Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg

LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Maşallah canım harikasın
Süpersin tebrik ediyorum

Sabırlı ol arkadaşım. Unutma hiçbir emek boşa gitmez. Vücudun yaptığın değişikliklere adapte olmaya çalışıyordur sadece. Sakın bırakma. Yakında eksileri görmeye başlayacaksın ben eminim sende inan

Günaydın Kızlarr
Geçen cts ki ödemler gitmeye başlamış. İnşallah cts’ine daha fazla yağ gider
Cts:53.8 kg
Bugün:52.5kg
Fark:-1.3kg

LenaG
Sitare55
Boncuk2307
Çok güzel eksi tebrikler canım
Tebrikler canım bu az kilolu olanlar harikasınız ne güzel eksiliyorsunuz
Günaydın hanımlar
Güzellikler bizimle olsun
Günaydın kankişim uyuyup kalmışım bugün yürüyüş de olmadı bakalım ilerleyen saatlerde fırsat bulursam çıkarım inşallah
İkigun çok kötü bir menüm vardı dünde daha iyi bana birşeyler oluyor sitresli ve gergin olunca hep birşeyler atistirmaga başlıyorum, bugün umarım iyi geçer
Canım stres de çok etmiyor kilo verimini şahsen ben kendim öyleyim 2gun aç kalayım stres varda artı gelirim hep düzelir canım benim ara ara hepinizin oluyor

Canımsın teşekkür ederim desteğin için

Uygulamanın adı nedir bende hep reklam telefondan giriyorum bende
Elhancım yazmış zaten canım, umarım denemişsindir. Resmen hayat kurtarıyor.

Ahahah afiyet şifa olsun cano

Ay ne bilim valla gelsin ya artıkkkk
Bence de, hayır yani müebbet mi verdiler naaptılar..
Ya yaşlı değil miyim?

Valla ben bişi yapmadım. Kaptaniniz iki gündür takılmıyor

Tebrikler canım.
Kaptanımız bugün konuşacak bence

Bn burda açlıktan kivranirken kocam iki halley pasta bir sıkmalı çikolata ve yarım ekmek yedi bnde yoğurt yım bari
Nasıl da destekler maşallah bu kocalar. Onlar diyet yapıyor olsa biz yediğimizi asla göstermeyiz ki canı çekmesin. Dün akşam bizim evde waffle partisi vardı mesela, insafsızca yediler. Hem de bana yaptırdılar baba oğul kV de gel kızım sen de ye deyip ısrar etti, ben elime değen çikolatayı bile yalamıyorken.

Nerdeee, eşime sinir olmaktan heryerim ödem topluyor, uyku muyku yok

Allah kolaylık versin fezacım, erkekler hasta falan olmasın ya, çocuktan beter oluyorlar.

Teşekkür ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…