- 23 Haziran 2015
- 1.504
- 6.093
Evet arada böyle sinir stres sistemimle oynuyorlar. Canımı sıktılar neyse bana da yürüyüş oldu. İyi yanından bakayımNoldu is yeri mevzulari mi hep is mevzuların oluyor o yuzden sordum belki de ozel hayattir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arada böyle sinir stres sistemimle oynuyorlar. Canımı sıktılar neyse bana da yürüyüş oldu. İyi yanından bakayımNoldu is yeri mevzulari mi hep is mevzuların oluyor o yuzden sordum belki de ozel hayattir
Hadi be ne oldu çok merak ettim anlatsana eccühkBugün ne badireler atlattım. Diyeti bozmamak için .
Bak ben bugün ne yaptımyemek işi bizim evde o kadar kaos ki… eşim çok yemek seçiyor, çocuklarım seçmiyor. Ne pişirsem mızılfandalar da yerler. Ama hem bol protein olsun, hem çocuklar severek yesin, hem bana uysun, hem eşime uysun. Çok zorlanıyorum ya. Eşim de bıktım et yemekten diyor ama öbür türlüsü de bana uymuyor. Yakıyorum devreleri her gün.
Gördüm bu hafta sendeki yeşil ışığıAttılar beni abla Pis hırs yaptım
Buda güzel bir şey
Kışın bende salata yiyemiyorumHerkescikler uyumuş. Mutlu bir güne uyanmanız dileğiyle...
03.12.2024 Salı menü
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
2 Aralık Pazartesi
İlk öğün: (15:00)
20 gr zeytin
30 gr labne
1 çk pekmez
1 dilim tandır ekmeği
Domates
Elma
2. Öğün (17:00-17:30)
1 kase toyga çorbası ( kepçesi bol komşum göndermiş sağolsun yarına da var)
100 gr tavuk göğüs derisiz Airfrayerde
200 gr yoğurt
Evet yine salata yok niyeyse Sofrada olmasına rağmen yiyemiyorum bu aralar.
Bugün atık su borusu donmuş ve mutfak tezgahının altından geri basmış. Ben farkedinceye kadar yapmış yapacağını. Bugün ona değdi, ay orayı temizlemişken burayıda temizleyeyim diyerekten geçti.
Spor yapmaya vaktim oldu ancak sinirden yapamadım belgide kortizolum yükseldi sırf bu yüzden yağ depoladım belkideGün içinde:
Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
Ben gece kuşuyum uyuyamıyorum yarın yeni tip detoksa başlıyoruz nasipse heyecan yaptımBirde ben yazıyım
Herkes uyumuş
Haydi bende yattım
@Lotus1234 menüleri düzelttiydi, cumartesi güzel eksiyle gelecekti
Gittiii gitti gitti
Attılar beni abla Pis hırs yaptım
Buda güzel bir şey
Afiyet şifa olsun canım yine harika bir menü cumartesiye güzel bir eksi gelsinLenaG Boncuk2307 Sem2024
Salı
Sabah 9.00
1 yk menemenli 2 yumurta
1 d. Kaşar, yarim dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 ceviz
14.00
1 firin baget
1 yk et
Salata
Aksam
1 firin baget
1 yk et
Salata, 2 cin biber turşusu
35 g kabuklu fistik
20 g Antep fistigi
Spor.45 dk eliptik
Yarim saat ev işi
bol su , 1 maden suyu, 1 yesil cay, 1 kahve icildi şimdi gec oldu ama sanirim 1 daha icecegim
Teşekkür ederim kaptanımBenim kafada sen dogrudan mezunsun. 47 kiloda diyet ... Hani anneler hamur açarken cocugunun eline de hamur verir ya oynasin diye
Cocuk oyalansin diyetle diye ses etmiyom sana hedeflerin var saygi duyuyorum
Afiyet olsun guzel menu guzel spor
Helall , afiyet olsun
Cok leziz duruyor. Bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden ama cok guzel bir eksi tamam mi
Menun harika , spor da iyi
Evet insallah gidecek
Afiyet olsun da akşam yemegi niye öyle
Yürüyüş var su ve diyet cok güzel. 10 numara 5 yildiz
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsinHayırlı geceler
Çok yoğundum yazamadım kac gundur
İftar
3 balık adını unuttum ortanın Bi küçüğüydü boyutu
1 catal makarna
Salata
Meyve abarttım biraz
Portakal mandalina cennet hurması birer tane
Pazara gittim yarım saat spordan sayılır mı bilemicem
LenaG Sem2024 Boncuk2307
Afiyet olsun canımİyi Akşamlar
12:00 1 kase yy.yoğurdun içine 3yk.yulaf ezmesi, 3kuru incir ve yarım tk.bal
18:00 1tabak ciğ köfte görünümlü bulgur pilavı, 4köfte, yarım kase yoğurt
Su 3.5 litre
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Dışarıdaydık fakat araçla olunca adım az oldu bu yüzden eklemiyorum
Sanırım kimsecikler kalmamış gideyim de yatayım. Sabah erken kalkış var. İyi geceler dostlar
Gunaydin , cok normal su an ben sahur yapiyorumGünaydın herkese. Karşınızda uykulu bir ben...
Bende başlasam fena olmayacak sankiGunaydin , cok normal su an ben sahur yapiyorum
Çok geçmiş olsun canım, can sıkıcı olmuş ama daha beteri olmamış Allâhtan. Salata üst üste yiyince sıkmaya başlıyor haklısın.Herkescikler uyumuş. Mutlu bir güne uyanmanız dileğiyle...
03.12.2024 Salı menü
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
2 Aralık Pazartesi
İlk öğün: (15:00)
20 gr zeytin
30 gr labne
1 çk pekmez
1 dilim tandır ekmeği
Domates
Elma
2. Öğün (17:00-17:30)
1 kase toyga çorbası ( kepçesi bol komşum göndermiş sağolsun yarına da var)
100 gr tavuk göğüs derisiz Airfrayerde
200 gr yoğurt
Evet yine salata yok niyeyse Sofrada olmasına rağmen yiyemiyorum bu aralar.
Bugün atık su borusu donmuş ve mutfak tezgahının altından geri basmış. Ben farkedinceye kadar yapmış yapacağını. Bugün ona değdi, ay orayı temizlemişken burayıda temizleyeyim diyerekten geçti.
Spor yapmaya vaktim oldu ancak sinirden yapamadım belgide kortizolum yükseldi sırf bu yüzden yağ depoladım belkideGün içinde:
Gün içinde: 1.5 lt su, 2 fincan bitki çayı
O da kendini izlettiriyor be o çocuğu da öperim bal yanaklardanBiz uyandık bile heidi izliyoruz . Arkadaş bıktımmmmm 40yildir heidi izliyoruz . Ailede doğan her çocuk ile heidi izledim