Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Salı tartisi kendini kontrol etmek icindi. Grubun %50 si kendini kontrol edebiliyormus demekki. Onun dışında kaptanlara zorunlu zaten
İnşallah dediğiniz gibi olur canım.
Merak etmek de suç mu
Oy oy Allah ım korusun, şimdi iyidir inşaAllah
Sağol canim
Dün iyiydi güzeldi
İyi ol da canım. Girer bir ceeee edersin diye düşündüm. Demek ki çok yoğundu.
Afiyet olsun canım
Sabırlar diliyorum sana. Kapatılsın hem de topltan kapatılsın
Kızartma fırında imiş CIS yok. Tebrikler canım.

Ilkel erkek muhabbeti onemli olan eşinin tepkisi diyeceğim de espri sanilarak söylenmiş bir söze gulsem mi diye düşünup gulumseyebilir . bir de o anlik kıskanılmak onu onere eder. Bunu önce eşinle konuş bu espirilerden hoşlanmadığıni sonra diger kisi ile araniza mesafe koymaya çalışin. Yani kadinlar müsluman namuslu oldugu icin bu toplumda psikolojik siddet görüyor " Allah yeter ki insani dinden imandan ayirmasin artik kadini erkegi yok ikinciyi ücuncuyu getirmek icin " gibi edepsiz sozleri hak ediyorlar. Ortaya bomba bırakip cayini icecen , onlar da hakkaten ya acaba karim beni aldatir mi dusunup dursunlar iste prenses seviyemiz bozulmasin diye birilerinden uzak duruyos

senden yabanci biri gibi bahsedip lafini soylemek peki demiyor musun anne o verdigin eşgale bir tek ben uyuyorum diye

Azıcık bana da öyle geldi meyveler. Birazcık pazar modundan dolayı oldu. Bugün temiz besleneceğim akşam yemeğini hazırladım götürüyorum. Öğleleri zaten kontrollü oluyor.

Tartım vardı bozdumtekrar bı bakiyim bazen sağlıklı diye porsiyonları fazla kaçırıyoruz

Hayrolsun
Allah muhabbet versin aranıza

Rabbim hanene huzur dirlik muhabbet versin canım

Allah razi olsun. Amin kızlar

Teşekkürler kaptanim. Receller pazar kahvaltısı icin . Hafta ici veya cunartesi yemiyorum. Mayonez hesapta yoktu. Kabaktaki o hafif tadi bastirmak icin tursu mayonez vs ekledim.
Kasar konusunda haklisin.biraz ketodan kalma yagli peynir aliskanligim var ama artik meyve yiyorum ve keto yapmiyorum. Bugün de yulaf kepekli sandvici kasarli yiyim bi beyaz peynirli ekşi geliyor bana

Neden ketoyu bıraktın cnm.Ben hep yapmak istedim lakin keto menüleri makrosu mikrosu hazırlamakla uğraşmaktan korktuğum için hiç basliyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…