Sen kocanı dinle. Yarın başlarsın. Ufff çiğ köfte de harika olur.Kızlar ben yatayım en iyisi . Sarmalar tatlılar derken benim gidenler gelmeye başladı. Koca kişiside dubai çikolatası ve çiğköfte getirmiş . Adam midesiz çay demleyip yiyelim yarın başlarsın diyete diyor. Kafamı hangi duvarlara vursam.
Çok şükür yokKaçak yok di mi?
Aslan' ı yakinen iyi bilirim.
Ben de ben deİlk defa bir cumattesiyi bu kadar çok sabırsızca bekleyeceğim
Aydin'da turuncu kabaktan yapilirmis hep.Tatlısını, çorbasını ,kekini ,böreğini yaptım ama mücver nasıl olur acaba
Koçu da bilin hemi abaaaaAslan' ı yakinen iyi bilirim.
Çok öpücük geldi benim yelkenler indiHarika harika böyle devam aba
Valla bilimiyicigim. Napti napıyor da. Korktuğu kesin.Puahahahahha korkmak ve kırmızı takımhele ki kaptanım haşofmanlarını giyip yürüyüşe falan çıkmış olmasın
Göreceksiniz. Bütün ihtişamımla geleceğimBen bilmiiiimmmm gardaş yaşayıp görcessssss
Dediğim dedik çaldığım düdükKoçu da bilin hemi abaaaa
İyi ki varsın hocam.Biliyorum SibelimTırnagina taş değmesin . Kıyamadıklarımdansın sen de
Kötü ama güldürdüCumartesiye göre süper su ne durumda ben susuz kalmışım daühüüü
Ben niye anlamadım bu 40 muhabbetini
Harika mwnülerine fotolarına hastayımo sarmalar az olmuş az daha ye bissürü ye
Ben anlamıyprdu
Ekmek falan yok aaa komşuya ver kedilere ver çıldıriciimmm
Öp tabeeee
Seni arkeme aldıktan sonra rahat edeceğimi biliyordum
Kötü espri tamam tamam normalde böyle kötü espti yapmam bir saattirsibel_84 ile yazıştım ondan oldu
DüşünemiyorumÇok şükür yokİşin kötüsü ev kalabalık, biri benden önce kapsa yanmıştım
Göreceksiniz. Bütün ihtişamımla geleceğim
Bişi dimiyomÇok öpücük geldi benim yelkenler indi
Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın öyleyseCanımın sıkıntısı 69 ları görünce geçiverecek inş
Her daim senleyim canmsintomrs hemso yanıma gel.