Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bilmem ama canım çok sıkılıyor. Bırakmak istiyorum uğraşmayı. Sonra bırakırsam daha çok alırsın diyorum.

Sağol canım aslında balık hiç sevmem dr illa yemen lazım didi ton balığıyla idare ediyordum taze olsun dedi mecbur yiyorum
ben de belli bir dönem eve ton balığı konservesi alıyordum. aralarda yerim, pratik ve elimin altında hazır oluyor falan diye. aşırı da değil ama dolapta mutlaka olurdu. ama artık almıyorum. düşününce aliminyum kutu içinde aylarca kalıyor. üstelik dip balığı, zaten ağır metal oranı diğer balıklara göre yüksek. hepten zararlı oluyor aslında. doğrusu bu...
taze balık en güzeli. migrostan Türk somonu aldım geçen hafta. dilimleyip tartıp dolaba koydum. hemen alt üst kızartıp yanına salatayla yiyorum. tadı bile ötekinden çok farklı. mesela şu ara beyaz palamut da var. al koy dolaba dilimleyip. fiyatı da daha uygun. istediğin zaman çıkartıp pişir. en temizi en sağlıklısı, en lezzetlisi böylesi zaten.
biz de bugün pazardan sarı kanat aldık. yarına yaparız muhtemelen. sana da afiyet olsun

Canım kilo bildirimlerini bu hafta 12 ye çekmeyi düşündüm zaten salı tartısı kalkıyor gibi görünüyor sadece c.tesi olacak sanırım .
Bir de eskiden herkes kaptan olmak isterdi ama müsait olmayanlar olunca böyle beklemek durumunda kalıyoruz Onlara da hak veriyorum herkesin işi gücü var normalde en geç 17:00 gibi bitse süper olur

Son düzenleme:
Eline sağlık

Ellerine sağlık canım kaptaniçem
Ellerine sağlık canım canım Jou arkamızda 72 kşlolardan bir prenses yığını var acil 60 lara kaoak atmalıyız
Canım aslında kazanabiliridk nurovic ve Denp in yüzdesi fazlaydı ama bildirim yapmadılar veya yapamadılar bu beni üzdü
Teşekkğr ederim canım ablam
Sitare55
@Fitt_anne

kızlar kaptanlık sıralaması size geliyor müsait olabilir misiniz ?
Kaptanım şimdi teli elime aldım seni zorda bırakmak istemem gel ikimiz olalım

Canım ben izinliyim ama arke ne dersin mavi kaptanlığa

Bilmem ama canım çok sıkılıyor. Bırakmak istiyorum uğraşmayı. Sonra bırakırsam daha çok alırsın diyorum.
Aynı moddayım canım ama bir yamdam da bugün 38 beden pantalon aldım sonra diyürum ki boş vet takılma görüntüne odaklan. Sen de sağlık problemleri ile uğraşıyorsun buna rağmen eksidesin kendine haksızlık etme

Kesinlikle daha çok alırsın, emeklerin de boşa gitmiş olur. Sakın bırakma veremiyorsan bile (ki vereceksin) en azından korumuş olursun.

Canım ben izinliyim ama arke ne dersin mavi kaptanlığa
Canım normalde bu kadar erken istemezdim ama çok emek veriyorsunuz kimseyi bekletmemek için tamam diyorum. Yeni düzeni bilmiyorum, beni yapmam gerekenler konusunda uyarırsınız. Şimdi kişi seçeceğim onu biliyorum.

Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım
canım sana ve takıma karşı da mahcubum. güzel eksi geldim diye aldın ama kusura bakma çok fena ayarım şaştı bu hafta. inşallah bu hafta telafi ederim de 80 lerden kurtulurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…