- 21 Aralık 2016
- 8.870
- 40.714
Bazen deme ...tüp mide ameliyatı bütün sistemini alt üst eder. Yaş faktörü etkili olsaydı menopoza girmiş 55 yaşındaki bir kadın kilo veremezdi. Kim diye sorma bak
hayirli olsunÇok teşekkğrler sağolun
Afiyet olsun guzel menuKızlarcımmm bugünkü menüyü yazıyım
Sabah 09.00 kolajenli kahve
Saat 10.00 probiyotikli yesil çay
Saat 12.00 1 yumurta tavada çok az yağlı 2kasik köy loru, 1 yesil biberon 5 dal maydanoz ekmek yok 8 9 tane çiğ badem siyah çay
Saat 15.00 1 bardak ayran
Saat 18.30 gibi 1 tabak taze fasulye 1 kase mevsim Salata yerim sonra maden suyu
Bugün hiç tahıl grubu tüketmedim
Su 3litre spor yok
Sitare55 LenaG
Tek akşam öğünü yiyorum kuzum, teee dünkü akşamkiyle bugün akşam yemem lazım, açım, moralim bozuk, ağrı var, yorgunumMevlide tok gitmek ve yanına kıruyemiş almak çok mantıklı fezamm
Bazen ben de menü yorımlarken korkmuyor değilim sonuçta ne kadar da olsa yazı dili
Hayırlı, huzurlu, mutlu bebiş, mutlu aile olsunlarSelamlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyordoktor söylememiş tam süpriz oldu kız gibi denmişti ilk başta profilide yazdım.Sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki ..
Bu sefer benimki de zor gidiyor canım, normalde benim 70 altı olmam lazımdıİnşallah canım dediğin gibidir inanki sabah oturdum ağladım. Eşim çok takıyorsun diye gitmiyor diyor. Ona kalsa bu halin iyi uğraşma diyor ama sağlık için vermek lazım. Daha önce ben 105kg dan 63kg ya indim takır takır gidiyordu ama şimdi gitmiyor. Yaş faktörünü eklili muhtemelen. Birde çorba ve süt ürünlerini tamamen kesince güzel kilo veriyorum ama ozamanda kan değerleri düşüyor. Bazen diyorum tüp midemi olsam ama eşim kesinlikle izin vermiyor
Öyle dinnnmeeeezzz öğretmenler pes etmiyor birlikte mücadele ediyor dinirrrrr2022' de jübile mi yaptım kaptanım. Emekli edebiyat öğretmeniyim. Zariflik tanımın senin öyle görmenteşekkür ederim. Burası daha önceleri de öğretmenler odası gibiydi her branştan neredeyse hocalarımız vardı mesajlardan anladığım kadariyla şimdi de öyle. Şu cikarim çıkıyor öğretmen hanımlar sikintisini yemeklerden çıkarmış.
Afiyet şifa olsun canım bir kaç gün böyle yap bakalım inşallah faydasını görürsünKızlarcımmm bugünkü menüyü yazıyım
Saat 12.00 1 yumurta tavada çok az yağlı 2kasik köy loru, 1 yesil biberon 5 dal maydanoz ekmek yok 8 9 tane çiğ badem siyah çay
Saat 18.30 gibi 1 tabak taze fasulye 1 kase mevsim Salata yerim sonra maden suyu
Su 3litre spor yok
Sitare55 LenaG
Abla aslında acıkmaman lazım sisteme göre, akşam az mı yedin ki neden açsınTek akşam öğünü yiyorum kuzum, teee dünkü akşamkiyle bugün akşam yemem lazım, açım, moralim bozuk, ağrı var, yorgunum
English teacherÖyle dinnnmeeeezzz öğretmenler pes etmiyor birlikte mücadele ediyor dinirrrrrbil bakalım branşım ne
Afiyet şifa olsun canım bir kaç gün böyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün
Bi de sanırım burda okumuştum ama emin değilim; vücut beslenme düzenine alışınca da takılabiliyormus. Mesela saatleri değiştirmek arada öğün atlamak (aç kalmayacak şekilde) gibi
Bunu da deneyebilirsin
Abla aslında acıkmaman lazım sisteme göre, akşam az mı yedin ki neden açsınağrıların için de tez zamanda iyileşmeni hasarsız şifalanmanı diliyorum
Valla gulesim geldi kusura bakmaSizi eskiden beri hep burda görüyordum zaten azminize hayranım. Maşallah
Harika ötesi zengin çok güzel bir menüKızlarcımmm bugünkü menüyü yazıyım
Su 3litre spor yok
Sitare55 LenaG
Tahminim buO nerden çıktı gı
Başak bilemedin şafakTahminim buyazi tipin onu işaret ediyor sanki
Zaten sen diyete başlarsın etrafın homini gırtlak yemeye başlarİyi akşamlar Hanımlar Anneme geldim geleli sınanıyorum,pizzlar mı dersin, pişiler mi
Aynen öyle kızlar maalesefZaten sen diyete başlarsın etrafın homini gırtlak yemeye başlar