- 28 Aralık 2023
- 5.311
- 15.441
Türküyü bilmem de bir orkide aşığı olaraktan arkadaki güzellikler için seke seke gelirdim aşkodolar milyoneri Bugun seni bu türküyle alacaydim ama alamadım neyse az daha oyniyim, deliye her gun bayram
Rabbim her ikinize de hasarsız kalıcı şifalar versin feza ablamHele şükür sona geldik
Dün ağrı, sızı fazlaydı, akşama kadar ara ara yattım
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir
Yanına gitmek için oğlumun işten gelmesini bekliyorum
Oysa kapıda bir arabamız daha var, 2 senedir süremiyorum
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım
Anlayacağınız hala duygular karışık, kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Offf ya ben unuttum kaptanımızi tebrik etmeyiYaşaaasııınnn kırmızı takım ve takım yıldızımız kaptanımız sitaretebrik ediyorum
Aa hic dikkatimi çekmediTürküyü bilmem de bir orkide aşığı olaraktan arkadaki güzellikler için seke seke gelirdim aşko
Müsrif tüccar borç defterlerini karistirirmis elleme tatlım. Geçmiş geçmişte kalsın kaybolsun gitsin. Çorap devam ediyormuş günü değişmiş sanırım. Ben de bir tek coraplarima rahat girebiliyorum bu sevindirici.Hele şükür sona geldik
Geç saatte eşime valiz hazırladık, sabah 5 Te kalktı, 6 da hastaneye yolladım, bugün ameliyat oldu, ameliyatan çıkmış, ağrısı varmış, inşaAllah iyidir
Eşim hastaneye gidecek, işim azalacak diye düşünüyordum, hiç umduğum gibi huzurlu olmadım
Gece uykum kaçınca da eskilerden bir demet aklıma geldi, kendimi olaylara kızarken buldum
Grupta (WhatsApp) yazışırken ufak bir konuya canım sıkıldı, oraya da daha bakmadım, bugün sanki buluttan nem kapıyorum.
Sabah da erken kalktım (zorla), hemen çorabı giydirmeye geldiler, evi toparladım, yukarı çıkıp biraz ütü yaptım
çokk geçmiş olsun feza ablacım duygularda bazen depreşiyorlar arada sıkma canını hallolur herşey inşallahHele şükür sona geldik
inşallah değerlerin iyi çıkar canımmCanım gittim bugün öğleden sonra tahlillerimi verdim yarın öğleden sonrada sonuçları göstermeye gideceğim
hahahaha ben 47 de yiyemiyorum Allamm yarebbimm bu kızın cesaretinden istiyorum aminn insana bi korku geliyormuş bu rakamlarıda görünce kaybederim korksu mazallahhhAyyy kalbi temiz kaptanıııımmmm şimdi kalktım sofradanazıcık fazla kaçırdım ya ama çok cıss yoktu bence dünden beri iştahım çok açık Allah hayra getirsin simit sabahta kaldı dur hatırlatma tabii ki nefsime yenik düşüp simit almadım
Alakasız not:55 leri gördüğümde Dubai çikolatası (gerçeğinden) yiyecem
Göklerce bacı gitti 60kiloyum bacı geldi ablamOfff ya ben unuttum kaptanımızi tebrik etmeyiSitare55 kaptanım cumartesi de kupayı kaldırmak nasip olsun. Yoğun programında da başarılar dilerim. Kim geldi gitti belli mi milyoner baci
Algıda seçicilik aşkoAa hic dikkatimi çekmedikadinlarin elbisesi ,branşları , ayakkabi giymis olmalari ve erkeklerin figurlerinin farkliliklari odaklanmisim. Bunu oynamasi cok zevkli geldi
"Algida " okudumAlgıda seçicilik aşko
Her iki takıma da hayırlı olsun teşekkürler kuzuGöklerce bacı gitti 60kiloyum bacı geldi ablam
Regl olamadım iki gün gecikti, iştahım çok açık zorlanıyorum ve tartı beni çok üzüyo… tüm bunların bir anlamı olmalı değil mi heyaaatım sürece devam edebilmem için az dinlenmemiz gerekiyor bencehahahaha ben 47 de yiyemiyorum Allamm yarebbimm bu kızın cesaretinden istiyorum aminn insana bi korku geliyormuş bu rakamlarıda görünce kaybederim korksu mazallahhh
Yazarken birinin böyle okuyacağını biliyordum"Algida " okudumbu da bir algıda secicilik
Amin inşallahHer iki takıma da hayırlı olsun teşekkürler kuzu
Aynn canm el ele kaçalım buralardanCumartesiye artık 69.9 görmek istiyorum lig değiştirmek istiyorum yavv yeter 70 "ler ligi
bluegreeneyes @Jou yeter mi buralarda durduğumuz
Haftasonu yiyip yiyip pazar akşamı kardiyo yapmam peki hala bacaklarim sızlıyorRegl olamadım iki gün gecikti, iştahım çok açık zorlanıyorum ve tartı beni çok üzüyo… tüm bunların bir anlamı olmalı değil mi heyaaatım sürece devam edebilmem için az dinlenmemiz gerekiyor bence
Te gitsin kıaaaz ben senin gibi korumada olsam var yaaa ohooo acısını çıkarır sporla da eritirim
tebrik ederim canımÖnceki kilo: 76.2
Güncel kilo: 76.0
Fark:200 gr
Evet öyle oluyor maalesef ama salı tartısı olsa da çok eksik geliyor bildirimlerAma bu şekilde üyelerin kilo bildirimi kalkmış olmuyor mu
İnşallah iyi çıkar sonuçlarCanım gittim bugün öğleden sonra tahlillerimi verdim yarın öğleden sonrada sonuçları göstermeye gideceğim
Markette yulaf kepeği görürsem alayım da deneyeyimLenaG kaptanicem bak sana pişi gistericem yulaf kepegi, yumurta , karbonat, az yagda oldu mu sana pişi tadı
Eki Görüntüle 3502480
İnşallah canımçokk geçmiş olsun feza ablacım duygularda bazen depreşiyorlar arada sıkma canını hallolur herşey inşallah
inşallah değerlerin iyi çıkar canımm
hahahaha ben 47 de yiyemiyorum Allamm yarebbimm bu kızın cesaretinden istiyorum aminn insana bi korku geliyormuş bu rakamlarıda görünce kaybederim korksu mazallahhh
İnşallah canım. Nabiza girmeye çalışıyorum ama açılmıyortebrik ederim canım
Evet öyle oluyor maalesef ama salı tartısı olsa da çok eksik geliyor bildirimler
İnşallah iyi çıkar sonuçlar
Markette yulaf kepeği görürsem alayım da deneyeyim