Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Rabbim her ikinize de hasarsız kalıcı şifalar versin feza ablam
Araba kullanmayı bence ihmal etme tut bi özel hoca bir ayda baya ilerletirsin kız biz burda neler başarıyoruz araba mı kullanamayacağız

Türküyü bilmem de bir orkide aşığı olaraktan arkadaki güzellikler için seke seke gelirdim aşko
Aa hic dikkatimi çekmedi kadinlarin elbisesi ,branşları , ayakkabi giymis olmalari ve erkeklerin figurlerinin farkliliklari odaklanmisim. Bunu oynamasi cok zevkli geldi

Müsrif tüccar borç defterlerini karistirirmis elleme tatlım. Geçmiş geçmişte kalsın kaybolsun gitsin. Çorap devam ediyormuş günü değişmiş sanırım. Ben de bir tek coraplarima rahat girebiliyorum bu sevindirici.

çokk geçmiş olsun feza ablacım duygularda bazen depreşiyorlar arada sıkma canını hallolur herşey inşallah
Canım gittim bugün öğleden sonra tahlillerimi verdim yarın öğleden sonrada sonuçları göstermeye gideceğim
inşallah değerlerin iyi çıkar canımm
hahahaha ben 47 de yiyemiyorum Allamm yarebbimm bu kızın cesaretinden istiyorum aminn insana bi korku geliyormuş bu rakamlarıda görünce kaybederim korksu mazallahhh

Offf ya ben unuttum kaptanımızi tebrik etmeyi Sitare55 kaptanım cumartesi de kupayı kaldırmak nasip olsun. Yoğun programında da başarılar dilerim. Kim geldi gitti belli mi milyoner baci
Göklerce bacı gitti 60kiloyum bacı geldi ablam

hahahaha ben 47 de yiyemiyorum Allamm yarebbimm bu kızın cesaretinden istiyorum aminn insana bi korku geliyormuş bu rakamlarıda görünce kaybederim korksu mazallahhh
Regl olamadım iki gün gecikti, iştahım çok açık zorlanıyorum ve tartı beni çok üzüyo… tüm bunların bir anlamı olmalı değil mi heyaaatım sürece devam edebilmem için az dinlenmemiz gerekiyor bence

Te gitsin kıaaaz ben senin gibi korumada olsam var yaaa ohooo acısını çıkarır sporla da eritirim

Haftasonu yiyip yiyip pazar akşamı kardiyo yapmam peki hala bacaklarim sızlıyor Denp kardeşimizden su bende yapayım diye görüp yaptığım bı videoydu

Misafir olunca benim bütün duzen alt üst vallahi
Sabah hurmalar su ve kahve
Saat 11.30 gibi
250 ml laktozsuz süt +3 hurma +1.5 yk yulaf + tarçın smothie
Saat 13.17
Maydanoz minik bir havuç 3 hurma bizt
Saat 15.00
1 biber dolması +2 yk yoğurt
Saat 17.00
6 yk ıspanak kıymalı + 1 kepçe şehriye çorbası + 1 kaşık yoğurt 2 dilim ayva
Sabah 2 Saat kadar yürüyüş
Gece fırsat bulursam spor videosu
LenaG Boncuk2307 Sitare55 dolar milyoneri

Önceki kilo: 76.2
Güncel kilo: 76.0
Fark:200 gr
tebrik ederim canım
Ama bu şekilde üyelerin kilo bildirimi kalkmış olmuyor mu
Evet öyle oluyor maalesef ama salı tartısı olsa da çok eksik geliyor bildirimler
Canım gittim bugün öğleden sonra tahlillerimi verdim yarın öğleden sonrada sonuçları göstermeye gideceğim
İnşallah iyi çıkar sonuçlar
LenaG kaptanicem bak sana pişi gistericem yulaf kepegi, yumurta , karbonat, az yagda oldu mu sana pişi tadı
Eki Görüntüle 3502480
Markette yulaf kepeği görürsem alayım da deneyeyim

İnşallah canım
tebrik ederim canım

Evet öyle oluyor maalesef ama salı tartısı olsa da çok eksik geliyor bildirimler

İnşallah iyi çıkar sonuçlar

Markette yulaf kepeği görürsem alayım da deneyeyim
İnşallah canım. Nabiza girmeye çalışıyorum ama açılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…