Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Esinin ameliyati ister istemez stres yapiyordur. Veya regl gelore? Ne corabı😅
Eşim ameliyat olmak zorunda değil di aslında, eminim sonradan pişman olacak, vakti zamanında elinin üstünde bileğe yakın biryer kemikleşmişti, aldırdı, ağrısı devam etti. Şimdi de ayak parmaklarının orası kireçlenmiş, kireci temizletti. Başka çaresine bakaydık, hemen ameliyata ne gerek vardı🤷🏻‍♀️

Regl bitmeye 3 gün kaldı👍🏼

lenfödem çorabı giyiyorum hergün 😔

Tam olarak nokta atışı papatyam. Bizim bu ara birlikte fazla vakit geçirdiğimiz insanlar haddi olmayan konuya yorum yapınca dellendim ben. Biz ortak iş yapmaya başladık 2 aydır malum yeğeniyle o da kendinde had gördü yorum yapmaya ama tıkayacağım ağzına. Elti görümce olsa belki alttan alırdım ama yeğen asla almam. Dün kalkıp eve gelmediysem ortaklar diye yoksa çoktan gemileri yakardım kocama da seçim yaptırırdım ama elim kolum bağlı işte.

Hahaha bunu yapacağım ablacım 😂👌

Senin de mi regl yakın benim de öyle patlamaya hazır bomba gibiyim 😂
Benimki bitmeye yaklaştı canım🥰

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Hayırlı geceler herkese.
Bugün tum gün ve aksam dışarıdaydım. Yemekte dolayısıyla dışarıda yendi.
Bugunkü oğünüm:
2 şiş adana kebap
2 ince dilim ekmek boyutunda pide
300 ml ayran
1 porsiyon yağsız yeşil salata
Yemeğin ardından :
Kahve+kolojen yanında 1 yulaf bar ve Omega 3 kapsül

1.5 litre su içildi
2 fincan bol limonlu bitki çayı ve 1 sade maden suyu
Spor olarakta eve gelince 60 dk evde yürüyüş(6442 adım) ve
720 jamping jacks

Hele şükür sona geldik 😻

Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım🥴
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir 🤲🏼
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum 😊
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum 😔
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım😔
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum😔
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım 😔, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım 😊
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Çok geçmiş gitmiş oösun fezam 🙏
Sende kendine olumlu telkinler versen kendini iyice yeise kaptırma 😘🥰
Ayyy kalbi temiz kaptanıııımmmm şimdi kalktım sofradan🤗 azıcık fazla kaçırdım ya ama çok cıss yoktu bence 🫣🤭 dünden beri iştahım çok açık Allah hayra getirsin🤲🏻 simit sabahta kaldı dur hatırlatma tabii ki nefsime yenik düşüp simit almadım💪🏻

Alakasız not:55 leri gördüğümde Dubai çikolatası (gerçeğinden) yiyecem 🥹🥹🥹🥹
Yaaa ben hissederim öyle 🤣
Türküyü bilmem de bir orkide aşığı olaraktan arkadaki güzellikler için seke seke gelirdim aşko🤣🤣🤣
Vay be hem de seke seke vay beee 🙄😒
Offf ya ben unuttum kaptanımızi tebrik etmeyi :kızgın: Sitare55 Sitare55 kaptanım cumartesi de kupayı kaldırmak nasip olsun. Yoğun programında da başarılar dilerim. :KK60:Kim geldi gitti belli mi milyoner baci :confused:
Teşekkür ederim ablacım sizşn motivasyonunuzla kendimi gaza getirdim:KK200: şu an resmen bacaklarım tutmuyor 🙄
Misafir olunca benim bütün duzen alt üst vallahi
Sabah hurmalar su ve kahve
Saat 11.30 gibi
250 ml laktozsuz süt +3 hurma +1.5 yk yulaf + tarçın smothie
Saat 13.17
Maydanoz minik bir havuç 3 hurma bizt
Saat 15.00
1 biber dolması +2 yk yoğurt
Saat 17.00
6 yk ıspanak kıymalı + 1 kepçe şehriye çorbası + 1 kaşık yoğurt 2 dilim ayva
Sabah 2 Saat kadar yürüyüş
Gece fırsat bulursam spor videosu
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55 @dolar milyoneri
Gün etken kapanmış canım afiyet eksi olsun 🥰
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Bugün menü cok sacma oldu

