- 13 Ağustos 2012
- 4.666
- 20.481
Geçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerim emek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor @Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin
Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm
Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım
Harikasın ablacım tebrik ederim
+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr
Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırım sen bilirsim bak demedi deme :))
Şimdi benim vicut da her halta stres oluyorsa.... küstüm zaten hem metabolizmama hem vücuduma asıl şimdi strese girsin hıhhh
Kız maşallah maşallah harikasın canım
Kusurluk bşr şey yok canım toparlarız inş
Ne güzel toparladın eksiye geçtin tebrikler boncuğum
İl merkezine gittim gidiş geliş 3 saat.. Orada giremedim zaten öyle yeni eve heldim canım
Emeklerine sağlık canım kendime söz veriyorum 1 aralığa kadar cıs cos menü dışına çıkmak yok
Teşekkür ederim kaptaniçem
Sağol canım canımmm
Bilmem ama canım çok sıkılıyor. Bırakmak istiyorum uğraşmayı. Sonra bırakırsam daha çok alırsın diyorum.Geçmişten okuya okuya geliyorumm kaybettiğimizi de gördüm canınız sağolsun benim kırmızı güllerim emek verdik emek verdiniz giden az veya çok herles kazanıyor @Cicekbocekkaktus kaptanım tebril ederim harika bir rakiptin
Mükemmel bir fark artıdan eksiye geçilmiş tebrik edeirm
Salı günkü eksi azalmış ama sebebini biliyorız en azından bubhafta daha güzel olur canım
Harikasın ablacım tebrik ederim
+6363646646 benim vücut da benimle maytap geçiypr
Olsun canım sen fezayı beklwmeye kararlısın samırım sen bilirsim bak demedi deme :))
Şimdi
Sağol canım canımmm