Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Boncuk2307 Boncuk2307 hayırlı, huzurlu, mutlu, uzun yıllar dilerim canım, gününü bekleyecektim lakin kim öle kim kala
😘😘😘
Öyle deme :KK200:
Ben vaktinde kutlarım yine ama hediye vermeyi bekleyemem erkenden alırımmm veririm hem öyle daha çok hoşuma gidiyor

akşama ne yemek var kızlar menülerinizde?
bizde etli taze fasulye, salata, yoğurt var. önceki günden çorba da var ama ben içmeyeceğim.
Afiyet olsun canım menün güzelmiş. Ben 1 saat önce yedim. Salçalı, domatesli makarna ve haşlanmış brokoli vardı. Brokolinin üzerine yoğurt sos ve zeytinyağ-limonlu sos ekliyorum. Ben sadece brokoli yedim, makarnanın tadına bile bakmadım canım.

Afiyet olsun canım menün güzelmiş. Ben 1 saat önce yedim. Salçalı, domatesli makarna ve haşlanmış brokoli vardı. Brokolinin üzerine yoğurt sos ve zeytinyağ-limonlu sos ekliyorum. Ben sadece brokoli yedim, makarnanın tadına bile bakmadım canım.
tebrikler valla ben makarnaya dayanamam 😬

Evet yaa önceden burada cumartesi heyecanı çok farklı oluyordu. Bugüne özel mi bilmiyorum ama herkes yoğun galiba. Ben heyecanla girip girip bakıyorum.
Şimdi kimsecikler cevap vermiyor hala Kaptan belli değil saat kaç olmuş 😔
Boncuk2307 Boncuk2307 hayırlı, huzurlu, mutlu, uzun yıllar dilerim canım, gününü bekleyecektim lakin kim öle kim kala
😘😘😘
Çok teşekkür ederim 😊 Ağzını hayra açmıyorsun bu ara 😔 Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin deme şöyle 💕

Geçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerim ❤️❤️❤️ emek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor 🥳 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin 🥰😘😘

Kızlar geçen hafta artiydim 94.60
Bu cumartesi 93.65kg -950gr
Artık kendime uygun diyeti buldum kızlar. Karatay diyeti bana uyuyor dayanabilirsem 1 ay karatay diyeti yapicam . Kabızlık ve uyanır uyanmaz tartılmakta çok büyük etken sabah artı çıkıyordum
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm 🥰🥳
LenaG LenaG

Cumartesi 86.4
Bugün 86.2

Ben de düzenli kefir içiyorum ama benim de yine wc iki gündür yok ama mecbur tartıldım Çünkü pazara gideceğim

Eki Görüntüle 3504564
Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım ❤️
16 Kasım Cumartesi Tartı Bildirimi
Geçen Cumartesi 73.5
Bugün : 72.70
Fark: - 800 gr
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 @Mthn83
Eki Görüntüle 3504567
Harikasın ablacım tebrik ederim 🥳🥳🥳
Ne Yapacağımı bilemedim hocam o kadar yürüyüş dikkaat etme. İyice strese girdim. Sanki vücudum benimle dalga geçiyor.
+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr :KK43:
Cumartesi 73
Bugün 73.5
Fark+500
O kadar da Yulaf yedim gece bişey yemedim tuvalate çıkamıyorum ondan mı bu artı baya moralim bozuldu
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Eki Görüntüle 3504604
Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırım 🤣 sen bilirsim bak demedi deme :))
Ben deneye yanila gördüm ki bagirsak calistiricilari 1 önceki aksam değil 2 önceki aksam icmek lazim yani persrmbe gunu. Cuma ogleden sonra wcye cikmaya baslar cumartesiye kilo gider.

Tebrik ederim 👏

Başınız sag olsun , ne guzel akrabalarinin da senin gibi bir yakinlari var :KK37:

Fazla spor da stres yapiyor. Hep diyorlar ya atalarımız tehlike aninda kosarmis , ne bileyim kurttan yilandan kaçıyor sanirmis vücut. Koşmayın tempolu yürüyün denir mesela. Biraz daha sakinlesen mi acaba özrllikle kardiyolari 40-60 dk yi gecmesen ?:KK60:

Öyleyse haftaya gider ❤

Muzik asıl simdi başlıyor deseneee:halay::halay::halay:

