Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Boncuk2307 hayırlı, huzurlu, mutlu, uzun yıllar dilerim canım, gününü bekleyecektim lakin kim öle kim kala
Öyle deme
Ben vaktinde kutlarım yine ama hediye vermeyi bekleyemem erkenden alırımmm veririm hem öyle daha çok hoşuma gidiyor

akşama ne yemek var kızlar menülerinizde?
bizde etli taze fasulye, salata, yoğurt var. önceki günden çorba da var ama ben içmeyeceğim.
Afiyet olsun canım menün güzelmiş. Ben 1 saat önce yedim. Salçalı, domatesli makarna ve haşlanmış brokoli vardı. Brokolinin üzerine yoğurt sos ve zeytinyağ-limonlu sos ekliyorum. Ben sadece brokoli yedim, makarnanın tadına bile bakmadım canım.

tebrikler valla ben makarnaya dayanamam

Evet yaa önceden burada cumartesi heyecanı çok farklı oluyordu. Bugüne özel mi bilmiyorum ama herkes yoğun galiba. Ben heyecanla girip girip bakıyorum.
Şimdi kimsecikler cevap vermiyor hala Kaptan belli değil saat kaç olmuş
Boncuk2307 hayırlı, huzurlu, mutlu, uzun yıllar dilerim canım, gününü bekleyecektim lakin kim öle kim kala
Çok teşekkür ederim Ağzını hayra açmıyorsun bu ara Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin deme şöyle

Geçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerim emek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin

Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm
LenaG

Cumartesi 86.4
Bugün 86.2

Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim

Eki Görüntüle 3504564
Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım
16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
Bugün : 72.70
Fark: - 800 gr
LenaG Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
Harikasın ablacım tebrik ederim
Ne Yapacağımı bilemedim hocam o kadar yürüyüş dikkaat etme. İyice strese girdim. Sanki vücudum benimle dalga geçiyor.
+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr
Cumartesi 73
Bugün 73.5
Fark+500
O kadar da Yulaf yedim gece bişey yemedim tuvalate çıkamıyorum ondan mı bu artı baya moralim bozuldu
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Eki Görüntüle 3504604
Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırım sen bilirsim bak demedi deme :))
Şimdi benim vicut da her halta stres oluyorsa.... küstüm zaten hem metabolizmama hem vücuduma asıl şimdi strese girsin hıhhh
Kız maşallah maşallah harikasın canım
Kusurluk bşr şey yok canım toparlarız inş
Ne güzel toparladın eksiye geçtin tebrikler boncuğum
Sitare55 kuzumm nerelerdesin gözüm seni arıyor
İl merkezine gittim gidiş geliş 3 saat.. Orada giremedim zaten öyle yeni eve heldim canım
Emeklerine sağlık canım kendime söz veriyorum 1 aralığa kadar cıs cos menü dışına çıkmak yok
Ellerine sağlık Boncuğum Sitare55 tebrik ediyorum canım
Teşekkür ederim kaptaniçem
Sağol canım canımmm

Şimdi kimsecikler cevap vermiyor hala Kaptan belli değil saat kaç olmuş

Çok teşekkür ederim Ağzını hayra açmıyorsun bu ara Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin deme şöyle
Belki kilo bildirim saati bir tık erkene çekilip akşam olmadan seçimler yapılmalı gibi bir kural işe yarayabilir. Kaptanlar olarak bunu bir düşünebilirsiniz canım, çünkü akşam saatleri yemek telaşı, misafirlik vs. olunca gelemiyorlar galiba. Saat 16 gibi her şeyi netleştirip herkes dağılabilir (uygulanabilir bir sistem mi bilmiyorum fikir olsun diye yazdım, belki siz daha önceleri bazı yöntemler denemişsinizdir bilemiyorum canım, bilgiçlik taslamış gibi olmak istemem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…