- 14 Şubat 2021
- 1.052
- 6.209
- 43
Kiz benim takimdaki çıtırlar leblebiyi çekirdeği taneyle yiyorlar ya bunu da tane olarak düşündümBir adet yazmamış ki 1p yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz benim takimdaki çıtırlar leblebiyi çekirdeği taneyle yiyorlar ya bunu da tane olarak düşündümBir adet yazmamış ki 1p yazmış
En yakın tartı günümüz cumartesi tatlım. Baslangic kilon olur. Takımlara girecek misin ?canımm hatunlarım ben şimdi ne zaman tartılayım cumartesi mi
Mesajlarından bekâr olduğunu öğrendim.Hayırlı yolculuklar canım
Protein baya dümdüz bi de içimde yıllardır uçuşamayan kelebekler var uykuda. onlar göz aydınlığı hayırlı bir bey gelse de kanatlansalar gariplerim
Ahaha aynen papatyam iyi gidiyorsun ama maşallah
Ay çok mantıklı gecelik fiyat al
Sen de mi brütüs pazar sabah gelsin dur
şansını çok zorlama bence aşko
yeni yaşı hayırlı huzurlu sağlıkla ve başarılarla gelsin canım
Aslansın kaptansın yaparsın aşkım
Ne fenalar görüyon demi ben yapınca hemen terlik çıktı
Afiyet şifa olsun canım
Menün ne kadannnn güzel afiyet şifa olsun
Afiyet şifa olsun canım
Bak bak baaakkk Leslie yavaş geliyormuş anaaammm senin fitliğini atikliğini yerim kıııaaazzz
Emredersiniz efenim
Allah rahmet eylesin canım geride kalanlarına sabır versin Rabbim
Sen de benim canımsınnnnn
Takılmıştır canım bi yerden sonra tıkır tıkır iner inşallah
Ahaha o kadar mu sesli kaptaniçem hangi kahve çekirdeğinden alıyorsun
Nasıl güzel ama dimiiiiiii
Canlı canlı, grubumuz heyecanlı
Eveet girmek istiyorumEn yakın tartı günümüz cumartesi tatlım. Baslangic kilon olur. Takımlara girecek misin ?
Selam kuzum günün aydın olsun iki saat oldu değil mi aradaki farkımızSelamlar günaydinlar hatunlar , gerci ögleye geliyor ,burda hala sabah.
Çok güzel kaldığımız yerden yarışa devamEveet girmek istiyorum
Aynen 2 saatSelam kuzum günün aydın olsun iki saat oldu değil mi aradaki farkımız
57 mi
Canım evde yeşil mercimek varsa haşla; içine yeşillik , soğan ekle bol limon mis gibi bir öğünAy hadi bakalım menülerinizden kendime bi haftaya bişiler çıkaruyım en büyük derdim canım hiç yrmek yapmak istemiyor yapacak şey bulamıyorum
Günaydın boncukum.Günaydınlaaar bir sürü alıntı yaptım yinee. Destan olacak şimdi bekleyin beni
Sağol kaptaniçem ❤Hoşgeldin canım. İlk sayfadaki formu rica etsem doldurur musun
P.tesi sabahı tarihli ve nickli bir tartı fotosu da atarsan başlangıç alırız ve tamamdııırr.
1 hafta hazırlık grubumuzda sen de bizi tanırsım ardından istersen takımlara girersin
Bozmuyormuş canım
Genelden devam canım
afiyet olsun ee yemek nerdee
Adımlar süper ayaklarına sağlık
Hoşgeldin tekrar canım bir tartı fotosuyla devam devamm
Günaydın Hanımlar su içtim ama yazmayı unutmuşumCanım su hiç içmedin mi yazmamissin menülerinde
İstersen cumartesi tartı fotoğrafı atarsın nickli tarihli, ne yersen bir yere not et misafirlerin gittikten sonra buraya toplu olarak yazarsın.Veeey ama pazar gidiyolar
Afiyet olsun ablacım yufka ekmeği yerine yiyebileceğin başka ekmek yok mu acaba13.11.24
11.00
1 yumurtalı ekmek,1 dilim peynir, çökelek, domates salatalık,3 zeytin, 1 çk bal
13.00
Sade kahve, 1 muz
16.00
Az patates salatası ve az çekirdek( ev oturmasi vardı bu şekilde idare ettim)
19.00
4 YK yumurtalı ıspanak, yoğurt, yarım yufka ekmeği
Şu:1.5 lt. Cicekbocekkaktus LenaG
Çok güzel menü ablacım afiyet olsun, çok özeniyorum sana vallahi maşallahEveeet,
İşte geldim burdayım
Herkes erkenden yatmış
Bugün biraz yoğun geçti
13 Kasım
17:00
Nohutlu, kaşarlı köz patlıcan
Salata
Küflü
5 badem
1 lt su
1 lt zencefil, limon
3 kupa kahve
1 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3503279
