Popüler Konu LenaG ile MasterFit

boyununda maşallahı varmış ben 155 boyundayım mesela bak sen boyuna göre 54 çokk ideal 3 kiloyu havada karada verirsin regl de olunca şişklinlikte gider az bi spora bakıyor 2 3 kilonun gitmesi
Teşekkür ederim balımmmmmm inşallah kolaylıkla sağlıkla gider aman ne boy 179 gördüm dün ben burda
Ohhh afiyet şifa olsun yağ yaktırsın aşko
kahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311

@Efenin_Annesi Cicekbocekkaktus LenaG Sitare55
Afiyet şifa olsun canım
Ben direkt bir parça diye okudum
İştahım açık diyorum

Çok doğru ve haklısın kuzum ama o pasta bana sadece zarar getirirdi ve yaptığım spor da kas arttırmya yönelik olsun diye uğraşıyorum dambıl filan da alayım diyorum hatta ama haklısın bu sabah kahvaltısına çözüm bulacağım iyikiii varsın sitarem tüm samimiyetimle diyom bakk

Ne kadan güzel afiyet şifa olsun peşine de ip atla ohhh yağ yakımı ya da atlama sen mavi takımdasın ve benden yüz gram eksiksin Cicekbocekkaktus
çok hain nankörsün aaaa dedim hayret bana ip atla dedi dedim sonunu okumamla bittimm yıkıldımmm vurullddduuummmm atlamaya gücüm yok heryerim ağrıyorum gün yüzüm görmüyoki dün arkadaşıma 12 de yazmışım ondan sonra hic bakmamışımm nasıl gün bitirdim bilmem

Sen de iyiki varsın canım alınmıyon di mi valla seni düşünerek diyorum
Niye ağrıyor canım neyin var geçmiş olsun. Aslında ilk iki cümlem gerçek gerisi işin gırgırı canımsın sen de hemen hain nankör de

Teşekkür ederim canım

anlıyorumm kız bende takılıyorumm sanaaa
dun hic oturmamışım bugünde oğlumun kontrolü var 5te
hiç pişmiş tavuk almadım genelde acaba alsammı bilemedim ya akşama

Günaydın kızlar, dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım
13 kasım
Sabah her zamanki gibi 1 yumurta 2 kaşık tahin pekmez dereotu yarım domates yarım salatalık
Öğle: 4-5 kaşık kuzu kavurma, salata, 1 kase yoğurt çorbası
İkindi: az sarı leblebi + 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30: 1 kaşık çiğköfte 1 dal kıvırcık marul- 3-4 dilim turp, 1 bardak kefir+ 1 kuru incir
1 saat reformer pilates
1 saat ev işi
4 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…