Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sütlü bir lokmalık birşeydi
Bugünde gitmesi ümidiyle gece sporuna şartladım kendimi

sabah 9da omlet , kasar

aksam 4te 1 tabak makarna, 1 adet portakal

ara öğün 1 bardak filtre kahve, 3 turk kahvesi 3 lt su

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Afiyet olsun canım makarna umarım kremalı soslu değildir ve yanına keşke salata olsaydı didm karbonhidrattan hemen sonra meyve şekeri almışsın umarım acıkmazsın

Yok canım ya senlik bir şey yok. Güzel kaptanlık yapıyorsun
Bazı haftalar oluyor böyle normal artık alıştık

Afiyet olsun canım çok güzel menü
Not: Bence harika kaptanlık yapıyorsun salı günleri artı gelmesi normal çünküü ödül porsiyonları ödül gününe dönüşüyor maalesef kendine haksızlık etme

Afiyet olsun mercimek çorbası ekmek görevi görüyor aslında akşam ki öğün güzel olmuş

Evet canim haklısın, bol bol okumam lazım içimin rahatlaması lazım...şu aralar acaba hasimato için eliminasyon mu yapsam diyorum, Dr bu aralar immün sistem atağı geçiriyorsun hasimatoya bağlı vs dedi... hasimato depresif ruh hali, sinir, yorgunluk çok yapıyor şuan kafam çok bulanık...
Canım bol bol temiz hava al ev hanimimisin bilmiyorum ama öyleyse her fırsatta çık dışarı. Benim hastalık sürecinde evde böyle olmuştu. Nefes terapiside çok iyi geliyor
Çalışıyorum canım, aslında evde çok işm olmuyor daha önceden çok daha yoğun dönemlerim olmuştu ama bu kadar yorgun değildim, nefes terapisini bir Dr da öneriyor

LenaG Sem2024
Bu günkü menüm

Sabah 2 kahve

11:30
1 kepçe kuru fasülye (aralıklı oruç yaptım 20 saat sonra ilk öğünüm)
4/5 çatal peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 acı biber

15:30
1 kase et kavurma
Domates salatalık maydanoz
1 acı biber

Su 1.5 litre
Artık yarına kadar yeme işi bitti belki bir kahve içerim sonra

Geçmiş olsun canım Kısa zamanda bir dengeye oturur umarım

Hem ekmek hem patates olmasaymış iyiymiş canjm. Şifa olsun

Afiyet olsun canım bende karatay + aralıklı oruç yapiyorum ama akşam 6 da bırakıp ertesi gün en erken 12 gibi yiyorum daha fazla dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…