6.354 adım
Boncuk2307
Aslında menülerin çoğunlukla çok güzel ama ben de pek anlamıyorum neden gitmiyor ne yalan söyleyeyim. Ben de gideceğim tekrar doktora randevu aldım. Sen de git bir baktır değerlerine.Kızlar menüm
Sabah kolajenli kahve
Saat 09.30 1.5 haşlama yumurta 2 yaprak marul 5 6 yaprak maydanoz 1/3 salatalık 1 parça peynir 6 zeytin 1diljm ekmek
Saat 14.00 1 bardak ayran 1 hurma
Saat 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 kepçe çorba 1 küçük kase yoğurt 1 dilim ekmek
Saat 20.00 maden suyu
Su 2litre LenaG @Sitare55
Hala tartıda +1kiloyum neyi yanlus yapıyorum bilmiyorum dün eşim pasta almış tadına bile bakmadım . karatay deneyeceğim
Biz canı gönülden yapıyoruz çiçeğimAynenn canım benimde aklıma aşılar geliyor ve doktor lar 5 sene sonra bunların etkileri çıkacak demişlerdi
Ayy evet birde sizin bu sorumluluğunuz var hakkınızı helal edin Allah yardımcın olsun canım benim
Sağol canım evet sağlık olsun artık yapacak bir şey yok
Başınız sağ olsun, kalanlara sabır versin RabbimGünaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Çok güzel olmuş az bile olmuş afiyet olsunSelamlaar
Dünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle
1 kase mantar çorbası
1 yk zeytiny barbunya (tadına baktım sadece)
Yeşil salata
Ara
Yok
Akşam
1 p tavuk kanat (haşlama)
1 kase cacık
1 yk basmati (tadına baktım )
Su:2.5 lt
Adım: 4750
LenaG Cicekbocekkaktus
Ayy nasıl da canım kuymak çekti bakk afiyet olsun12 Kasım menü
04.00 1 mandalina 1 muz su
18.00 1 kase barbunya yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği küçük parça tavuk küçük dilim kek
22.00 2 ceviz 2 kayısı
Su 2 litre
6 bin adım
13 Kasım menü
10.00 3 yk kuymak 2 salatalık yarım dilim tam buğday ekmeği
14.00 2 kare cikolata 1 kayısı kahve
18.00 1 kase barbunya yemeği 4 yk sebzeli bulgur pilavı
Su 2 litre
LenaG Boncuk2307
Sizin şu anlaşmanız beni bitiriyor okurken kahkaha atıyorum resmenPasta yedim diye kwndini niye paralıyon o zaman sağlıklı öğün istiyprsan da kahvaltı yapmalıısn günlük protein ihtiyacımIın büyük bir kısmı kahvaltıdan sağlanıyor. Bana yine yumurta faşan filan deme çözüm bul
Afiyet olsun ablacım Ankee yüzünden ben de pembeli diye okumaya başladımGünaydın kızlar, dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım
13 kasım
Sabah her zamanki gibi 1 yumurta 2 kaşık tahin pekmez dereotu yarım domates yarım salatalık
Öğle: 4-5 kaşık kuzu kavurma, salata, 1 kase yoğurt çorbası
İkindi: az sarı leblebi + 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 18.30: 1 kaşık çiğköfte 1 dal kıvırcık marul- 3-4 dilim turp, 1 bardak kefir+ 1 kuru incir
1 saat reformer pilates
1 saat ev işi
4 bin adım
Cicekbocekkaktus LenaG
Hahahaha, evet Elhan ablam vallaha yaklaşık 7-8 dk sürmüş cvplamamGünaydın boncukum.
Geliyor Manas Destanı
Tmamdırİstersen cumartesi tartı fotoğrafı atarsın nickli tarihli, ne yersen bir yere not et misafirlerin gittikten sonra buraya toplu olarak yazarsın.
Afiyet olsun ablacım yufka ekmeği yerine yiyebileceğin başka ekmek yok mu acaba
Çok güzel menü ablacım afiyet olsun, çok özeniyorum sana vallahi maşallah
Aslında menülerin çoğunlukla çok güzel ama ben de pek anlamıyorum neden gitmiyor ne yalan söyleyeyim. Ben de gideceğim tekrar doktora randevu aldım. Sen de git bir baktır değerlerine.
Biz canı gönülden yapıyoruz çiçeğim
Başınız sağ olsun, kalanlara sabır versin Rabbim
Çok güzel olmuş az bile olmuş afiyet olsun
Ayy nasıl da canım kuymak çekti bakk afiyet olsun
Sizin şu anlaşmanız beni bitiriyor okurken kahkaha atıyorum resmen
Afiyet olsun ablacım Ankee yüzünden ben de pembeli diye okumaya başladım