Ellerine sağlık yemeklerin hepsi muhteşem ama tek sorum şu, neden kendini bu kadar çok yoruyorsun. Herkes yaptığına razı gelip yesin, herkese ayrı yemek mi pişer. Kendine yazık ediyorsun, sonra ağrıyı çeken sensin fezacım.Bak ben bugün ne yaptım
Kendime lahana sarması ( benden başkası yemez)
Büyük oğluma fellah köftesi (güya hamur yemiyor, azda olsa içinde un var)
Eşim ve küçük oğluma Kayseri yağlaması ( büyük oğlum da sever, lavaş var diye yemedi)
Allah kolaylık versin canım. İlk 2 gün kabak yaptınız sanırım. Sonuç nasıldıBismillah başladık hurmaya
Canım benimki doğru sonuç vermeyebilir. Bende regl vardı çünkü. Ödemim fazla idi başladığımda...Allah kolaylık versin canım. İlk 2 gün kabak yaptınız sanırım. Sonuç nasıldı
Odemleri de atıp güzel eksi göreceksin öyleyseCanım benimki doğru sonuç vermeyebilir. Bende regl vardı çünkü. Ödemim fazla idi başladığımda...
O da kendini izlettiriyor beo çocuğu da öperim bal yanaklardan
Bismillah başladık hurmaya
Amin inşallah kaptanım bende spor yok bu aralar ev işi sayılıyor 2 dk oturmuyorum 3 çocuklaBenim kafada sen dogrudan mezunsun. 47 kiloda diyet... Hani anneler hamur açarken cocugunun eline de hamur verir ya oynasin diye
Cocuk oyalansin diyetle diye ses etmiyom sanahedeflerin var saygi duyuyorum
Afiyet olsun guzel menu guzel spor
Helall , afiyet olsun
Cok leziz duruyor. Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden ama cok guzel bir eksi tamam mi
Menun harika , spor da iyi
Evet insallah gidecek
Afiyet olsun da akşam yemegi niye öyle
Yürüyüş var su ve diyet cok güzel. 10 numara 5 yildiz
Selamlarr dünkü menüm
Sabah
7.30
2 h yumurta
Öğle
12.30
1 kase tarhana çorbası
1 püreli hasanpaşa köfte
1 kase yeşillik
2 yk zyağlı taze fasulye
Akşam
21.00 (ancak eve geldim)
1 kase yoğurt çorbası
2 yk kıymalı yeşil mercimek
Su:2.5 lt
Spor yok malesef , akşam yemekten sonra planlamıştım ama tam o ara çok sevdiğim bi arkadaşım aradı uzun zamandır görüşmüyorduk 2 saat sohbet ettik tlf u kapattığımda saat 12 ye geliyordu
LenaG Sem2024
Sağol canımAfiyet şifa olsun canım yine harika bir menü cumartesiye güzel bir eksi gelsin
Teşekkür ederim kaptanım
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım
İnanılmaz bi gaz sıkışması var
Zencefil hariç ne iyi gelir bilen var mı
Tam zamani aslinda , gunler kisa. 1 Ocakta da 3 aylar başlıyorlarBende başlasam fena olmayacak sanki
ahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyorValla kuzum benim tahammülüm kalmadı beynim öldü resmen niloya, heidi ,maşa . Diğer odada da tv var ama illa yanında durmamı istiyor. Allah can sağlığı versin
Yaa aslında kış sezbelerinden yapsan çok hoş oluyor marul turp havuç rendesi ben çok seviyorumKışın bende salata yiyemiyorum
Bende de o problem çok oluyor canım ama benimki artık kroniklestigi için ilaç kullanıyorum o durumlarda malesefİnanılmaz bi gaz sıkışması var
Zencefil hariç ne iyi gelir bilen var mı
ahahahah eksik saymışsın canım bunların yanı sıra nafadan tayfa, istanbul muhafızlar(gülgenle azmi),elif ve arkidişliri ahahahaha liste uzayıp gidiyor