- 31 Ekim 2013
- 20.901
- 69.216
- 40
Dosya Ekle
canım neden cesaret istiyorsun ki, yapman gereken tek şey glutenli olan şeyleri glutensizle değişmek, sana sakın makarna yeme ekmek yeme kek pasta börek yeme demem diyemem o çok çok zorlar evet, ama bunların hepsini glutensiz yap, her zaman yaptığın yemeğin malzemelerini glutensize çevireceksin aslında
inan o rahatlığı anlayınca, vücudundaki o değişimi görünce vazgeçilmezin olacak
Haziranda Almanyaya gittik hep beraber, 1 hafta aralıksız beraberdik kızlarımla ve eşimle, ve dolayısıyla %100 glutensiz beslenmiş oldum, ki deli gibi yedik gram şişlik hissetmedim inan
onlar için zorunluluk olduğu için alışmakta zorluk çekiyorlar bazen çok sinirleniyorlar bazen üzülüyorlar, en çok da toplu br aktivite yapıldığında epey zorlanıyorlarCanım benim biliyorum ama sanki denemeye ne cesaretim var ne de enerjim, aslında çok zor değil çünkü arkadaşım pko için glutensiz yapıyor gayet de başarılı, tandigim bir dahiliye Dr u var çok da severim kendinisini, o fonksiyonel beslenme ve tedavi yapıyormuş eşim de ona git diyor, şuan yaşadığım hasimatonn bana açtığı kaçıncı dert... bu duygu durum bozukluğu da ondan sanırım...senin adına çok sevindim kızların nasıl alıştılar mi
canım neden cesaret istiyorsun ki, yapman gereken tek şey glutenli olan şeyleri glutensizle değişmek, sana sakın makarna yeme ekmek yeme kek pasta börek yeme demem diyemem o çok çok zorlar evet, ama bunların hepsini glutensiz yap, her zaman yaptığın yemeğin malzemelerini glutensize çevireceksin aslında
inan o rahatlığı anlayınca, vücudundaki o değişimi görünce vazgeçilmezin olacak
Haziranda Almanyaya gittik hep beraber, 1 hafta aralıksız beraberdik kızlarımla ve eşimle, ve dolayısıyla %100 glutensiz beslenmiş oldum, ki deli gibi yedik gram şişlik hissetmedim inan
Son düzenleme: