- 31 Ekim 2013
- 20.901
- 69.216
- 40
onlar için zorunluluk olduğu için alışmakta zorluk çekiyorlar bazen çok sinirleniyorlar bazen üzülüyorlar, en çok da toplu br aktivite yapıldığında epey zorlanıyorlarCanım benim biliyorum ama sanki denemeye ne cesaretim var ne de enerjim, aslında çok zor değil çünkü arkadaşım pko için glutensiz yapıyor gayet de başarılı, tandigim bir dahiliye Dr u var çok da severim kendinisini, o fonksiyonel beslenme ve tedavi yapıyormuş eşim de ona git diyor, şuan yaşadığım hasimatonn bana açtığı kaçıncı dert... bu duygu durum bozukluğu da ondan sanırım...senin adına çok sevindim kızların nasıl alıştılar mi
Insallah canım olurmu dersin niyeyse umudum yok gibi
Bugün şairlik ruhum kabarmisti. Harezmi kursunda da bir şiir yazdım. Sonra dedim bu şiiri ben mi yazdım vay beeeeeHahaha harikasın baby
Tatlı midemi değişik yaptı. Tuzlu birşeyler istedi.Benimde midem bir tuhaf bugün sanki içi hava dolu midem bulanıyor tuhaf tuhaf. 3 haftadır ekmek yemiyorum sanırım ondan . Ekmek midemi bastiriyordu
Kaptanlarım eklemeyi unutmuşumLenaG Sem2024
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
11:30
1 haşlanmış yumurta
Avcum kadar ekmek
4/5 çatal peynir
1 çay kaşığı pekmez (belki boğazıma iyi gelir diye)
1 çay kaşığı krem peynir
Salata
16:40 akşam yemeği bitti
1 ısırık içli köfte
1 tabak Peynirli salata
Su 2 litre olur
Toplam aldığım kalori 632
Eki Görüntüle 3514790
LenaG Sem2024
Bu günkü menüm
8:30
2 sütlü kahve
11:30
1 haşlanmış yumurta
Avcum kadar ekmek
4/5 çatal peynir
1 çay kaşığı pekmez (belki boğazıma iyi gelir diye)
1 çay kaşığı krem peynir
Salata
16:40 akşam yemeği bitti
1 ısırık içli köfte
1 tabak Peynirli salata
Su 2 litre olur
Toplam aldığım kalori 632
Eki Görüntüle 3514790
Ben de yazayım menümü gezmeye gideceğim bitirip
Saat 12.00 (1. Fotoğraf)
Saat 15.00 (2. Fotoğraf)
Saat 18.00 (1. Fotoğraf)
Saat 19.00 (3. Fotoğraf)
Toplamda 12 tane hurma yedim bugün
2 lt su (yatana kadar 3 olur) + 1 lt dukan
50 dk eliptik (17.80 km)
LenaG Sem2024 Cicekbocekkaktus
Ay kendimi gördüğüm mü varHelllööö milyonerim iyiyiz canım nasıl gidiyor kendini dinleme ve kendinle didişme günleri (yani ben kendimle didişirim de genelde)
evet yemek seçme dışında her gün ayrı yemek zor oluyor haklısın canım.Kuzum eşim sebze ve zeytinyağlı yemiyor. Aynı yemeği iki gün üst üste yemez. Her gün farklı yemek pişer bizde. Zaten o yüzden tıkanıyorum ya. Pilav, makarna, mantı zaten her hafta oluyor muhakkak. Dün akşam köfte, bize bulgur pilavı, çocuklara da pirinç pilavı yaptım. Şimdi öğle ve akşama gene yemek yapacağım. Nefret ettim
Afiyet olsun canım yumurta puding nasi oluyorİyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurtadan omlet
30 gr peynir
1 dilim ekmek
14.30
1.5 yumurtadan yumurta puding
18.00
100 gr kıyma kavurma
30 gr peynir
Roka
Yarım dilim ekmek
2.5 litre su, 2 maden suyu.
Spora gidemedim bugün temizlik yaptım sabahtan beri. 5-6 saat temizlik yapmışımdır.
Adım sayısı 2700.
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus