Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hahahaha maalesef arama mesafe koymam imkansız eşimin babası. Eşim bu tarz şakaları sevmediğimi biliyor ; babasını uyardı zaten ama bir değil iki değil. Sanırım bilerek yapıyor
artık kaideye bile almayacağım canım
Hahahahah ya çok teşekkür ederim çok doğru konuştun keşke gerçek hayatta da senin gibi mantıklı dobra bir kankam olsaydı
Şuursuz insanlardan nefret ediyorum ya Moralini bozma demek istiyorum ama işe yaramıyor biliyorum. Sana kocamaaan sarılıyorum
cansın
he kız yaşlı başlı insansın yani 56 yaşında bunu diyen, ben küsüp gidince de arkamdan demiş ki şaka da mı yapmayacağız
Dengesiz dangalak
Daha içimden neler sayıyorum
Seneler önce biri de eşimin yanında ona benzer bişey demişti
Biri gelir diğerine yol görünür, cesareti olan buyursun dedim, sesleri kesildi
Hahaha iyi demişsin , gerçekten insanın fikri neyse zikri o oluyor demek ki onun aklında da hep 2. Var , alsın ikinciyi üçüncüyü görsün belasını

Sitare55 canım yönetimle görüştüm ceza almamışsın sadece e-mailinde sorun varmış o yüzden sistem otomatik pasif etmiş hesabını e-mail aktif değil görünüyormuş veya postası dolmuş dediler onu bir düzelt canımın içi
Düzelmeze bir süre sonra giriş yapamayacaksın

Hahahaha maalesef arama mesafe koymam imkansız eşimin babası. Eşim bu tarz şakaları sevmediğimi biliyor ; babasını uyardı zaten ama bir değil iki değil. Sanırım bilerek yapıyor
artık kaideye bile almayacağım canım
Hahahahah ya çok teşekkür ederim çok doğru konuştun keşke gerçek hayatta da senin gibi mantıklı dobra bir kankam olsaydı
Şuursuz insanlardan nefret ediyorum ya Moralini bozma demek istiyorum ama işe yaramıyor biliyorum. Sana kocamaaan sarılıyorum
cansın
he kız yaşlı başlı insansın yani 56 yaşında bunu diyen, ben küsüp gidince de arkamdan demiş ki şaka da mı yapmayacağız
Dengesiz dangalak
Daha içimden neler sayıyorum
Seneler önce biri de eşimin yanında ona benzer bişey demişti
Biri gelir diğerine yol görünür, cesareti olan buyursun dedim, sesleri kesildi
Hahaha iyi demişsin , gerçekten insanın fikri neyse zikri o oluyor demek ki onun aklında da hep 2. Var , alsın ikinciyi üçüncüyü görsün belasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…