Salı günü bu sesi isterim.Boşa ses çıkarmıyoruz yaaaniiii
Yaaa kaptanım yok konuşması kolay demiSalı günü bu sesi isterim.
Evde hiç yok tüh
Tabi kuru kuru gitmezCanimmm yemeksepetinde çok güzel kampanyalar var. Hem yedikçe puanda kazanıyorsun. 30 dakikaya kapında. Şöyle sıcacık ,çıtır kenar bir pizza ,kaşarları uzuyor yanına patates soğan halkası bol mayonez birde kola .
Önümüzdeki günlerden umutluyumMAVİ TAKIM @Jasminium84Nergis 35 gezegenfeza @s i d e l y a@Jou@FitVenus@Pembepilates@Goklerce@Lotus1234@Efenin_Annesi@suspushanimcim bnnu @Tutku44 tomrs @Faunaaa@Makaron23
Kızlar sözü çok uzatmayacağım. Bu yola sağlıklı olmak için çıktık. Hepinize güvenim tam. Her gün sporlarimızı ve menülerimizi eksiksiz bildirirsek sevinirim.
Gösterelim bu hafta kırmızı takıma mavi takımın hatunlari olarak.
Tabi kuru kuru gitmez
Sağol kuzumBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Çok geçmiş olsun canım çok şükür çıkarmışlar
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Kaptanım puf oldu uçtuYaaa kaptanım yok konuşması kolay demi
Hiç bana göre değil. Biz sağlıklı beslenenlerdeniz.Canimmm yemeksepetinde çok güzel kampanyalar var. Hem yedikçe puanda kazanıyorsun. 30 dakikaya kapında. Şöyle sıcacık ,çıtır kenar bir pizza ,kaşarları uzuyor yanına patates soğan halkası bol mayonez birde kola .
Size güveniyorum fezom.Önümüzdeki günlerden umutluyum
Tecrübe konuşuyor. Bende o uygulamalardan hiç biri yok.Kazandığı puan ile sonrasında tatlı bile sipariş edebilir aslında . Sufle mesela bol çikolatalı sıcacık. Ağzının kenarından aka aka
Bende ekstra yağ koymadan tavada ağzı kapalı tersyüz edip pişiriyorumkız tereyağı, kaşarı falan bırak balık üstünde. Allah iyiliğini versin diyet yapıyoruzzaten çok yağlı bir balık ekstra yağa gerek yok. ben sadece karabiber, tuz, kekik sürüp ızgara ya da fırında pişiriyorum. mis gibi oluyor
Tecrübe konuşuyor. Bende o uygulamalardan hiç biri yok.
Merhaba kaptanımMAVİ TAKIM @Jasminium84Nergis 35 gezegenfeza @s i d e l y a@Jou@FitVenus@Pembepilates@Goklerce@Lotus1234@Efenin_Annesi@suspushanimcim bnnu @Tutku44 tomrs @Faunaaa@Makaron23
Kızlar sözü çok uzatmayacağım. Bu yola sağlıklı olmak için çıktık. Hepinize güvenim tam. Her gün sporlarimızı ve menülerimizi eksiksiz bildirirsek sevinirim.
70 den az diye biliyorumAllah rahmet eylesin
Yaslimiydi
Yarim pizza cok olmus cnm
2dlm olsaydi en azindan daha iyi olurdu
Guzel menu canim afiyet olsun
Hosbuldum
Ayağımı sürdüm de geldim haftaya yanımdasın senKankişim 60' lar ligin hayırlı olsun. İnşallah peşinden gelirim.
O yönü de var .Evet yemeksepeti çok işimi gördü valla dua bile ettim kim kurduysa. 3ay hergün sipariş verdim . İnsanın 1 tabak çorba getireni olmayınca ilaç gibi geliyor
Eksimiz bol olsun.Merhaba kaptanımgüzwl bi hafta olsun
Hayırlı olsun kaptanım kırmızı takım korksun bizdenMAVİ TAKIM @Jasminium84Nergis 35 gezegenfeza @s i d e l y a@Jou@FitVenus@Pembepilates@Goklerce@Lotus1234@Efenin_Annesi@suspushanimcim bnnu @Tutku44 tomrs @Faunaaa@Makaron23
Biz daha ne yapalım ya o kadar yardımcı oluyoruzKazandığı puan ile sonrasında tatlı bile sipariş edebilir aslında . Sufle mesela bol çikolatalı sıcacık. Ağzının kenarından aka aka
Çok yorgunum kız yuzmeye gitmiştik eğitim için cokda morelim bozuldu kulaç atamadımValla alacağını aldı yine gözü bizde.
Daha açıklama gelmediğine göre ve gruplarda oluşturulduğunda göre bu hafta salı tartısı var demektir.
Kız kalk kiraz saplı çay iciver hemen
Ceviz adam şip şap şopPöpe oğlum diyen dede geliyor aklıma
Hadi buna da cevap ver siboşşEvet yemeksepeti çok işimi gördü valla dua bile ettim kim kurduysa. 3ay hergün sipariş verdim . İnsanın 1 tabak çorba getireni olmayınca ilaç gibi geliyor