- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.497
Teşekkür ederim balımmmmmm inşallah kolaylıkla sağlıkla giderboyununda maşallahı varmış ben 155 boyundayım mesela bak sen boyuna göre 54 çokk ideal 3 kiloyu havada karada verirsin regl de olunca şişklinlikte gider az bi spora bakıyor 2 3 kilonun gitmesi
Ohhh afiyet şifa olsun yağ yaktırsın aşkoKaptancigim faydalı yağları miktar olarak fazla tüketmekten çok korkmuyorum açıkçasıketo beslenme candır diye düşünüyorum ki ben tam yapamıyorum
Brokoli tostu efsane oluyor
Robottu bir elim kadar brokoliyi çektirdim içine 2 kaşık karabuğday unu 1 yumurta biraz karbonat ve tuz pul biberi koydum
Hafif zeytinyağı ile yagladigim yapışmaz tavaya iyce yayıp kapağını kapatıp pişirdim sonra ikinci tarafini.İki tarafta pişince yarısına kadar kaşar koyup katladım hafif spatula ile bastırıp kasar erdikten sonra çayla afiyetle keyifden dört köşe olarak yedim
Afiyet şifa olsun canımkahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311
@Efenin_AnnesiCicekbocekkaktus LenaG Sitare55
İştahım açık diyorumBen direkt bir parça diye okudum
Günaydınlar hanım ablacımGünaydınlar
Çok doğru ve haklısın kuzum ama o pasta bana sadece zarar getirirdi ve yaptığım spor da kas arttırmya yönelik olsun diye uğraşıyorum dambıl filan da alayım diyorum hatta ama haklısın bu sabah kahvaltısına çözüm bulacağım iyikiii varsın sitarem tüm samimiyetimle diyom bakkPasta yedim diye kwndini niye paralıyon o zamansağlıklı öğün istiyprsan da kahvaltı yapmalıısn günlük protein ihtiyacımIın büyük bir kısmı kahvaltıdan sağlanıyor. Bana yine yumurta faşan filan deme çözüm bul
Günaydınlar canım sağolGünaydınlar hanım ablacım
he yaa dünkü arkadaşımızın boyuna maşallahTeşekkür ederim balımmmmmm inşallah kolaylıkla sağlıkla gideraman ne boy 179 gördüm dün ben burda
Ohhh afiyet şifa olsun yağ yaktırsın aşko
Afiyet şifa olsun canım
İştahım açık diyorum
sağol canim benimmTeşekkür ederim balımmmmmm inşallah kolaylıkla sağlıkla gideraman ne boy 179 gördüm dün ben burda
Ohhh afiyet şifa olsun yağ yaktırsın aşko
Afiyet şifa olsun canım
İştahım açık diyorum
afiyet olsun canımmmkahvaltımı etmedimm daha
filtre kahvemi içiyorumm şimdilik
Eki Görüntüle 3503311
@Efenin_AnnesiCicekbocekkaktus LenaG Sitare55
çok hain nankörsün aaaa dedim hayret bana ip atla dedi dedim sonunu okumamla bittimm yıkıldımmm vurullddduuummmm atlamaya gücüm yok heryerim ağrıyorum gün yüzüm görmüyoki dün arkadaşıma 12 de yazmışım ondan sonra hic bakmamışımm nasıl gün bitirdim bilmemNe kadan güzel afiyet şifa olsun peşine de ip atla ohhh yağ yakımıya da atlama sen mavi takımdasın ve benden yüz gram eksiksin Cicekbocekkaktus
Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devamm
canımm hatunlarım ben şimdi ne zaman tartılayım cumartesi miNe iyi ettin de geldin
Sen de iyiki varsın canım alınmıyon di mi valla seni düşünerek diyorumÇok doğru ve haklısın kuzum ama o pasta bana sadece zarar getirirdi ve yaptığım spor da kas arttırmya yönelik olsun diye uğraşıyorum dambıl filan da alayım diyorum hatta ama haklısın bu sabah kahvaltısına çözüm bulacağım iyikiii varsın sitarem tüm samimiyetimle diyom bakk
Niye ağrıyor canım neyin var geçmiş olsun. Aslında ilk iki cümlem gerçek gerisi işin gırgırı canımsınçok hain nankörsün aaaa dedim hayret bana ip atla dedi dedim sonunu okumamla bittimm yıkıldımmm vurullddduuummmm atlamaya gücüm yok heryerim ağrıyorum gün yüzüm görmüyoki dün arkadaşıma 12 de yazmışım ondan sonra hic bakmamışımm nasıl gün bitirdim bilmem
Teşekkür ederim canımHayırlı yolculuklar canım
Protein baya dümdüzbi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
Sen de mi brütüspazar sabah gelsin dur
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Afiyet şifa olsun canım
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Emredersiniz efenim
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Sen de benim canımsınnnnn
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçemhangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı
anlıyorumm kız bende takılıyorumm sanaaaSen de iyiki varsın canım alınmıyon di mi valla seni düşünerek diyorum
Niye ağrıyor canım neyin var geçmiş olsun. Aslında ilk iki cümlem gerçek gerisi işin gırgırı canımsınsen de hemen hain nankör de
biliyom kuzum bilmemmiiSen de iyiki varsın canım alınmıyon di mi valla seni düşünerek diyorum
Hahagag pempeli yoldan pembelipembeli -hala böyle okuyorum innır mısın :)- gerçekten tam bir diyet tabağı
Sağol kaptaniçemAdımın muhteşemmenü de güzel,afiyet olsun canım.