bırakma sakın canım. sonra artı geliyoruz. burası dengeliyor bizi.İnşallah canım. Belki de direnç kilomda takıldım. Sabretmem lazım.
İnşallah canım herkese uyacak yeni bir düzen belki de daha güzel ve kolay olur. Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz zaten.Canım kilo bildirimlerini bu hafta 12 ye çekmeyi düşündüm zaten salı tartısı kalkıyor gibi görünüyor sadece c.tesi olacak sanırım .
Bir de eskiden herkes kaptan olmak isterdi ama müsait olmayanlar olunca böyle beklemek durumunda kalıyoruzOnlara da hak veriyorum herkesin işi gücü var normalde en geç 17:00 gibi bitse süper olur
Belki de öyledir canım, sonra birden ciddi bir eksi göreceksin, sabret.İnşallah canım. Belki de direnç kilomda takıldım. Sabretmem lazım.
Listede bayağı kalabalikmisSevgili kaptanlarım öncelikle beni kırmadığınız için teşekkür ederim aşağıdaki listeden seçebilirsiniz
İnşallah canım oyle olur.Belki de öyledir canım, sonra birden ciddi bir eksi göreceksin, sabret.
Hadi canım kaptanlığın hayırlı olsun. Ben bu hafta da ortamı izleyip biraz daha sistemi öğreneyim.Listede bayağı kalabalikmis
Dur kalemi kağıdı alıp geliyorum.sibel_84 silkelenmemize fayd aolur belki hadi gel
Geçmiş olsun canım, regl yüzünden başın ağrıyor büyük ihtimalle.Selamlar bugünki menüm
İnanılmaz başım ağırıyor regl şeysi o kadar halaiz keyifsiz gwçti ki bugğnüm ve de verimsiz
Sabah
1 h yumurta
1 kaşarlı tost
Salatalık domates
1 tk kaymak üzerine 1 yk ev marmelatlı ilave şekersiz
İkindi
(Yemek yapamadım gözümü açamıyorum)
Orta boyun yarısı 4 peynirli pizza
Su1 lt
Adım hiç yok kolum kalkmıyor ki
LenaG
Kendini hazırla bakHadi canım kaptanlığın hayırlı olsun. Ben bu hafta da ortamı izleyip biraz daha sistemi öğreneyim.