Guzel eksi tebrik ederim 💕

Baktin :KK62:ki hic musait zaman olmuyor demek ki bu şartlarda diyet yapacaksin. Bir kac hafta bak bakalim musait zaman olacsk mi yoğsaaam ışık hızıyla gel :KK55:

Cok guzel eksi tebrik ederim:KK9:
80leri ligi seni bekler canim:KK73:
Şimdi benim vicut da her halta stres oluyorsa.... :KK12:küstüm zaten hem metabolizmama hem vücuduma asıl şimdi strese girsin hıhhh
Tünaydın canımmm kızçeler :KK200:
3 haftalık duraksama kısmınıda başarıyla aşmış bulunmaktayım :KK73::KK73::KK73::KK73:
Geçen cumartesi 79.8
Bugün 77.9
Fark -1. 9
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
Sitare55 Sitare55
Verdiğim kilo 32.1 olduu 🙈
Kız maşallah maşallah harikasın canım 🥳🥳🥳
Niye böyle oldu anlamadım

Bu haftaki menülerimi gözden geçirmem gerekiyor bir de sizin menüleri de daha dikkatli takip edeceğim ki bu hafta eksiye geçeyim

Kusura bakma kaptanım 😔

Geçen hafta: 62,30
Bu hafta: 63,55
Fark: +1,25
Yüzde: -2

Resmen geçen hafta verdiğimi bu hafta geri aldım, acil neyi yanlış yaptığımı çözmem gerekiyor

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG

Eki Görüntüle 3504637
Kusurluk bşr şey yok canım toparlarız inş 🙏
Şunu yazayım @yosunlupapatya beni lafa tutuyor sonra unutuyorum 🤭
09 KASIM cumartesi :66.75
16 Kasım Cumartesi : 66.30
Fark - 450 gr 🤭
Regl oldum ve sabah aşırı bir ishal ve gazla uyandım neden anlamadım ama salıdan gelen artılar gittiği için çok mutluyum ❤️❤️
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Ne güzel toparladın eksiye geçtin tebrikler boncuğum 😘😘😘
Sitare55 Sitare55 kuzumm nerelerdesin gözüm seni arıyor 🥰😘😘😘
İl merkezine gittim gidiş geliş 3 saat.. Orada giremedim zaten öyle yeni eve heldim canım 😘
Canımlaaar. Bu haftanın da sonuna geldik. Yine kazanan tabi ki Sitare55 Sitare55 ciğimiz oluyor ❤️❤️ kendisini azminden dolayı öpüyoruz çok 🤩 Bizden yine ve yine +1 puan ve ETİ KARAM GURME kazanıyor (sen ne istersen onu yersin kuşum) 🫶🫶
Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlar 💕Her gün spor yapanlar da full spor olarak yazılı. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm) Eki Görüntüle 3504665
Emeklerine sağlık canım kendime söz veriyorum 1 aralığa kadar cıs cos menü dışına çıkmak yok 🙏
Ellerine sağlık Boncuğum :KK60: Sitare55 Sitare55 tebrik ediyorum canım :nazar:
Teşekkür ederim kaptaniçem 🥰😘😘
🥰😍😍

İnşallah canımm 🙏🏻

Evet sanıyorum ki meyve bozdu düzenimi 🙈

Ellerine sağlık canımm ❤️🥰

Sitare55 Sitare55 kaptanımmm tebrikler 🫶🏻😍🥰

Emek veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bugün inşallah daha da güzel bir haftaya adım atarız 🥰
Sağol canım canımmm 🥰😘😘😘

Şimdi kimsecikler cevap vermiyor hala Kaptan belli değil saat kaç olmuş 😔

Çok teşekkür ederim 😊 Ağzını hayra açmıyorsun bu ara 😔 Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin deme şöyle 💕
Belki kilo bildirim saati bir tık erkene çekilip akşam olmadan seçimler yapılmalı gibi bir kural işe yarayabilir. Kaptanlar olarak bunu bir düşünebilirsiniz canım, çünkü akşam saatleri yemek telaşı, misafirlik vs. olunca gelemiyorlar galiba. Saat 16 gibi her şeyi netleştirip herkes dağılabilir (uygulanabilir bir sistem mi bilmiyorum fikir olsun diye yazdım, belki siz daha önceleri bazı yöntemler denemişsinizdir bilemiyorum canım, bilgiçlik taslamış gibi olmak istemem)

X