugunun eline de hamur verir ya oynasin diye
Cocuk oyalansin diyetle diye ses etmiyom sanahedeflerin var saygi duyuyorum
Afiyet olsun guzel menu guzel spor
Helall , afiyet olsun
Cok leziz duruyor. Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden ama cok guzel bir eksi tamam mi
Menun harika , spor da iyi
Evet insallah gidecek
Afiyet olsun da akşam yemegi niye öyle
Yürüyüş var su ve diyet cok güzel. 10 numara 5 yildiz
Etiketlere anca yetisiyorumTeşekkür ederim kaptanım
Kaptanım detoks yapıyoruz ya o yüzden eklemedim ama eşime yaptığım patates oturmadan bir kaşık aldım canım çekti diye
Kız sen takip etmiyor musun mesajlarıKaptansın Bi de sen Sibel abla ve Fitt_anne abla ile detoks yapıyoruz dünden beri. Sitare abla da vardı ama onun sesi çıkmıyor ne zamandır yarın da hurma diyetine başlıyoruz 3 gün sürecek şimdiden diyeyim de
Çok geçmiş olsun canımcumartesi: 47,85 (yanlış hatırlamıyorsam)
salı: 48,50
+650
çok hastayım ya eşim birazda zorluyor akşamları şundan da ye bundan da ye diye azar azar yiyorum dün sabah bide boğazımın acısı geçsin diye sabah 7 de bir tatlı kaşığı pekmez yemişim yazmayı unutmuşum.
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Bugün toparladım kaptanım şükürGünaydın ❤
Evet hep atistirmali olmus ama en azindan saglikli seyler yemissin. Bugün telafi edersin
Bugün daha dengeli bir menü oldu kaptanımGünaydııınnn
anammm afiyet olsun 2 dilim dubai çiko deyince bir an şok oldum kıııazzz 2 küçük kare mi demek istedin hani dilim deyince
Nasıl yaniiii 3200 müüü anammm bağa bişiler oluyor bizi alt üst cayır cayır yakıyor hep 1 de yakıyoruz ev ılıman 450 geldi
Çok iyiyim canım teşekkür ederm bekliyorum seniiii
Günaydın canım keyifli yürüyüşler olsun
Günaydın canım
Günaydııınnn
Günaydın
Afiyet olsunaralar biraz daha iyi gibi yine de çok meyveye yüklenme canım
Canım tebrik ederim eksi gelmiş hasta olduğun için içtiğin ilaçlar şifa niyetine yediklerimizin bir sonucu ödem olur takılma sağlığına tam kavuştuktan sonra gider hepsi
Günaydın kraliçeee
Günaydın canım harika bir eksi çok tebrik ediyorum
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir eksi
Allah herkese vicdan versin başka ne diyeyim bilemedim
Günaydın hamiş kız güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım
Yok öyle bırakmak falan serumlar ödem yapar hemen moral bozmak yok suya biraz yüklen giderler canım
Canım çok geçmiş olsunbence hastaneye gidip rapor almalısın dinlenmeden geçmiyor
Canım hastayken gelen kilo şifa niyetine yediklerimizin ödemi moral bozmak yok kendini iyileştir önce gerisi gelir
Günaydıııınnn çiçeeemmmm
günaydın ceeeee
ayy Jou cum çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Afiyet olsun çok güzel menü
Hoşgeldin canım tabii ki hazırlıkta devam edersin
Günaydın keleş hanım
Yaa ben o fotoyu sen sanıyorum
Afiyet olsun maşallah nasıl dayanabiliyorsun
Ayrıca eksini de tebrik ederim canım
Afiyet olsunkeşke yağsız mısır patlağı tercih etseydin
Öyle kolay değil canım takımlardan çıkmak yemezleeeerrrr kendini çok kısmadan sağlıklı beslenmeye geçeceksin evinin hanımıııı takımının yıldızı olacaksııınnn muahhahahashaha
Çok geçmiş olsun canım
Canımcım regl iken eksi gelmek bile harika tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Günaydın canım
Hayırlı günler Fezoooo
Geçeerrr geçer daha öncekiler gibiiii bu da geçeeeerrr neler neler geçmedi kiiii yine düşer ödemlerin eksiye eksiyeeeeee