Sabah 10
Açık kahve, 5 g cikolata

13
6 g cikolata, sade kahve

14.
10 kabuklu fistik

14:30
1 yumurta,2 yk yulaf kepegi ile pişi😄
2 dilim kaşar, 2 hindi füme, 4 dilim sucuk
Yarim avokado, 1 tk recel
8 zeytin , domates kurusu
Iceberg, yesil biber

Ara :kahve , 12.5 g cikolata :KK43:

18.00
10 parca kusbasi et
Bolca yagli donates kurusu
Yarim dilim peynir
4 form biskuvi
Salata

Adım: 10.200 adim
Ev işi 40
dk
Düzensiz geldi bana sadece canım ve evet her ara öğünde çiko olmamalı sadece brinde haftada bir iki defa 🙏 afiywt bol eksi olsun canım 🥰
Sabah
15 beyaz leblebi

Öğlen
30 gr ekmek
6 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Biraz acuka

İkindi
1 Protein bar

Akşam
5 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 kaşık chia tohumu
1 kaşık keten tohumu
1 avuctan az beyaz leblebi

Yarım ayva

2.5 lt su
5.000 adım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun canım pişi sınavından geçmiş harika bir menü 🥳❤️
12 Kasım
08.00
Bolcaaaaaa simit kokusu 🫠

9.30
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
İki dilim kepek ekmeği
Bir çatal kiraz reçeli

11.00
Küçük mandalina
10-15 beyaz leblebi

13.00
100-150 kalori kek

14.30
Türk kahvesi 1 büyük hurma

16.45 te bitirdim
Tavuk kelebek 4-5 tane
Bolca salata
Köz patlıcanlı yoğurt
Bir dilim kepek ekmeği

Su 2 tamamlarım
Spor yok 5.000 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 Denp Denp
Bana bu menüde fazla gelen booolca simit kokusu 🤣 detoks falam yap yarın 🤪
O değilde dostum akşamki tavuk miktarı gramaj olarak gözümde fazla canlanıyor çünkü tavuk kelebek dediğimiz şey küçük parçalar değil 🤔
12 Kasım
Sabah 11.30 İki dilim çavdar ekmeği üzerine yarım avokado, labne ; iki zeytin , bir ceviz
13.00 Türk kahvesi
16.00 İki kaşık haş tavuk göğsü+ bir minik rendelenmiş kırmızı pancar, iki kaşık yulaf, üç kaşık yoğurt karıştırılıp yenildi.
18.00 Bir mandalina
İki litre su
Eki Görüntüle 3502545
Mandalinanın yanına birkaç çiğ bafem olaydı ablacım geri kalanı süper ötesi süper 🥳🥰
Oruca niyet etdim inşallah hesapladım tam 22 saat açlık oluyor
3 yk yoğurt 3 yk lor peyniri içine 5 tane ceviz 1 ck pekmez biraz zencefil 1 tk.ogutulmus keten tohumu 1 ck chia tohumu.karistirip yedim hem metabolizma çalışsın hemde acikmayayim
Allah kabul etsin canım 🙏🥰

