Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canımlaaar. Bu haftanın da sonuna geldik. Yine kazanan tabi ki Sitare55 ciğimiz oluyor kendisini azminden dolayı öpüyoruz çok Bizden yine ve yine +1 puan ve ETİ KARAM GURME kazanıyor (sen ne istersen onu yersin kuşum)
Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlar Her gün spor yapanlar da full spor olarak yazılı. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm)

Ellerine sağlık Boncuğum Sitare55 tebrik ediyorum canım

Geçen hafta .70.1
Bu cumartesi. 69.0
Eksi 1.100 grm
LenaG Boncuk2307 Eki Görüntüle 3504498
60lar ligi hosgelmis tebrik ederim
Misafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2
Eki Görüntüle 3504526
Tebrik ederim guzel eksi
Bugun görmezsen yarin görürsün canim ,srn cok iyi gittin . Ben sali +700dum sanirim, carsamba hic biri yOktu
Ben tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Tebrik ederim

Espriye güldüm bitanem plato denen bir şey var ya tam da onu yaşiyorsun benim başıma çok geldiği için biliyorum. Hiç dert etme geçici bir durum.
Geçici biliyorum çok şükür de, yani 2 haftadır bir aşağı inemedim
İlk tartıya çıktım 73.600 işte sabitlenmeden 73.900 a çıktı
6,7 sefer tartıldım arkadaş, tekrar inmez mi
El mahkum ben indim, yapacak bişey yok

Abla çok kıstığın için olabilir mi ? Belki vücut kendini korumaya almıştır tabi yine de eksi gelmiş tebrik ediyorum
Aslında doyuyorum canım, aç kalmıyorum, dışarda olursam filan idare ediyorum, yoksa evde doyuyorum yani
Neyse haftaya açlıklar başlayacak, umarım takır takır gider

Allah rahmet eylesin canım

Hmmm bir dahakine arada baskasini tartmayi dene , sonra tartiya çık, tartiya cikacak kimse yoksa eline agirlik alip cikabilirsin , sonra ağırlıksiz kim oluyormus da o eski söylediği kiloyu bi daha soylemiyormuş

Ben de şaşırdım, sabret kilo vermek bir basari , sagligin icin boyle bir programi takip edenilmen ayri bir basarikabızlık hala var mi
Yok kuzum, cuma günü çaresine bakıyorum, kabızlık halloldu da şimdi farkettim, dün misafir varken pek su içemedim, sonra yakınımızın durumunun ciddi olduğunu duyduk, telefon trafiği filan derken su az içtim, demekki vücut çok ödem atamadı, sabah kalktığımda yüzükler oturmuştu parmağıma

Tebrik ederim canım eksi gelmiş bu ara direnç yağıyor olabilir e bir de wc sorunu varsa buna rağmen eksi geliyorsan güzel birşey
kaçamaklardan dolayı salıdan sonra artıya geçtim. ama aynı zamanda wc sıkıntısı da oldu. kefir de içiyorum, hatta kabak tatlısı da yedim ama wc direniyor. 200 gr da olsa buna da çok şükür. üzgünüm ama ne yapayım olan oldu

Persembeki 17.000 adimimi bildirmemisimniye cunku cok yedim diye menu bildirmedimbrn de full spor yaptim yoğsammEline saglik boncukkus

Günaydın çiçek kadın

Umarım sorunun ne olduğunu bulursun canım ama bence geçici bir artı bu.
İnşallah canımm

Canım olsun toparlarsın sen dikkatimi çekti menülerinde meyve biraz kaçıryor mu ?
Evet sanıyorum ki meyve bozdu düzenimi

Ellerine sağlık canımm

Sitare55 kaptanımmm tebrikler

Emek veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, bugün inşallah daha da güzel bir haftaya adım atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…