- 28 Aralık 2023
- 5.484
- 16.579
Maşallah canım harikasınGünaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Süpersin tebrik ediyorumTartıda bu sabah gördüğüm rakam. Aman Allah ım gözlerime inanamadım!!!
16.11.24 Cumartesi 51.9
19.11.24 Salı. 51.1
Fark: - 800 (wuuuu....)
Bekle beniyosunlupapatya kavuşmamıza az kaldı
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Sabırlı ol arkadaşım. Unutma hiçbir emek boşa gitmez. Vücudun yaptığın değişikliklere adapte olmaya çalışıyordur sadece. Sakın bırakma. Yakında eksileri görmeye başlayacaksın ben eminim sende inanGünaydın kızlar tartıya canim sıkılmadı değil çok bise de yemiyorum niye gitmiyor anlamıyorum 100 gr artı bise değil evet ama ben eksi görmeyi umut etmiştim çünkü çok da dikkat ediyorum spor da yapıyorum kendi çapımda
Cuma 109.6
Bugun 109.7
Fark +100 gr
LenaG Boncuk2307 Sitare55 kaptanım senin de yüzünü kara cikarcam sanırım
Hadi bakalım bekliyorumm bundan sonra menü ve sporlarda da birbirimizi etiketleyelim kizceTartıda bu sabah gördüğüm rakam. Aman Allah ım gözlerime inanamadım!!!
16.11.24 Cumartesi 51.9
19.11.24 Salı. 51.1
TamamdırHadi bakalım bekliyorumm bundan sonra menü ve sporlarda da birbirimizi etiketleyelim kizce
Çok güzel eksi tebrikler canımGünaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg
LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Tebrikler canım bu az kilolu olanlar harikasınız ne güzel eksiliyorsunuzTartıda bu sabah gördüğüm rakam. Aman Allah ım gözlerime inanamadım!!!
16.11.24 Cumartesi 51.9
19.11.24 Salı. 51.1
Günaydın kankişim uyuyup kalmışım bugün yürüyüş de olmadı bakalım ilerleyen saatlerde fırsat bulursam çıkarım inşallahGünaydın hanımlar
Güzellikler bizimle olsun
Canım stres de çok etmiyor kilo verimini şahsen ben kendim öyleyim 2gun aç kalayım stres varda artı gelirim hep düzelir canım benim ara ara hepinizin oluyorİkigun çok kötü bir menüm vardı dünde daha iyi bana birşeyler oluyor sitresli ve gergin olunca hep birşeyler atistirmaga başlıyorum, bugün umarım iyi geçer
Canımsın teşekkür ederim desteğin içinGünaydın. Sağlık, mutluluk ve istediğin hedefe biran önce kavuşman dileğiyle arkadaşım
Tesekkürler
Canım ödemdir o merak etme. Dün reformerdeydin tüm kas gruplarını çalıştırdın ondandır. Tartıya takılma yolculuğuna aynı azimle devam et başarı yakındır
Elhancım yazmış zaten canım, umarım denemişsindir. Resmen hayat kurtarıyor.Uygulamanın adı nedir bende hep reklam telefondan giriyorum bende
Opera kuzum...
Bence de, hayır yani müebbet mi verdiler naaptılar..Ahahah afiyet şifa olsun cano
Ay ne bilim valla gelsin ya artıkkkk
Kaptanımız bugün konuşacak benceYa yaşlı değil miyim?
Valla ben bişi yapmadım. Kaptaniniz iki gündür takılmıyor
Tebrikler canım.
Nasıl da destekler maşallah bu kocalar. Onlar diyet yapıyor olsa biz yediğimizi asla göstermeyiz ki canı çekmesin. Dün akşam bizim evde waffle partisi vardı mesela, insafsızca yediler. Hem de bana yaptırdılar baba oğulBn burda açlıktan kivranirken kocam iki halley pasta bir sıkmalı çikolata ve yarım ekmek yedi bnde yoğurt yım bari
Nerdeee, eşime sinir olmaktan heryerim ödem topluyor, uyku muyku yok
Allah kolaylık versin fezacım, erkekler hasta falan olmasın ya, çocuktan beter oluyorlar.Geçen hafta ayağından ameliyat oldu, 2 gün hastanede yatıp çıktı, cumartesi sabaha karşı eniştemiz vefat etti.
Zaten kendisi evde, işim gücüm bitmiyor, arada misafirlerim geliyor, kendim rahat değilim, sürekli acıkıyor
Ben 24 saatte bir yerken bunun sürekli acıktım demesine dayanamıyorum
Evde bisürü tatlı var, önünde, masada ıvır zıvır, kuruyemiş var, beni neden sıkboğaz ediyorsun, üstelik yemek saatleri belliyken
Tammdr tatlım bugün den itibaren toparlanıyorumMantık benim işim zaten
Hemen toparlanıp kendimize geliyoruz salmak yok
Afiyet olsun canım.
Çok güzel canım maşallahGünaydın
Cumartesi 75.9
Salı 75.6
Anlamadım valla kaç gün olduBence de, hayır yani müebbet mi verdiler naaptılar..
İşte bu aşko maşallah kıaaazzKızlar günaydın tartı bu salı yüzümü güldürdüinşallah böyle devam eder
Cumartesi günü 93.65kg
Bugün 92.65kg (- 1kg )
LenaG Boncuk2307 Sitare55 Eki Görüntüle 3506043
Teşekkür ederim canmÇok güzel eksi tebrikler canım
Tebrikler canım bu az kilolu olanlar harikasınız ne güzel eksiliyorsunuz
Günaydın kankişim uyuyup kalmışım bugün yürüyüş de olmadı bakalım ilerleyen saatlerde fırsat bulursam çıkarım inşallah
Canım stres de çok etmiyor kilo verimini şahsen ben kendim öyleyim 2gun aç kalayım stres varda artı gelirim hep düzelir canım benim ara ara hepinizin oluyor
Cumartesi yediklerimden sonra benim +2 yi geçmişti canım