Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Off tereyağı ve kaşarla her şey lezzetli olur. Biz ailecek çipura ve levrekçiyiz canım. Eğer bulursam bir kez deneyeceğim yine de senin dediğin gibi.

Şifa olsun canım . Valla balığın her türlüsünü severim. Hafrada 3 gün yeriz en az. Hatta soğuk balığı kahvaltidada yerim normalde çayla.🙈 Balık tutmayıda çok severim haftanın 3 günü ailecek balıktayiz hepimizin oltası var. Şuan çinekop ve istavrit kefal tutuyoruz. Screenshot_20241116-210636_Gallery.jpg

Son düzenleme:
Geçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerim ❤️❤️❤️ emek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor 🥳 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin 🥰😘😘

Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm 🥰🥳

Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım ❤️

Harikasın ablacım tebrik ederim 🥳🥳🥳

+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr :KK43:

Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırım 🤣 sen bilirsim bak demedi deme :))

Şimdi benim vicut da her halta stres oluyorsa.... :KK12:küstüm zaten hem metabolizmama hem vücuduma asıl şimdi strese girsin hıhhh

Kız maşallah maşallah harikasın canım 🥳🥳🥳

Kusurluk bşr şey yok canım toparlarız inş 🙏

Ne güzel toparladın eksiye geçtin tebrikler boncuğum 😘😘😘

İl merkezine gittim gidiş geliş 3 saat.. Orada giremedim zaten öyle yeni eve heldim canım 😘

Emeklerine sağlık canım kendime söz veriyorum 1 aralığa kadar cıs cos menü dışına çıkmak yok 🙏

Teşekkür ederim kaptaniçem 🥰😘😘

Sağol canım canımmm 🥰😘😘😘
Valla bugün yedim ne yalan soylim ama bnm bu kadar cikmamin sebebi spor yapmamam sanırım gezegenfeza gezegenfeza da bnm yoldaş olmadı beraber yürürüz bu yolları 😂

Kendini çok yorma ablacımmmm❤️

Amiiiinnn reis 🤣

Acıkmadım aşko teşekkür ederim ☺️

Teşekkür ederim kaptanım ❤️

Ay nefret böyle insanlardan 😒

Afiyet şifa olsun aşko da bi gün gelemedim sana ne demeye ceza verdiler gııııı🥺🥺

Ayyy yerim yaaa🤣

Gelemedim canım ben de

Yeni yaşın sağlık fitlik huzur mutluluk hep güzellikler getirsin boncuğum ❤️❤️❤️❤️❤️

Ahaha teşekkür ederim kaptanım ❤️

Helal kıııaazz🧿🧿🧿

Allah rahmet eylesin ablacım 🥺

Teşekkür ederim kaptanım ❤️

Yiaaaa ben seni yiyerimmmmmm durmak yok o vücuda kadar dewwwammmmm🤭

Bugün ben 🫣🫣🫣

Teşekkür ederim boncuğum
Siz biz olduk demek he 🥹🤣

Ne demek aşko🤣🤣 aynı azimle devvvaaam ama bu sefer Yan yana ❤️❤️❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Sağol kuzucum❤️

Böyle böyle yok olacak🤣🤣

Eline emeğine sağlık bitanem ❤️

Hala acıtıyorsa geçmemiş demektir 🤣🤣
0
Cansın 🌺💞🌺💞🌺💞🌺

iyi akşamlar kızlar, ben ne zaman takımlara girebilicem 😂 iyi yarışlar diliyorum 🧿

bugünki menüm:
7.30: 1 tam buğday lavaş arasına 1 yk lor peyniri, 1.5 haşlanmış yumurta ve 1 çay kaşığı hardal
12.30: 5yk kurufasulye, 4yk yoğurt
16.00: 200ml kahveli protein süt, 1 elma
18.00: 1.5 porsiyon ızgara et, 2 ince dilim lavaş, bol salata, 1 yk humus, ayran
19.30: 3yk kadar çikolatalı tatlı(tartı günü torpili)

spor: 11.700 adım
su:3 lt
Canım 14 ünde başladığın için eklemedim c.tes girersin ama daha motive olurum dersen eklerim şimdi

Afiyet olsun bu arada :KK200: c.tesi menülere çok takılmıyoruz ama yarın aynen devamm :rapci:

İşimiz gücümüz yok bitirdik çok şükür işleri . Eşimi gönderdim arkadaslarla bulusacaktik. Siz erkekler buluşun biz gelmeyelim dedim. Gönderdim. Tek takılın bu akşam dedim eşim şaşırdı niye gelmiyon diyo isim var dedim . Selam söyle herkese. Bayyy dedim uğurladım 🥳🥳
En sevdiğim, evde tek kalmak gibisi yok. Keyfini çıkar canım.

Sofra muhteşem :KK9: :KK9: Ellerine sağlık kuzum. Porsiyon kontrolü yaptığına inanıyorum. Serpme görünüyor kendi tabağına minnak minnak koydun değil mi :KK62:Bes sarma ve pilava gelince ikisinden birini tercih etmen daha doğru olurdu. Kız diyette olmasam kırıntısı bile kalmazdı ama çok dikkatli olmalıyız. Afiyet olsun canım benim. :KK60:
O rakip takımda aba elleme yissinnnnnn🤣

X