Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ara ara okudum vallahi kızlar önemli bir şeyler olup da okuyamayip atladığım varsa kusura bakmayın
Menümü yazayım
Sabah.11 de
Sucuklu yumurta
1dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
1 salatalık
Ogle arası
1.mandalina
Saat 3 de komşum lokma döktürmüş 2 adet yedim üzgünüm
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak yemeği
Yogurt
Şu 2 litre
Spor 7 bin adım yürüyüş
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Eve yeni geldim kızlar. Kahvemi aldım elime yudumluyorum.
Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun canm 🥰 💚 dikkat et ilk önce sağlık sonra diyet gerçi sağlıklı beslenmeye çalışsak yine diyete uymuş oluyoruz ama sen yine de fazla sıkma 😘
Bugün canım sürekli bir şeyler istiypr tutuyorum kendimi ama hala içimden bir şeyleri yeme isteği yeme hayali :işsiz:
Kim dediydi marulla mercimwk köftesi off 😒
Neyse doparlan sitare 69 hayalin var senin :KK76:
Mercimek köftesine ben bulguru azck koyuyorum daha çok bitkisel protein almış oluyoruz sen de öyle yap hem aklında yer etmekten çıkar bu akşam geçti de yarın akşama mercimekli salata gibi olmuş olur 🥰
Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin.
Teşekkür ederim canım 💚
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım hava değişimi de etkilemistir yavruyu
Teşekkür ederim canım 💚

ahaha ya en iyi erkek bile bir kadının yaptığı için 10 da birini yapıyor bu bir gerçek
geçen günkü kavgamızı anlatayım şimdi bulaşıkları getiriyor ya hesapta mutfağa gidiyor mesela demliği koymuş onun üstüne yapyağlı bir şey koymuş o yapyağlı şeyin yağı kiri tüm bulaşığın hepsine bulaşmış
dedim de ona elli kere gene hepsini bir koymuş.
bu sefer içinde sadece çay olan masum bir bulaşık olan "demlik" de sanki içinde yağda balık kavrulmuşçasına pis bir bulaşığa dönüşüyor. Bu sefer o tava ya da tencere her neyse onunla uğraştığım kadar; bir sabunlayıp geçeceğim demlikle de uğraşmak zorunda kalıyorum bak gene sinirlendim ahahahahaha neyse.
Seni çok sevdim ben yaa :KK19:

13 Kasım menü
09.00 1 bardak kuru kayısılı su
10.00 smoothie
14.30 2 dilim ekmek arası pulbiber ve 1 dilim peynir
16.30 1 kahve fincanı kadar leblebi, 2 kuru incir 1 fincan kahve
18.30 6-7 kaşık mantarlı tavuk sote, soğan salatası, 1 bardak ayran 1 dilim ekmek
20.30 1 avuç kuruyemiş,2-3 kuru kayısı(çayla yerim şimdi)
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

Yürüyerek gittim yürüyerek geldim. Şimdi yemek işine girisecegim. Tahlillerde T4 tavan yapmış ilacimin birini değiştirdi. Diğer ilacın dozunu hafta içi farklı haftasonu farklı kullanacakmisim. Çarpıntı çok mu oluyor dedi. Evet dedim. Değerlerin böyle çıkması neden bu şekilde çıktı ki dedi. Kardiyoliye muayene oldun mu dedi. Bir yıl olmadı dedim. Holter takılsın dedi. İki gün takip edilmesi gerekiyor dedi. Demir depoların tükenmiş dedi . Magnezyum hepsi çok düşük dedi. İlaçları yazdı gönderdi. Bir ay sonra görüşürüz dedi. Şimdi kardiyoloji de. Randevu bulmaya çalışıyorum.
Demir , magnezyum seni çok iyi hissettirecek kuzum. Demir ilaclari mideyi çok yoruyor ben kullanamamistim. Takviyelere karşı değilsen tavsiye ederim. Allah acil şifalar versin. Kardiyolojide randevu bulman umuduyla bitanecim :dua:

