Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bizim cocuklar büyüdü ben de benzer seyler yaptim, cok haklisin ama kilo aldık su an makarnayi yemek gibi kabul etmek istemiyorum yoksa zaten insan doyuyor ve ekstra yemek pisirmiyor covugun hastaymis gecmus olsun , arada boyle olur tabi ama aliskanligin olmasin , bir etli sebzen olsun hep. Fırında da olur ( patatessiz )

Afiyet olsun akşam toparlanmış aşırıya kaçmamışsın bence kahvaltıda
Afiyet olsun bizim için en doğrusu canım çabuk giden çabuk geliyor

Afiyet olsun akşam toparlanmış aşırıya kaçmamışsın bence kahvaltıda

Afiyet olsun bizim için en doğrusu canım çabuk giden çabuk geliyor
Aslında onları da çok isteyerek yemedim ama hiçbir şey yemesem de kıza ayıp olacaktı. Bir sürü şey hazırlamış çünkü.

3 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta ile yeşillikli salata, 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmek 9 zeytin, 1 tk tahin pekmez 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
14.00 smoothie(1 bardak süt, 2 kaşık yulaf ezmesi,1 muz 1 tk tahin,3 fındık)
18.00 1 kase çorba, 1 tabak ton balıklı salata
3 litre su 30 dk yürüyüş
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Çok güzel menü canım afiyet olsun istikrar süper

Afiyet şifa olsun canım bende önceden günlerce detox diyet yapardım şimdi 2 günde bitiyor. En güzeli yavaş ama kalıcı olması

ben 82 demişim ama olamadım. gerçi bugün 85 çıktım. cumartesiden bu yana 1.2 kilo gitmiş çok şükür
1 ocak a kadar güzel bir kiloya inerim inşallah

teşekkür ederim çiçek, aslında biraz kolaya kaçıyoruz tabi bahane olmamalı bu ama inş bu durumu da toparlayacagim

Kızına acil şifalar dilerim canım

LenaG Boncuk2307 Sem2024

Salı

Sabah 9.00
1 yk menemenli 2 yumurta
1 d. Kaşar, yarim dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz

14.00
1 firin baget
1 yk et
Salata

Aksam
1 firin baget
1 yk et
Salata, 2 cin biber turşusu
35 g kabuklu fistik
20 g Antep fistigi

Spor.45 dk eliptik
Yarim saat ev işi

bol su , 1 maden suyu, 1 yesil cay, 1 kahve icildi şimdi gec oldu ama sanirim 1 daha icecegim

yemek işi bizim evde o kadar kaos ki… eşim çok yemek seçiyor, çocuklarım seçmiyor. Ne pişirsem mızılfandalar da yerler. Ama hem bol protein olsun, hem çocuklar severek yesin, hem bana uysun, hem eşime uysun. Çok zorlanıyorum ya. Eşim de bıktım et yemekten diyor ama öbür türlüsü de bana uymuyor. Yakıyorum devreleri her gün.

Benim kafada sen dogrudan mezunsun. 47 kiloda diyet ... Hani anneler hamur açarken cocugunun eline de hamur verir ya oynasin diye
Cocuk oyalansin diyetle diye ses etmiyom sana hedeflerin var saygi duyuyorum
Afiyet olsun guzel menu guzel spor
Ettim yogturrr

timammm

Eki Görüntüle 3514058 tabi tabi onlara çiğ köfte tarfi ben kinoli salata yiyorum kaptanim

Masallahhhhh canıma
Helall , afiyet olsun
Cok leziz duruyor. Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden ama cok guzel bir eksi tamam mi
Menun harika , spor da iyi
Hiç üzülme hafta sonuna gider ödemler
Evet insallah gidecek
Afiyet olsun da akşam yemegi niye öyle
Yürüyüş var su ve diyet cok güzel. 10 numara 5 yildiz

Teşekkür ederim kaptanım

Bizimkiler de surekli tavuk-makarna yiyorlar.
Cok ugrastim degisik birsey yapacagim diye simdi hergun tavuk makarnayi pisirip kenara koyuyorum. Ben tavuk yiyorum. Yanina genelde salata yapiyorum. Corba , sebze yaparsam esim de yer. Baklagili cocuklar yer genelde benim diyete uymaz , esim sevmez.
Firin tesisinin bir tarafi sebze diger tarafi et türu ( kofte , tavuk vb ) koyup piserebilirsin.
Haftalik yemek plani yapabilirsin. Esinle beraber yapabilirsiniz. Et istemiyirum demektense ispanak istoyorum demesi daha yol gosterici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…