- 18 Mart 2018
- 30.023
- 118.328
- 34
Daha dikkatli olurum kuzumŞimdi kimsecikler cevap vermiyor hala Kaptan belli değil saat kaç olmuş
Çok teşekkür ederimAğzını hayra açmıyorsun bu ara Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin deme şöyle
Dün yapmıştım kalanını bugün bitsin diye pay etmiştim abla . Teşekkür ediyorum abla elimden geleni yapıyorum bakalım ablaBen olsam sarmalari yerdim yanında da cacık offff
Afiyet olsun kuzucum. Rakip takimdaymişsin ama senin zayıflama caban beni çok mutlu ediyor yine de
Amin canımAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Milyoner baci branşini soylemedin söyledin de arada mi kaynadı arada bir geliyor aklımaPuahahahahha korkmak ve kırmızı takımhele ki kaptanım haşofmanlarını giyip yürüyüşe falan çıkmış olmasın
Sağol canımAa başınız sağolsun …
Söyledim abaaa arada kaynamış pdr branşımMilyoner baci branşini soylemedin söyledin de arada mi kaynadı arada bir geliyor aklıma
Geçmiş olsun canımSelamlar bugünki menüm
İnanılmaz başım ağırıyor regl şeysi o kadar halaiz keyifsiz gwçti ki bugğnüm ve de verimsiz
Sabah
1 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık domates
1 tk kaymak üzerine 1 yk ev marmelatlı ilave şekersiz
İkindi
(Yemek yapamadım gözümü açamıyorum)
Orta boyun yarısı 4 peynirli pizza
Su1 lt
Adım hiç yok kolum kalkmıyor ki
LenaG
Çayın yanında atıştırmalık iyi giderdi oysa kiBen günü kapadım canım. Şimdi kayısı çayımı içecegim
40 ini sevsinler senin. Arkene al bakalım. Sonra bulabilecek misin?
Ne renk boyuyorsun canım.Aynen uzattım ayağımı reklam arasında da saçları halledeyim.
Benimki sabahtan bitmişti zaten, yarın eksi bile gelirim (yani inşallah)Yaşandı bitti saygısızcaönümüzdeki maçlara bakalım
Erimiş gitmiştir o çoktan, hiç dertlenmeyelim elhanım.Ben zevk almaya çalışacağım kaçış yok
Hadi inşallah canımBenimki sabahtan bitmişti zaten, yarın eksi bile gelirim (yani inşallah)
Evde hiç yok tühYok yok kıyılmaz ama sen yatarken 8 10 lokma birseyler ye . Varsa evde baklava börek falan ziyan olmasın
Harika bir menüSelam kızlar
Sabah aç karnına 3 kuru kayısı
Kahvaltı: 2 chialı ekmek 2 yumurta 2 kaşık tahin pekmez, dereotu, çatalın ucuyla petek bal
Öğle: Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi + 3-4 kuru dut
İkindi: yarım paket eti meyveli bar+ 1 bardak kefir
Akşam 19.05: 1 tabak pırasa yemeği + 1 bardak ayran
Birazdan süt çayı içeceğim kızlar gece emziriyorum
1.5 saat yürüyüş
30 dakika eliptik
2 lt su
LenaG @Cicekbocekkaktus
Getir bi mutluluk getir bi mutluluuuukEvde hiç yok tüh
Bu kocalar içerdeki düşman resmenKızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam.
Getir götür diye bir şeyler var tatlışım gece uykunu kacirabilir .Evde hiç yok tüh
Ayy simdi ben senin takımında miyim canım heyecanlandım disardaydim yeni geldik eve geç kalmadım demi
Çok zor
Biraz fıstık biraz çikolata da yemeyeceksek napalim çitirligiÇayın yanında atıştırmalık iyi giderdi oysa ki
Salı günü tartısı kalkmıştı dimi, kilomu gizli tutmam lazım
Ne renk boyuyorsun canım.
Benimki sabahtan bitmişti zaten, yarın eksi bile gelirim (yani inşallah)
Erimiş gitmiştir o çoktan, hiç dertlenmeyelim elhanım.
Alacağını aldı, daha gözü doymadıElin ayağın birbirine mi dolasti senin
Afiyet olsun canım tek kola CIS geldi gözüme. Gerisi harikaHayırlı aksamlar
11.30
2 tatlı k ballı kaymak
2 dilim ekmek
2 dilim köy peyniri
1 zeytin
Kahve 1 cay k yla seker koydum
19.00
Kızartma somon, sarı kanat
Salata
1b kola
1 soda
Suyu az içtim gun boyu karnım ağrıdı (regl den dolayı)
LenaG sibel_84 @Boncuk2307
Cihazla iki kat olacak inşallah.Cihazla anca işte
Yetti ablacım
Bu hafta son kez olacakmış kilo bildirimi. Karamel tonunda canım artık tek başıma ne kadar becerebilirsemÇayın yanında atıştırmalık iyi giderdi oysa ki
Salı günü tartısı kalkmıştı dimi, kilomu gizli tutmam lazım
Ne renk boyuyorsun canım.
Benimki sabahtan bitmişti zaten, yarın eksi bile gelirim (yani inşallah)
Erimiş gitmiştir o çoktan, hiç dertlenmeyelim elhanım.
Getir bizim buraya çalışmıyor.Getir bi mutluluk getir bi mutluluuuuk