- 9 Temmuz 2024
- 883
- 5.381
- 23
Ellerine sağlık BoncuğumCanımlaaar. Bu haftanın da sonuna geldik. Yine kazanan tabi kiSitare55 ciğimiz oluyor kendisini azminden dolayı öpüyoruz çok Bizden yine ve yine +1 puan ve ETİ KARAM GURME kazanıyor (sen ne istersen onu yersin kuşum)
Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlarHer gün spor yapanlar da full spor olarak yazılı. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm) Eki Görüntüle 3504665
insa kaptanımmens iştah açar şişlik yapar canım gider bu hafta hepsi
60lar ligi hosgelmis tebrik ederim
Tebrik ederim guzel eksiMisafirim gelecek bugün tartı fotomu ekleyip moturu takip kosturmam lazım
Geçen hafta 79.oo
Bugün 77.8
Fark.1.2
Eki Görüntüle 3504526
Bugun görmezsen yarin görürsün canim ,srn cok iyi gittin . Ben sali +700dum sanirim, carsamba hic biri yOktuRegl pzt salı bekliyordum daha eeken gelecek gibi. Bu kadar az olmasının sebebi yolculuklar da olabilir. Çünkü salı daha fazla eksi görmüştüm.
Geçen cts:54
Salı:53.5
Bugün:53.8 kg
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 3504533
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Tebrik ederimBen tartini atayım hemen benimkiler evden yeni çıktı iki dakka oturtamiyorum totomun üstüne yaa
Geçen cumartesi: 48.25 yanlış hatırlamıyorsam
Bu cumartesi 47.75
-500
LenaG Boncuk2307
Resmini kaydetmiş sanırım çok tatlısın maşallah diyeyim bendeBen mesajı kaydettin anladım ablacım sen fotoğrafı mı kaydettin
Teşekkür ederim canımın içi
Geçici biliyorum çok şükür de, yani 2 haftadır bir aşağı inemedimEspriye güldüm bitanemplato denen bir şey var ya tam da onu yaşiyorsun benim başıma çok geldiği için biliyorum. Hiç dert etme geçici bir durum.
Ben de şaşırdım, sabret
Teşekkür ederim ablam, bugün kusuruma bakmayın saflığım üstümdeResmini kaydetmiş sanırım çok tatlısın maşallah diyeyim bende
Sen rahat ol tatlım sorun değilTeşekkür ederim ablam, bugün kusuruma bakmayın saflığım üstümdeAnamlar gelecek diye stres yaptım zaaar
Aslında doyuyorum canım, aç kalmıyorum, dışarda olursam filan idare ediyorum, yoksa evde doyuyorum yaniAbla çok kıstığın için olabilir mi ? Belki vücut kendini korumaya almıştır tabi yine de eksi gelmiş tebrik ediyorum
Allah rahmet eylesin canımSağolsunlar, başım üstünde yerleri var, misafir severim kuzum, ben çok zorlanıyorum, hele ağrı şiddetlenince inan gözüm yatağa düşüyor, kırmaşmadan yatınca rahat ediyorum biraz. Bırak dolaşmayı, oturmak bile işkence oluyor
Sabaha karşı bir yakınımızın vefat haberi geldi, şimdi daha çok gelen olur, buyursun gelsinler
Hmmm bir dahakine arada baskasini tartmayi dene , sonra tartiya çık, tartiya cikacak kimse yoksa eline agirlik alip cikabilirsin , sonra ağırlıksizGeçici biliyorum çok şükür de, yani 2 haftadır bir aşağı inemedim
İlk tartıya çıktım 73.600 işte sabitlenmeden 73.900 a çıktı
6,7 sefer tartıldım arkadaş, tekrar inmez mi
El mahkum ben indim, yapacak bişey yok
Yok kuzum, cuma günü çaresine bakıyorum, kabızlık halloldu da şimdi farkettim, dün misafir varken pek su içemedim, sonra yakınımızın durumunun ciddi olduğunu duyduk, telefon trafiği filan derken su az içtim, demekki vücut çok ödem atamadı, sabah kalktığımda yüzükler oturmuştu parmağımaBen de şaşırdım, sabretkilo vermek bir basari , sagligin icin boyle bir programi takip edenilmen ayri bir basari kabızlık hala var mi
kaçamaklardan dolayı salıdan sonra artıya geçtim. ama aynı zamanda wc sıkıntısı da oldu. kefir de içiyorum, hatta kabak tatlısı da yedim ama wc direniyor. 200 gr da olsa buna da çok şükür. üzgünüm ama ne yapayım olan olduTebrik ederim canım eksi gelmiş bu ara direnç yağıyor olabilir e bir de wc sorunu varsa buna rağmen eksi geliyorsan güzel birşey
Persembeki 17.000 adimimi bildirmemisimCanımlaaar. Bu haftanın da sonuna geldik. Yine kazanan tabi kiSitare55 ciğimiz oluyor kendisini azminden dolayı öpüyoruz çok Bizden yine ve yine +1 puan ve ETİ KARAM GURME kazanıyor (sen ne istersen onu yersin kuşum)
Pembe şeritli olan kişiler menüsünü eksiksiz paylaşanlarHer gün spor yapanlar da full spor olarak yazılı. (Liste ilk sayfadaki spor puanlarına göre oluşturulmuştur efenimmm) Eki Görüntüle 3504665
Persembeki 17.000 adimimi bildirmemisimniye cunku cok yedim diye menu bildirmedim brn de full spor yaptim yoğsamm Eline saglik boncukkus
Günaydın çiçek kadın
İnşallah canımmUmarım sorunun ne olduğunu bulursun canım ama bence geçici bir artı bu.
Evet sanıyorum ki meyve bozdu düzenimiCanım olsun toparlarsın sen dikkatimi çekti menülerinde meyve biraz kaçıryor mu ?
Ellerine sağlık canımmCanımlaaar. Bu haftanın da sonuna geldik. Yine kazanan tabi kiSitare55 ciğimiz oluyor kendisini azminden dolayı öpüyoruz çok Bizden yine ve yine +1 puan ve ETİ KARAM GURME kazanıyor (sen ne istersen onu yersin kuşum)
Ya herkes hedefine doğru koşarken takıldım ya bnYanlış yoldasın bebeğim, sen kaçacaksın, ben seni kovalayacağım. Sen bana doğru koşuyorsun