Sütlü bir lokmalık birşeydiAfiyet olsun canım çok güzel menü yine ve spor da süper
Fotosuz canım
Iyy dimek yooohh sarılıyoruz kendisine kutluyoruz evet süreci sıkıntı ama bu metabolizma iyi çalışıyor demek
Afiyet olsun canımçok nadir bildirim yapıyorsun ve tartı günlerinde bildirim yapmıyorsun açıkçası ne yapam bilemedim hazırlıkta mı olacaksııınn takımlara girmek istiyor musuuunn
Afiyet bol can olsun bebişeee
Afiyet olsun koşturmalı bir gün olmuş
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Afiyet olsunadımlar yine yakıyor
Afiyet olsun canımkestaneyi bir nevi ekmek gibi düşün
Kaçırdıııınnnn
Afiyet olsun p.tesi akiam 2 kase mercimek olduğu için fazla olmuş 2 kepçeye indirsek olur
Helllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde)
Afiyet olsun minicik bir tuzlu kek ok dir
Afiyet olsunakşam sörf and törf olmuş
O zaman tavuk şiiişşş en uygunu
Harika bir menü yine afiyet olsun
Ellerine sağlık canım
Afiyet olsunbir minik cıss baya minikse olur tabi
Tarçınlı süt diye biliyorum canım
Afiyet olsun kahvaltı eksik olmuş bence yanına yiyebiliyorsan yeşillik peynir zeytin falan eklenebilir. Akşam da aynı şekilde salata eklenebilir. Bir de suyu görmedim bol bol içersen bebişe de fayda eder süt anlamında
Anammmm
Konuş boncuğumben de bildirimlerden anlıyorum azaldığını tarzım değil ceza olayına girmek istemiyorum ama en azından takımlarda olanlar menü şartıyla takıma dahil olsunlar gibi olabilir
Afiyet olsun dengeli olmamış pek ama akşam kurtarmışsın gibi
Afiyet olsun canımsabah 9da omlet , kasar
aksam 4te 1 tabak makarna, 1 adet portakal
ara öğün 1 bardak filtre kahve, 3 turk kahvesi 3 lt su
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Yok canım ya senlik bir şey yok. Güzel kaptanlık yapıyorsunSöyledim canım. Tecrübesizliğime geldi. Zaten benden kaptan olmaz bir daha kaptan olmayım. bende uzaylı geni var her halde ben kaptan olunca tüm grup artı çıktı. Telef olduk valla. Herkes far görmüş tavşana döndü.
Afiyet olsun canım çok güzel menüKızlar bugünkü menümü yazıyım
Saat 12.00 kolajen + hindiba kahve
Saat 13.00 2 haşlama yumurta, 1.5 parça tuzsuz köy peyniri, bol maydanoz ,çay
Ara dukan içeceği içtim 1 litre
Saat 18.00 3 dilim fırın palamut +bol yeşillikle salata 1 maden suyu içerim
2litre su 1litre dukan içeceği
Dün 5bin adım bugün 7bin adımLenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Afiyet olsun
Evet canim haklısın, bol bol okumam lazım içimin rahatlaması lazım...şu aralar acaba hasimato için eliminasyon mu yapsam diyorum, Dr bu aralar immün sistem atağı geçiriyorsun hasimatoya bağlı vs dedi... hasimato depresif ruh hali, sinir, yorgunluk çok yapıyor şuan kafam çok bulanık...Canim bazen öyle kabz dedigimiz ruhsal bunalimlar olabiliyor sebepsiz yere ici sıkılıyor insanin Allah insirah versin kalbine seni kötü niyetli hased insanlarin şerrinden de korusun sen bu aralar felak nas çok oku yaymadan önce falan
Çalışıyorum canım, aslında evde çok işm olmuyor daha önceden çok daha yoğun dönemlerim olmuştu ama bu kadar yorgun değildim, nefes terapisini bir Dr da öneriyorCanım bol bol temiz hava al ev hanimimisin bilmiyorum ama öyleyse her fırsatta çık dışarı. Benim hastalık sürecinde evde böyle olmuştu. Nefes terapiside çok iyi geliyor
Çok sağ ol canım, öğlen çıkan yemek kötüydü anca çorba ve az ekmek yiyebildimAfiyet olsunmercimek çorbası ekmek görevi görüyor aslında akşam ki öğün güzel olmuş
Geçmiş olsun canımEvet canim haklısın, bol bol okumam lazım içimin rahatlaması lazım...şu aralar acaba hasimato için eliminasyon mu yapsam diyorum, Dr bu aralar immün sistem atağı geçiriyorsun hasimatoya bağlı vs dedi... hasimato depresif ruh hali, sinir, yorgunluk çok yapıyor şuan kafam çok bulanık...
Çalışıyorum canım, aslında evde çok işm olmuyor daha önceden çok daha yoğun dönemlerim olmuştu ama bu kadar yorgun değildim, nefes terapisini bir Dr da öneriyor
Afiyet olsun beyran çorbası mı ?Eki Görüntüle 3514157 Akşam yemeğim Öğlen bir küçük kase hoşaf içtim bir tane portakal yedim bir fincan Türk kahvesi tükettim su içtim günü Kapatıyoruz LenaG Jou Cicekbocekkaktus
Selamlar kizlar bugün menumu erken paylaşayım
Sabah
Menemen
2 dilim peynir
7 zeytin
Yeşillik ve 2 gün kurusu
Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt
Aksam
Yumurtalı kavurma
Peynir zeytin şekersiz çay
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024
Az ama özensiz degil mi ? Kahvaltiya +yesillik, aksama bir etli sebze yemegi olabilirdi . Afiyet olsun❤sabah 9da omlet , kasar
aksam 4te 1 tabak makarna, 1 adet portakal
ara öğün 1 bardak filtre kahve, 3 turk kahvesi 3 lt su
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
LenaG Sem2024
Bu günkü menüm
Sabah 2 kahve
11:30
1 kepçe kuru fasülye (aralıklı oruç yaptım 20 saat sonra ilk öğünüm)
4/5 çatal peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
1 acı biber
15:30
1 kase et kavurma
Domates salatalık maydanoz
1 acı biber
Su 1.5 litre
Artık yarına kadar yeme işi bitti belki bir kahve içerim sonra