- 14 Şubat 2021
- 1.086
- 6.507
- 43
-32.1 i fark etmemiştim onun icin de ayrica kutlarimTünaydın canımmm kızçeler
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
@Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
maşallah süphanallahTünaydın canımmm kızçeler
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
@Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu
Evet yaa önceden burada cumartesi heyecanı çok farklı oluyordu. Bugüne özel mi bilmiyorum ama herkes yoğun galiba. Ben heyecanla girip girip bakıyorum.Geçen hafta her şey çok çabuk olmuştu nerdesiniz kaptan adaylarıııı
Ellerine sağlık kaptanım, ben bu hafta takımlara dahil oluyor muyum? Bir hafta daha bekletirsiniz sanıyordum (Ben isterim bu arada)Kızlar listeye dahil olmak isteyen varsa eklemediğim haber edin canlarım
Muhtemelen ya yemek hazırlıyorlar ya yemeğe oturdular diye düşünüyorum.Kızlar akşam oldu yemek telaşları başlar kaptanlık seçimlerini yapmamız lazım
Canım zaten takımlarda olup izin alanlar direk giriş yapabiliyorlarEllerine sağlık kaptanım, ben bu hafta takımlara dahil oluyor muyum? Bir hafta daha bekletirsiniz sanıyordum (Ben isterim bu arada)
Ben habersiz gitmiştim yaa o yüzden cezalı olurum diye düşündümCanım zaten takımlarda olup izin alanlar direk giriş yapabiliyorlar
Görümcemin kocası, eniştemiz oluyor, çok efendi biriydicanım vefat eden neyiniz oluyordu?
Bende şaşkınım, durmak yok, yola devamO kadar açlıktan sonra bence çok iş var..
Amin canım sağolBaşınız sağolsun canım benim. Mevlam mekanını cennet eylesin
Kesinlikle canım, bu bünyelere kimin büyük olduğunu göstermek lazım.Bende şaşkınım, durmak yok, yola devam
Teşekkür ederim canımBoncuk2307 doğum günün kutlu olsun fit yaşların olsun sağlikla
gezegenfeza başınız sağolsun
Yeni yoldn geldim evime şükür annemi hamur işleri,köfteriyle bıraktım evinde bir de bana diyor ki yarın gitseydin bugunde sarma sarardık diye
hasta mıydı canım? Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallahGörümcemin kocası, eniştemiz oluyor, çok efendi biriydi
Koş gel ortalara70 ler liginin en şişkosu benim, az utandım
Bazı şikayetleri vardı, Öyle ölümcül hastalığı yoktu,hasta mıydı canım? Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah