İki hafta tüketilebilir.Bitince bir daha yapmayacaz o zaman tamam teşekkür ederim
olur tabikii, 3x12 dediğim arka arkaya yapmak yani 12 defa yap 30 saniye mola sonra tekrar 12 defa yap 30 sn mola 3 tekrar sonrası yeni hareket şeklinde kuzuyaaa çokk teşekkür ederim son bişi sorcam bugün mesela 20dk cardiyo (çok sevdim çünkü :) ) artı ek olarak attığın 1. videoyu 34dk lık olan ikini aynı gün yapsam olur mu
teşekkür ederim geçen teyzeme bi video attım diyorki bunlar insan üstü hareketler hahahah ama yaptıkça vücut alışıyor cidden kzumHelal olsun gııı maşallah
Ahaha teşekkürler kaptanım
tamam ozaman inşallah bu akşam yapınca yaptım diye etiketlicem seni iki video da daolur tabikii, 3x12 dediğim arka arkaya yapmak yani 12 defa yap 30 saniye mola sonra tekrar 12 defa yap 30 sn mola 3 tekrar sonrası yeni hareket şeklinde kuzu
kaptanım yarın sabah tartılıp sana özelden bilgi vereceğim yine + çıkarsam 3 gün sebze ağırlıklı beslenmeyi yapacağım söz. spor yapıyorum ya proteinimi tamamlamam lazım günlük diye biraz kasıyorum ama yüzünü kara çıkarmayacağım söz. yarın sabah tartısına kadar bana izin verir misin94bassuk kuzum artılar için bir plan yapalım mesela sebze agırlık lı akşam öğünü olabilir. Kabak gğzel bir meta şaşırtıcı ne dersin üç gün boyunca
Yok tuhaflık yanlış yediğimizdeNeden böyle etkisi var acaba, çoğu kişiyi tok tutar aslında. Tuhaflık bizde olabilir mi
Tamam bekliyprum canım ama dünkü menü yorumuma bi daha bak taamm mıkaptanım yarın sabah tartılıp sana özelden bilgi vereceğim yine + çıkarsam 3 gün sebze ağırlıklı beslenmeyi yapacağım söz. spor yapıyorum ya proteinimi tamamlamam lazım günlük diye biraz kasıyorum ama yüzünü kara çıkarmayacağım söz. yarın sabah tartısına kadar bana izin verir misinbugünden daha eksik çıkacağıma inanıyorum. (özelden atarım rakipler görmesin asjdsad)
bu çok az değilmi canım akşam da bişeyler yesen 6 gibi filanbugünkü menümü yazayım da günü kapatayım artıksibel_84
12.30
1 dolu tabak yeşillik (tere, kuzu kulağı, maydonoz)
150 gr et döner
2 dilim ekmek
16.00
1 mandalina
1 elma
2 avuç fıstık
su: 2 lt
adımımı akşam yazacağım
şu an için iyiyim canım, yeşillik ve et çok bile şişirdi benibu çok az değilmi canım akşam da bişeyler yesen 6 gibi filan
giderler inşallah canımmşu an için iyiyim canım, yeşillik ve et çok bile şişirdi beni
acıkırsam da kefir falan içerim geçen haftaki artılarımın gitmesi gerek
Çenesi düşük bal kızlar
tövbe bismillah menü yorumu mu hiç görmedim öyle bişey eski bildirimlerden aradım taradım bulamadım da bulcam azmettimTamam bekliyprum canım ama dünkü menü yorumuma bi daha bak taamm mı
Tamamdır inşallah bol eksili günler olurSonucu bildirirsen sevinirim, keyifle istediğin kiloya düşmeni dilerim
Hadi gözün aydınAyhhh kızçeler geldi benimki çok şükür ulen bu neymiş 8 gün gecikme mi olur sen Pegasus musun
Neyse rahatlarım inşallah bir kaç güne
Ya Cuma gelseydi anaaammm cumartesi +2 kilo abbboowww düşünmesi bilenemmm kabus gibimmmm
Afiyet olsun akşam doyurucu olmamış gibi geldi bana ama inşallah acıkmazsın
inşallah canımgiderler inşallah canımm
sağol canımm, inşallah acıkmam ama acıkırsam diye eve giderken bi kefir alacağım yanımaAfiyet olsun akşam doyurucu olmamış gibi geldi bana ama inşallah acıkmazsın