Tebrik ederim 0.01 bile bize sevinçtir
Hani Masterchef te Mehmet şef yapıyor aynı anda hem et ürünü hem deniz ürünü yendiğinde olayiii
Evet guzel olmus sporun da cok iyiBugünkü Menüm
Sabah 10:00
1 türk kahvesi
1 kuru kayısı
1 karabuğdaylı çavdarlı grissine
Öğle 12:00
Az tabak hindi tava
Ara 16:00
Çeyrekten biraz fazla nar
Akşam 18:15
Buharda pişirilmiş Brokoli (üzerinde pulbiberli zeytinyağı limon vardı)
3yk yoğurt
Suyu 2’ye tamamlıcam
12000 adım
Cicekbocekkaktus
LenaG
Boncuk2307
et türevlerini ayrı yap canım. zeytinyağlı ve çorba şeklinde. ya da pilav makarna gibi. herkes istediğinden yesin. bir arkadaşım yıllar önce böyle yaptığını söylüyordu. biten çeşidi yeniliyorum demişti ki onlar evde 3 kişiydiler. kendi, eşi ve çocuğuyemek işi bizim evde o kadar kaos ki… eşim çok yemek seçiyor, çocuklarım seçmiyor. Ne pişirsem mızılfandalar da yerler. Ama hem bol protein olsun, hem çocuklar severek yesin, hem bana uysun, hem eşime uysun. Çok zorlanıyorum ya. Eşim de bıktım et yemekten diyor ama öbür türlüsü de bana uymuyor. Yakıyorum devreleri her gün.
Çok teşekkür ederim kaptanımEvet guzel olmus sporun da cok iyi
Hiç denedin mi, çok güzel doyurucu oluyor, bu sefer yemedim ama ekmek niyetine iyi gidiyorEtiketlere anca yetisiyorumdetoksu biliyordum da cacik galeta bir değişik geldi
Noldu is yeri mevzulari miÇok teşekkür ederim kaptanımvalla yürüyüş sinirle telefonla konuşa konuşa o kadar olmuş. Bi 2k adım atarım eve varana dek normalde ama hava çok yağmurlu. Zaten yağmurun altında bayağı yürümüş oldum daha fazla üşütmeyeyim diyorum. ellerim uyuşmuş yazarken hareket etmiyor.
Eminim lezzetlidir. Karbonhidrat saydigim icin yogurt hele galeta külliyen zarar banaHiç denedin mi, çok güzel doyurucu oluyor, bu sefer yemedim ama ekmek niyetine iyi gidiyor
Bugün ne badireler atlattım. Diyeti bozmamak için .Teşekkür ederim kaptanım
Kaptanım detoks yapıyoruz ya o yüzden eklemedim ama eşime yaptığım patates oturmadan bir kaşık aldım canım çekti diye
Kız sen takip etmiyor musun mesajlarıKaptansın Bi de sen Sibel abla ve Fitt_anne abla ile detoks yapıyoruz dünden beri. Sitare abla da vardı ama onun sesi çıkmıyor ne zamandır yarın da hurma diyetine başlıyoruz 3 gün sürecek şimdiden diyeyim de
Spor olarak adım sayini takip edebilirsin. Hem çalışıyorsun hem cocuklar , epey oluyordur adım sayin. Diyetin ilk defa doyurucu ve güzel. Ya kaçamak ya ac gezme durumun oluyordu hep.Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
8 zeytin
Domates salatalık
Akşam
3 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
1 tabak kuru fasulye
2.5 lt su
Spor yine yok
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Bugün de yedim kaptanım ama çiğköfte demeye bin şahit ister bildiğimiz bulgur pilavıydı dışarıda başka işlerimiz vardı birde dün sağlık ocağında kan tahlili istemiştim onun sonuçlarını alıcaktım cuma akşamına kadar telafi edicem sen üzülme kaptanımCig kofte demek benim icin dogrudan artı demek. Cok su tutuyor. Korkulacak bir sey değil. Kolayca da gider.
Hastane işlerin vardi degil mi
Peki kaptaniçem sen ne dersenÇok da büyük bir artı değil canım c.tesi eksi gelir güzel
Canım dobarlan bırakma gendiniiii
Tebrik ederim canım eksi gelmiş ne güzel
Tünaydın canım çok büyük bir rakam değil ama aç gezmeden
Attılar beni abla