Popüler Konu LenaG ile MasterFit

yaptıklarımı attım şimdi :)

çokk isterimmm bildiğin tüm videoları atabilirsin ben burada çok video attılar arkadaşlarım ama yapıyorum da sporu seviyorum Allahtan kii

çokk isterimmm bildiğin tüm videoları atabilirsin ben burada çok video attılar arkadaşlarım ama yapıyorum da sporu seviyorum Allahtan kii
aşkım o zaman şöyle yapabilirsin,

haftada 3 akşam fitness, onu da şu şekilde
1- bacak-popo
2-üst vücut
3-full body

4. gün de normal sevdiğin bir cardio yaparsın.

mesela: popo-bacak günü için

bu iki videodaki gösterdiği hareketleri 3x12 tekrar yaparsın

üst vücut için
aynı şekilde hareketleri 3x12

tüm vücut için ilk attığım video da olur.

fitness cardio kadar nefes nefese bırakmaz ama ertesi gün kas ağrısı hissedersin. bunları bir dene, kas ağrısı hissetmezsen ağırlık değerlendirirsin, ilk ağırlıksız olanlarla başlayabilirsin gayet.

Çok geçmiş olsun canım

yaaa çokk teşekkür ederim son bişi sorcam bugün mesela 20dk cardiyo (çok sevdim çünkü :) ) artı ek olarak attığın 1. videoyu 34dk lık olan ikini aynı gün yapsam olur mu

bide 3*12 demişsin sabah öğlen yapamayabilirim işte olduğum için ama aksam 30 veya 36 set yapsam mesela olur mu

sibel_84 tebrik ederim canım benşm arada kaynamasın insan üstü bir kilo vwrmişsin et falan aldırmam lazımdı o kadar gitmesi için
LenaG kaptaniçem ellerine sağlık
Bence kıracağın şey bu hafta kırıldı canım çünkü sen zaten 69 lara yakın zamanda düşmüştün hızlı gelem hızlı gitti emeğinin karşıllığını almış oldun
Bana gelince benim cumartesi cıslıydı fazlasıyla onu toparlamam ve eksiye geçmem iki günümü alıyor ve kilo vermem bir süredir yavaşladı
I Ilyusa canım teşekkğr ederim katkıların için
suspushanimcim hoş geldin canım
Hadi gözün aydın canım
Bugün sabah niye kötüydü neyae akşam menünde görürüm acil toparlanma zamanı canım

Sonucu bildirirsen sevinirim, keyifle istediğin kiloya düşmeni dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…