Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bazen deme ...tüp mide ameliyatı bütün sistemini alt üst eder. Yaş faktörü etkili olsaydı menopoza girmiş 55 yaşındaki bir kadın kilo veremezdi. Kim diye sorma bak

Sizi eskiden beri hep burda görüyordum zaten azminize hayranım. Maşallah

Kızlarcımmm bugünkü menüyü yazıyım

Sabah 09.00 kolajenli kahve
Saat 10.00 probiyotikli yesil çay
Saat 12.00 1 yumurta tavada çok az yağlı 2kasik köy loru, 1 yesil biberon 5 dal maydanoz ekmek yok 8 9 tane çiğ badem siyah çay
Saat 15.00 1 bardak ayran
Saat 18.30 gibi 1 tabak taze fasulye 1 kase mevsim Salata yerim sonra maden suyu
Bugün hiç tahıl grubu tüketmedim
Su 3litre spor yok
Sitare55 LenaG

Çok teşekkğrler sağolun
hayirli olsun
allah saglicakla kucaginiza allayi nasip etsin
Afiyet olsun guzel menu
Kolajenli kahve nasil oluyor

Mevlide tok gitmek ve yanına kıruyemiş almak çok mantıklı fezamm

Bazen ben de menü yorımlarken korkmuyor değilim sonuçta ne kadar da olsa yazı dili
Tek akşam öğünü yiyorum kuzum, teee dünkü akşamkiyle bugün akşam yemem lazım, açım, moralim bozuk, ağrı var, yorgunum

Bu sefer benimki de zor gidiyor canım, normalde benim 70 altı olmam lazımdı

Öyle dinnnmeeeezzz öğretmenler pes etmiyor birlikte mücadele ediyor dinirrrrr bil bakalım branşım ne
Afiyet şifa olsun canım bir kaç gün böyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün

Bi de sanırım burda okumuştum ama emin değilim; vücut beslenme düzenine alışınca da takılabiliyormus. Mesela saatleri değiştirmek arada öğün atlamak (aç kalmayacak şekilde) gibi

Bunu da deneyebilirsin
Tek akşam öğünü yiyorum kuzum, teee dünkü akşamkiyle bugün akşam yemem lazım, açım, moralim bozuk, ağrı var, yorgunum
Abla aslında acıkmaman lazım sisteme göre, akşam az mı yedin ki neden açsın ağrıların için de tez zamanda iyileşmeni hasarsız şifalanmanı diliyorum

English teacher

Harika ötesi zengin çok güzel bir menü afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…