Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evde hiç yok tüh

Canimmm yemeksepetinde çok güzel kampanyalar var. Hem yedikçe puanda kazanıyorsun. 30 dakikaya kapında. Şöyle sıcacık ,çıtır kenar bir pizza ,kaşarları uzuyor yanına patates soğan halkası bol mayonez birde kola .

Canimmm yemeksepetinde çok güzel kampanyalar var. Hem yedikçe puanda kazanıyorsun. 30 dakikaya kapında. Şöyle sıcacık ,çıtır kenar bir pizza ,kaşarları uzuyor yanına patates soğan halkası bol mayonez birde kola .
Tabi kuru kuru gitmez 🤣🤣🤣🤣

MAVİ TAKIM @Jasminium84 Nergis 35 Nergis 35 gezegenfeza gezegenfeza @s i d e l y a@Jou@FitVenus@Pembepilates@Goklerce@Lotus1234@Efenin_Annesi@suspushanimcim bnnu bnnu @Tutku44 tomrs tomrs @Faunaaa@Makaron23

Kızlar sözü çok uzatmayacağım. Bu yola sağlıklı olmak için çıktık. Hepinize güvenim tam. Her gün sporlarimızı ve menülerimizi eksiksiz bildirirsek sevinirim.
Gösterelim bu hafta kırmızı takıma mavi takımın hatunlari olarak.
Önümüzdeki günlerden umutluyum 🤲🏼🤲🏼

Yaaa kaptanım yok konuşması kolay demi 🤣
Kaptanım puf oldu uçtu
Hiç bana göre değil. Biz sağlıklı beslenenlerdeniz.
Önümüzdeki günlerden umutluyum 🤲🏼🤲🏼
Size güveniyorum fezom.

kız tereyağı, kaşarı falan bırak balık üstünde. Allah iyiliğini versin diyet yapıyoruz :KK70: zaten çok yağlı bir balık ekstra yağa gerek yok. ben sadece karabiber, tuz, kekik sürüp ızgara ya da fırında pişiriyorum. mis gibi oluyor 🤩
Bende ekstra yağ koymadan tavada ağzı kapalı tersyüz edip pişiriyorum

MAVİ TAKIM @Jasminium84 Nergis 35 Nergis 35 gezegenfeza gezegenfeza @s i d e l y a@Jou@FitVenus@Pembepilates@Goklerce@Lotus1234@Efenin_Annesi@suspushanimcim bnnu bnnu @Tutku44 tomrs tomrs @Faunaaa@Makaron23

Kızlar sözü çok uzatmayacağım. Bu yola sağlıklı olmak için çıktık. Hepinize güvenim tam. Her gün sporlarimızı ve menülerimizi eksiksiz bildirirsek sevinirim.
Merhaba kaptanım 🌺 güzwl bi hafta olsun

Hayırlı olsun kaptanım kırmızı takım korksun bizden

Valla alacağını aldı yine gözü bizde.

Daha açıklama gelmediğine göre ve gruplarda oluşturulduğunda göre bu hafta salı tartısı var demektir.

Kız kalk kiraz saplı çay iciver hemen
Çok yorgunum kız yuzmeye gitmiştik eğitim için cokda morelim bozuldu kulaç atamadım 🙈yarın bakım yarın icerim birşeyler 😊

X