Rabbim her ikinize de hasarsız kalıcı şifalar versin feza ablam🤲🏻🥰❤️
Araba kullanmayı bence ihmal etme tut bi özel hoca bir ayda baya ilerletirsin kız biz burda neler başarıyoruz araba mı kullanamayacağız💪🏻
Acaba ayaklarım ne kadar basabiliyor, bence unutmadım tatlım, eğer kendim sürersem terapiye filan kendim gitmem gerekir, şu durumda sigorta taksi ücretini karşılıyor, taxi kapıdan alıp kapıya bırakıyor. Mesela bugün ağrı az sürmeye cesaretim var ama dün çok şiddetliydi, asla sürmeye yeltenemem, bu sefer sigortaya haksızlık olur, onu da istemem. Gidip ne anlatacam, bazen çok ağrı var bazen az, o hakkımı elimden alırlarsa perişan olurum 😔
Bir 6 ay daha bacakların durumuna bakacağım, iyi olur inşaAllah 🤲🏼🤲🏼

12 Kasım menü
08.00 1 bardak kuru kayısılı su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie
13.30 1 elma 5 badem 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.30 1 kare Dubai çikolatasi(denedim ama hiç benlik değil çok fazla şekerli geldi 🥴)
18.00 yarım kase çorba, 7-8 nohutlu sarma, 2 tane çiğköfte bolca salata
3 litre su 40 dk yürüyüş
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

Teşekkür ederim canımm saolasin🥰

Saolasin canım inşallah

Doktora mi daldı 😮😦kız psikolojik diyorlar zaten bu hastalığa minik dozda antidepresan veriliyor kasları gevsetsin diye çünkü halk dilinde kas romatizması diye geçiyormus hastalık kasları da bu ilaçlar gevşetiyorbdiye baya kullanmıştım şimdi hiçbirine gerek kalmadı şükür benim eşimde çok üzülüyordu tabi o anlara şahit oluyordu hep
Fizik romatolijide öyle dedi canım ama o doktor naz yaptığımı ima etti 2 gece ona denk geldik biz acilde benim özellikle.o ara gece çok.agrim oluyordu neyse önceki gün gittik baktı etdi ilaç serrum filmler falan gönderdi ertesi aksam yine denk geldik bir suratı değişti o arada benim testler yapıldı işte henüz sonuçlarım çıkmamıştı eşime.al git birseyi yok canınız sıkıldıkça geliyorsunuz psikolojik hasta eşiniz demiş yani bunu hastalık için demiyor değişik

Müsrif tüccar borç defterlerini karistirirmis elleme tatlım. Geçmiş geçmişte kalsın kaybolsun gitsin. Çorap devam ediyormuş günü değişmiş sanırım. Ben de bir tek coraplarima rahat girebiliyorum bu sevindirici. :süslü:
Günü değişmedi büyük kaptanım, hafta içi hergün geliyorlar, bugün ben saati iki sefer erteledim, kalkar kalkmaz zil çaldı, saati hep aynı deyil 😊

çokk geçmiş olsun feza ablacım duygularda bazen depreşiyorlar arada sıkma canını hallolur herşey inşallah

inşallah değerlerin iyi çıkar canımm

hahahaha ben 47 de yiyemiyorum Allamm yarebbimm bu kızın cesaretinden istiyorum aminn insana bi korku geliyormuş bu rakamlarıda görünce kaybederim korksu mazallahhh :KK70:
1731443135579.png

Kaptanım ellerine sağlık yine mi yıldızız yine mi çiçek 🥳
ama itiraf ediyorum dün sabah hatrı sayılır bir artım vardı tüm çabam onu yollamak üzerine oldu dün bugünde sabah sabah yürüdüm falan.. Benim için önemli olan kimseyi vermemek işin özü ama kurallar böle old için bildirşm yapmayan arkadaşım G Goklerce seni üzülerek mavi takıma yolluyorum belki de eksi bildirimdesin bilemiyorum :KK43:
karşı takımdan @60kiloyum ❤️ kırmızı takıma hoş geldin :KK60:
Ay canım benim çok haklısın kusuruma bakma:KK43: sabah fırsatım olmadı, aslında 300 Gr artidaydim :KK43: neyse nasip hayırlısı, emeklerin için teşekkürler ben diğer takıma kosayim 🙈😁
Hoş buldum canım, olan artiyi eksiye çevirmek için elimden gelen ne varsa yapacağım 💪

Hayırlı akşamlar ♥️
Gelemedim pek kusura bakmayın ♥️
Küçük oğlumun bazı problemleri var hastane ile uğraşıyorum 2 gündür.
Tartıldım ama yoğunluktan atamadım. Unutmadım yoksa. Kusuruma bakmayın ♥️
Çok geçmiş olsun canım 🙏
bugün karbo günü oldu. diyetisyen günüm olduğu için serbest günü bugün yaptım.

