Popüler Konu LenaG ile MasterFit

eşine oklavalarımı gönderiyorum kendi yesin benim kızçemi karıştırmasın

16 Kasım Menüsü
Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet, salatalık , havuç , bir karenin yarisi süzük peynir, iki ceviz
12.30 Türk kahvesi, bir karecik bitter
15.00 Bir hurma, bir yemek kaşığı yer fıstığı
17.00 Bir buçuk kase mercimek çorbası, bir wasa , semizotu cacığı ( bir servis kaşığı)
19.00 Bir mandalina
iki litre su

LenaG Boncuk2307 Sitare55

Öyle deme
Ben vaktinde kutlarım yine ama hediye vermeyi bekleyemem erkenden alırımmm veririm hem öyle daha çok hoşuma gidiyor
Bizde nedense saat 00:00 olmasını bekliyoruz, oysa ağzımız mı yoruluyor, önden kutla, gününde kutla, önemsediğini hissettir deyil mi

Ben de çok severim balığı, somonu sevemedim bir tek. Hep başkalarının pişirdiğini yedim gerçi, belki kendim yapsam lezzetli hale getirirdim. Ayıptır söylemesi elim lezzetlidir.

Şu an seni o kadar kıskandım ki (imrendim) balık tutmayı çok istiyorum ama hiç kısmet olmadı, eşim de bu isteğimi gereksiz buluyor maalesef.

Ne denirdi, rastgele mi. Balığınız bol olsun.

Sağol canım aslında balık hiç sevmem dr illa yemen lazım didi ton balığıyla idare ediyordum taze olsun dedi mecbur yiyorum
Sonuna bayılırım, zahmetsiz, doyurucu, kılçık filan yok
Kaç gündür canım istiyor, küçük oğlan yemez, büyük de istemedi, bugünde vakitli vakitsiz misafir geldi, en erken pazartesi yaparım

Hem 36 - 40 esprisini hem de senin kötü espri dedigin espriyi anlamadım

Eş uyumu hobilerde çok önemli canım. Ama sen içinden geliyorsa yap. Belki eşininde hoşuna gider. İlk zamanlar eşimde saçma buluyordu şimdi ben 3 gün o hergün balıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…