Geçmiş olsun canım
canım hayırlı olsunSelam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım
Ay teşekkür ederim
Eline sağlık çook teşekkür ederim kaptanım
Guzel menü, afiyet olsunKizlarrr bugünkü menumu yazayım zombi gibiyim saat 7 de yatarım gibi
Sabah kolajen + hindiba kahvesi
Sabah sirkeli su
Saat 12.00 1 haşlama yumurta 1 kase yoğurt 3 zeytin (tuhaf bir kahvaltı oldu )
Saat 15.00 papatya çayı demleniyor
Saat 18.00 2 parça haşlama tavuk göğüs eti + salata+ 2 kaşık karnabahar haşlama maden suyu içerim.
LenaG Cicekbocekkaktus
Yagi gibi patlamış misirin da az oldugunu umuyorum. Afiyet olsun4 Aralık Çarşamba
Sabah 11 de tam buğday unundan krep , salata. kasar peyniri
öğlen az zeytinyağından patlamış mısır, 1 dilim elma
aksam 17.30da büyük bir tabak marul salatası az tereyagda tavuk
3 turk kahvesi , 3 lt su
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Afiyet olsun4 Aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin 6 badem 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı, roka havuç
12.30 1 kepçe tavuk suyu 1 dilim tb ekmek
14.30 smoothie ( 1 bardak süt 2 kaşık yulaf 1 muz 1 tk tahin 3 fındık)
17.30 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar, salata, 1 dilim tb ekmek 1 bardak kefir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Cok birsey yememişsin. Esya tasirken de yanmistir yediklerin. Agirlik calismak gibi sonuctaco eşyaları tasimak. Yarina sisersin ama persrmbe cuma dikkat eder odrm atarsan yine eksi gelirLenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
İyi Akşamlar
Kaptanlarım sanırım bu cumartesi başarılı olamıcam şimdiden üzgünüm
12:00 1büyük elma, büyük kupa az yağlı sütle şekersiz filtre kahve
18:00 1büyük kase yoğurtlu biber ve göz kararı 4 sıkımlık olacak şekilde çiğköfte (sonunu yedim şükür bitti) 1 köfte
Şimdi sabah ki kahveden içiyorum
Su 3.5 litre
Spor kaptanım ben günlerdir çok yoruluyorum odaları değiştiriyoruz eşya değişimi yapıyoruz dışarı işlerimize koşturuyoruz çok yoruldum ama bunu spor olarak açıklayamıyorum
Afiyet olsun , detoks sonuclarinizi merakla bekliyorumBen de yazayım menümü gezmeye gideceğim bitirip
Saat 12.00 (1. Fotoğraf)
Saat 15.00 (2. Fotoğraf)
Saat 18.00 (1. Fotoğraf)
Saat 19.00 (3. Fotoğraf)
Toplamda 12 tane hurma yedim bugün
2 lt su (yatana kadar 3 olur) + 1 lt dukan
50 dk eliptik (17.80 km)
LenaG Sem2024 Cicekbocekkaktus
Omad a mi başladın. Kimali pideyi yiyebilmek icin diger öğünleri mi kaldırdın ? Bir salata da olmaliydi yaninda
Afiyet olsun . Guzel menuİyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurtadan omlet
30 gr peynir
1 dilim ekmek
14.30
1.5 yumurtadan yumurta puding
18.00
100 gr kıyma kavurma
30 gr peynir
Roka
Yarım dilim ekmek
2.5 litre su, 2 maden suyu.
Spora gidemedim bugün temizlik yaptım sabahtan beri. 5-6 saat temizlik yapmışımdır.
Adım sayısı 2700.
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
İnşallah kaptanım inşallah sağolGuzel menü, afiyet olsunyagi
Yagi gibi patlamış misirin da az oldugunu umuyorum. Afiyet olsun
Afiyet olsun. Devam
Cok birsey yememişsin. Esya tasirken de yanmistir yediklerin. Agirlik calismak gibi sonuctaco eşyaları tasimak. Yarina sisersin ama persrmbe cuma dikkat eder odrm atarsan yine eksi gelir
Afiyet olsun , detoks sonuclarinizi merakla bekliyorum
Omad a mi başladın. Kimali pideyi yiyebilmek icin diger öğünleri mi kaldırdın ? Bir salata da olmaliydi yaninda
Afiyet olsun . Guzel menu
Evet buldum 3. Kupada yeni bişey yapalım demişim. Yil başı kupası özel olsun o zaman
O özel kupayı almak için elimden geleni yapıcam o kupa ya alınacak ya alınacakEvet buldum 3. Kupada yeni bişey yapalım demişim. Yil başı kupası özel olsun o zaman
Guzel menü, afiyet olsunyagi
Yagi gibi patlamış misirin da az oldugunu umuyorum. Afiyet olsun
Afiyet olsun. Devam
Cok birsey yememişsin. Esya tasirken de yanmistir yediklerin. Agirlik calismak gibi sonuctaco eşyaları tasimak. Yarina sisersin ama persrmbe cuma dikkat eder odrm atarsan yine eksi gelir
Afiyet olsun , detoks sonuclarinizi merakla bekliyorum
Afiyet olsun . Guzel menu
Yaa geçmiş travmalarım zortladıAyy kabak neyse de (ben salatalık yaptım gerçi) bugünü bekledim cumartesiden beri
Şimdi benim oğlan da Heidi izliyor, yıldım artık vallahi sabah akşam çizgi film
Hahaha ben de arttırıyorum, cleo ve cuquin, kukuli, pijamaskeliler, ibiege ile gagayı da seviyor kendi adı ege ya pür dikkat izliyor bütün saydıklarınızı, her bölümünü ayrı ayrı ezbere biliyorum artık ööööğğ geldi
Geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba.ya yemek eşim yaptıydı aslında fırında kabak makarna hiç canım istemedi galeta da tatsız tuzsuz diye yedim midem kötü çünkü zaten sonrasında gece de istifra ettim midem de ne kadar kaldı bilemiyorum kaptanım
Valla ben de özlemişim canım iyi geldi. Köfte+sebze yemeği yerine geçiyormuş (diyetisyen böyle yapabilirsiniz dedi)Menun de sporun da cok guzel , karniyarik candircanim cekti
Hahahahh şu boğaz insana neler yaptırırLahana yapraklarindan kayseri yaglamasi olur mu acep
Sen böyle deyince şiir tonunda okudum hakkaten şiir gibi olmuşAlt alta yazsa imişim şiir gibi okurmuşsunuz
Vayyy hayırlı olsun canım, bence büyük cesaret. Cidden zor bir dil seçmişsin.Selam kızlar nasılsınızzzbugün keyfim çok yerinde ne zamandır bir yabancı dil öğrenmek istiyordum farklı bir alfabeye sahip olmasını istiyordum bugün kursa kayıt oldum (Korece) 21 inde başlayacak inşallah çok heyecanlıyım
menülere bakacağım