Çok geçmiş olsun canım 🙏

Telafi de canımı ye afiyet olsun artı olmasın inş 🙏

Menün çok gğzel canım afiyet eksi olsun.
Diğer konuda Rabbim sana kolay yoldan şifa versin ama şimdiden kafamda kurup kurup kendini üzme olumlu düşünelim he mi :KK60:

Harika menü boncuğum 🥳🥰

Sabahla akşamın arası çok olmuş ben olsam akşamı daha erken yapıp günü erken kapatırdım menün harika 🥳 bol eksi getirsin ❤️
valla pişmanım hala 😥 bugün de kabak tatlısı yedim. ama wc ye de katkısı olsun diye

Selammmssss ❤️
Az susayım dedim bakim ben susunca da çok konuşuluyor mu, konuşuluyormuş 🤣 olayın benle alakası yok hakime abla🤣

9.00
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
İki ince dilim kepek epppeeeğii

11.30
Cennet hurması
Avuç içi kadannn beyaz leblebi

13.00
Mandalina

14.30
Duble Türk kahvesi
Bir hurma

15.30
3 tane kelebek 🤣🤣
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek eppeeeğğğii

Su 2 lt
6.000 adım
Regl olamadım agresifim kompleksliyim iştahlıyım ammma direniyorum acılarına dünyaaaa🫣😖🤪

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp
Bende bwnden biliyoedum sayfaları benden de değilmiş denedim 🤣🤣🤣
Menüne gelince afiywt eksi olsun canım.
yetti bu kelebek 😂 protwin iyi güzel de spor yok onyğzden doğru ölçü olmalı canım. Ekmek kısmında da kepek ekmeği kansızlıkla alakalı nir şey ediyprdu o yüzden diğer tam tahıllılardan olırsa daha sağşıklı olur 🥰
Geçmiş olsun canm 🥰 💚 dikkat et ilk önce sağlık sonra diyet gerçi sağlıklı beslenmeye çalışsak yine diyete uymuş oluyoruz ama sen yine de fazla sıkma 😘

Mercimek köftesine ben bulguru azck koyuyorum daha çok bitkisel protein almış oluyoruz sen de öyle yap hem aklında yer etmekten çıkar bu akşam geçti de yarın akşama mercimekli salata gibi olmuş olur 🥰

Teşekkür ederim canım 💚

Teşekkür ederim canım 💚
Ben çok çabuk gaz ödem tutan biriyim canım cumartesşye kadar yiyemem o yüzden. kalan iki günde sebze öğünü inşallah günlerdir tavuk yemektem yakında gıdaklayacam 🤣

İnşallah kardiyoloji sonucun tertemiz gelir canım, kendini sakın kötü düşünüp üzme. Hepsi toparlanabilecek şeyler, sen yeter ki ilaçlarını düzenli kullan.

Eh iste canım iyiyim şükür eşim rahatsız işte onunla uğraşıyoruz birde annem bende olduğu için fazla giremiyorum aklım gönlüm sizlerle ama🥰😍 muhabbet lere katilamiyorum
Rabbim şifa versin canım Anneciğinin bal yanaklarından ellerinden öperim 🥰

Bende bwnden biliyoedum sayfaları benden de değilmiş denedim 🤣🤣🤣
Menüne gelince afiywt eksi olsun canım.
yetti bu kelebek 😂 protwin iyi güzel de spor yok onyğzden doğru ölçü olmalı canım. Ekmek kısmında da kepek ekmeği kansızlıkla alakalı nir şey ediyprdu o yüzden diğer tam tahıllılardan olırsa daha sağşıklı olur 🥰

Ben çok çabuk gaz ödem tutan biriyim canım cumartesşye kadar yiyemem o yüzden. kalan iki günde sebze öğünü inşallah günlerdir tavuk yemektem yakında gıdaklayacam 🤣
Cumartesi motivasyonu olsun o zman sana ya sabır sık dişini 🥰😘

Ayy menümü yazdım ama gitmemiş tekrar yazayım
Sabah 11
Sucuklu yumurta zeytin salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Ogle arası
1 mandalina
Komşum lokma döktürmüş getirdi dayanamadım 3 adet yedim üzgünüm
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak yemeği
Yoğurt