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

12 Kasım Salı

sabah 09.15
60 gr karakılçık tbe arasında 50 gr peynir, domates ve köz kapya biber

öğlen 12.20
90 gr hindi göğüs, sirkeli havuçlu marul salatası

aralarda
zeytinli poğaça ve tahinli çörek, yoğurt

akşam 19.40
1 dilim su böreği, 1 yumurtadan menemenin yarısı, biber, 2-3 çubuk turşusu, biraz pide, 1 zeytinli poğaça, çay

ara 21.30 gibi olur
1 çay bardağı meyveli kefir

2 lt su

11.500 adım

aslında böyle denk geldi. yoksa bu kadar hamurişini hem öğlen hem akşam yemem. yarından itibaren hem yürüyüş hem de öğünlerle telafi edicem.
Telafi de canımı ye afiyet olsun artı olmasın inş 🙏
Evden hastaneye yürüyerek geçtim canım canımın sıkıntısından
Menümü yazıp yatayım . Yarın mobilyacılar gelecekmiş. Öğleden sonra sonuçları göstermeye gideceğim.
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek simit
2 dilim peynir+3 adet zeytin
Ara öğün
Farklı zamanlarda 2 türk kahvesi
Akşam
2 havuç rendeleyip limonlu yağlı yedim.
Ara öğün
2 kayısı çayı
Az önce 2 parça kaşar peynir attım agzima cemene bulayıp 🫣
Adimsayim 25682
Suyum tamamdir
Menün çok gğzel canım afiyet eksi olsun.
Diğer konuda Rabbim sana kolay yoldan şifa versin ama şimdiden kafamda kurup kurup kendini üzme olumlu düşünelim he mi :KK60:
Menümü yazamadım bir türlü yazayım diye giriyorum yazmadan çıkıyorum. Kafam hiç yerinde değil 🥴
Saat 13.00
Bir fincan karanhindibalı kahve +3 hurma
Ara Öğün 15.00
1 avuç leblebi
Ara Öğün 16.00
1 fincan karanhindibalı kahve +3 hurma (ev sahibim geldi otururken ona Nescafe yaptım kendime kendi kahvemden yaptım)
Akşam yemeği 19.30
1,5 çavdar lavaş(asrıntandırı), bir şiş adana, 2 kasap köfte bol yeşillik, sumaklı soğan, 1 bardak ayran
Bugün uzun zaman sonra leslie yapacağım bakalım inşallah 🌸
2 lt su
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Harika menü boncuğum 🥳🥰
12. 11.2024
Kahvaltı öncesi kahve
Alkali su
11.30
2 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1.tk tahin pekmez
2 parça kaşar peyniri
Domates yeşillik
Mantar brokoli közlenmiş
2 ceviz

Ara ıhlamur yarım avuç kuru meyve

Akşam 19.00
1 kepçe mercimek
4 köfte 1 dilim mücver fırında
Salata
1 bardak ayran

3lt su 1lt Dukan birası
45 dk yürüyüş
Sabahla akşamın arası çok olmuş ben olsam akşamı daha erken yapıp günü erken kapatırdım menün harika 🥳 bol eksi getirsin ❤️

