Popüler Konu LenaG ile MasterFit

evet 2 kare lenacim amac1 kare diger kare cikolatalardan biraz buyuktu bi daha yemem zaten çok ağir geldi bana 2.kareyi de para verdim yazik kafasiyla yedimnormal cikolatanin 3 katiydi fiyati

2 Aralık pazartesi menüsü
12.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 3 tam ceviz, bol yeşillik (salata yaptım), 1 dilim tam buğday ekmeği.

17.00 ara
4 kaşık yoğurt, 10 badem, 2 küçük mandalina.

20.00 akşam
Fırında 1 adet kalçalı but, roka salatası.

Su 1.5 litre (midem bulanıyordu çok içemedim)
Spor Yarım saat pilates (ağırlık ile) 300 puan
5000 adım 500 puan
Toplam 800 puan

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

Diyet arkadaşım bunu kaptancigim yapamaz da eltin yok mu o büyük bir zevkle yapardı
Ettim yogturrr
Efenin_Annesi çiçeğiimmmm ensenden tutup çakacam birtane yaa salmıssın geneee birakmak yok busefer kendini vururum senii
timammm
Aslan takim üyem
Sen mavi takima cig kofte tarifi mi veriyon
Tarif vericeyn ama sen yapmiceyyyn tamam mi
tabi tabi onlara çiğ köfte tarfi ben kinoli salata yiyorum kaptanim
Masallahhhhh canıma

kız o zaman her konuda şanslı olursun yeterki adliyede tanıdık olsun yaa baksana feza ablanın boş evine kombi yaktırıyorlar dün hem güldüm hem sinirlendim hahah
Ya öyle sınıf arkadaşları ile halen daha iletisimde. Hastane adliyede mutlaka tanıdık olması lazım. Yoksa işler ilerlemiyor

Salı tartısını ben de seviyorum, zaten oyumu da kalsın diye kullanmıştım. Hem heyecanlı kim gidecek kim kalacak diye hem de bizi kontrol altında tuttuğunu düşünüyorum.
Kaptanım ben dün hiç girip bakmadığım için mesajını görmemiştim. Kusura bakma o yüzden bugün tartılmadım. Zaten evden çok hızlı çıktım aklıma da gelmedi.

Kızlar bugünkü menümü yazıyım

Saat 12.00 kolajen + hindiba kahve

Saat 13.00 2 haşlama yumurta, 1.5 parça tuzsuz köy peyniri, bol maydanoz ,çay

Ara dukan içeceği içtim 1 litre

Saat 18.00 3 dilim fırın palamut +bol yeşillikle salata 1 maden suyu içerim

2litre su 1litre dukan içeceği
Dün 5bin adım bugün 7bin adım LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307

600 gramla hedefi tutturamamışım maalesef. Bu ay için hedefim 84 canım. Ellerine sağlık.

Eksi iste niye saklaniyon baska bir sucun mu var yoğsam
Yok canım istediğim gibi değil de ondan o emoci
Teşekkür ederim kaptanım

ya aslında iyi kilomda hem kas kaybım var hem de kas yaparken yağlanmadan bi 46 47yi görsem iyi olacakmış gibi hissediyorum bide sen uzun boylusun sanırım ben birazcıcıkk kısayımda 155 kadar
Anladım canım. Kilo vermekten ziyade protein ağırlıklı beslenip, ağırlık kaldırsan süper olur. Kendi vücut ağırlığın da olur bu arada. Direnç egzersizleri deniyor. Kilon boyuna göre de güzel çünkü. Benim boyum 165. Öyle uzun değilim yani ben de

Söyledim canım. Tecrübesizliğime geldi. Zaten benden kaptan olmaz bir daha kaptan olmayım. bende uzaylı geni var her halde ben kaptan olunca tüm grup artı çıktı. Telef olduk valla. Herkes far görmüş tavşana döndü .

Afiyet olsun canım güzel bir menü ancak kavurma akşam yemeği için ağır değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…