Bende de var fibromiyalji hatta son 4 senedir ağrı atağı geldiği zaman kas gevşetici iğne kesmez ise narkotikli serum ile yatıştırıyorlardi biliyormusun canım bı ben bilirim birde Allah ama bağıra çağıra istifra ede ede hastaneye zor yetistiriyorlardi beni yetistiriyorlardi diyorum elhamdülillah bu zayıflama dan sonra 6 7 aydır unuttum Rabbim yasatmasin kimseye ozon tedavisi farkındalık terapisi fizik tedavi alamadığım tedavi kalmamıştı gluten azaltmaya çalış demişti bir doktorum hatta sana nasıl desem gitmediğim fizik tedavi doktoru beyin sinir cerrahisi ortopedi dahiliye sırf bu ağrı çözülsün diye gitmediğim bölüm kalmadı ben çok şükür spor ve zayıflamada buldum ayakta 10 dakika dursam ağlıyor kol çantamı tasiyamiyor çocuğumu kucağıma almayı bırakın çantamı tasiyamiyorum diye doktor odalarında nasıl ağlıyordum heleki ataklar gelince gece gündüz demeden sanki can veriyordum cokk uzattım bende amlatasim varmış ama çok şükür yediğimiz içtiğimize dikkat edip kilo vermede buldum ben faydayı burdan yazayım ki bu hastalığı yaşayanlarda belki faydalanırlar dedim @dolar milyoneri sen de oku canım sende de vardı bu rahatsızlık

Ama çok güzelsin canım maşallah

Geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah oğlun 🤲🏼
Çok şükür atlatmışsın, gitsin, daha gelmesin 🤲🏼🤲🏼

Canım üzme kendini, yapma kendine. Arkadaşların yazdıkları o kadar doğru ki. Hepsi bi hayat dersi niteliğinde. Hem daha önce de konuşulmuştu burada en çok kendimizi sevicez kendimize iyi davranmalıyız gerçekten öyle. Üzme kendini 😘

Kız o kadar pişi konusu geçti ki tam da sana şey yazacaktım. Kaynanan senin zayıflamanı istemiyor. Böyle seviyor seni diye. Eve bi geldim pişi. Benim canım çekti bir küçük ısırık yedim :KK43:

+938474763636366374

Çok geçmiş olsun🙏🏻 Allah şifa versin🙏🏻

Geçmiş olsunn 🙏🏻

Çok üzüldüm geçmiş olsun. Çok şükür bitmiş gitmiş bi daha yaşamazsın umarım🙏🏻
Amin canım teşekkür ederim ❤️❤️

Teşekkür ederim canım benim 🥰
Ah ah cidden yaşamayan bilmiyor doktorların çoğuda bu hastalıktan bir haber ben de sürünüyordum bildiğin sabah yataktan çıkıpta yürümek işkence gibiydi insanın tüm uvuzlari ağrır mı öyle ağrıyordu hatta dengesiz kendini bilmez bir doktor eşime sizin eşiniz psikolojik hasta bir seyi yok yani gibi saçma sapan birsey demiş eşimde doktora dalmışti ne diyorsun sen nasıl ağrısı var ağlıyor diye oy oy bende spora başlayıp zayıflayinca beslenmeyi düzene sokunca geçti elhamdülillah Rabbım düşmanıma vermesin gerçekten zor senide Rabbım korusun gülüm inşallah gitsin bir daha gelmesin
Gerçekten bazı dengesiz doktorlar var, rahmetli görümcem için de dedi, psikoloğa götürün diye, 2 ay sonra görümcem şikayet ettiği hastalıktan vefat etti 😔

Menümü vereyim
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus sibel_84 sibel_84

Sabah 08. 30 : 1 tatlı kaşığı zeyrinyağı
türk kahvesi
2 k kaysıı

Kahvaltı 12.00 : 2 yumurta 30 gr sucuktan omlet 20 gr peynir
2 tam ceviz bol yeşillik
2 dlm çavdar ekm

Ara: 2 hurma 1 k kayısı 9 badem sade kahve

Akşam 18.40 : 120 gr tavuklu salata
3 kasık yoğurt

Ara Dibek kahvesi bir minik çikolata
(kahve yanına gelen kare olan)

Spor 12 bin adım yürüyüş