Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Gözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beni Sitare55 in gecmesine izin vermeyecegim! " ok Rocky ! Önemli olan Cumartrsi, cumartesiye bu gelen fazlasıyla gidecek sana güveniyorum
Hay sitare kadar başına yulaf düşsün he mi

Amin ablacım inşallah, yazdıkların için çok teşekkür ederim
aahh kuzum atladım ama uyuşukluk oldu karnımda normalmi değilmi bilemedim bugün yapmayacam zaten totom yer görmüyorr
Zorlama ablam daha dur, sezaryendi değil mi, öyleyse dikişler daha iyileşmemiştir, hafif şeyler yap sen
Teşekkür ediyorum ablacım güzel dileklerin yazdıkların için Allah razı olsun Eve gelince sen haklısın söylediklerinde diyor bana eşim susma diyor, be adam niye savunmadın orda dedim ben de daha çok ağladım
Beni sinir hastası ettiler kaptanım şimdi üstümde tepiniyorlar, sakinleşmeye çalışıyorum inşallah başarabilirim. Teşekkür ediyorum önerilerini dikkate almaya çalışacağım
Daha yaşın genç.cok şeyler yaşayıp göreceksin. Evlilikte önceliğin kendin olsun canım. Eve geçeyim uzun uzun yazarım. Tepe üstü düşeceğim yolda
Hahaha abla ya
Bu insanların işi gücü yok başkalarını yorumlama hakkını kendilerinde buluyorlar ya. Bu arsızlık bu yüzsüzlük nereden geliyor anlamıyorum. Beni istemeyen abim bile ağzını açıp diyemez saygısızlık yaptı bana diye Allah çarpar yani, yapmadım çünkü hiçbirine. Yeğeni de işte dün sen bağırıyorsun sesini yükseltiyorsun yapma deyince ben iyice sinirlendim. Teşekkür ederim kaptanım
Haha dün geçirdim ben o cinneti arada geliyorlar bana, regl de ha bugün ha yarın gelecek ya iyice hormonlar hat safhada. Teşekkür ediyorum çiçeğim
Ben derim her zaman. Arada erkekleri silkelemek lazım diye. Bazen sebepsiz Erzurum tabiriyle cırlayacaksın ki korksun senden.
Dün gece baya bi silkelendi, ben ağlarken arkamda onun da gözleri doluydu
Günaydın kızlar.

Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20

Fark -1.40
Sen ne yaptın, maşallah azmine
Tamamdır kaptanım ekleyeceğim
Erkolar kapatılsın

Dikkat et kıaazz valla üşütme bak mide ağrısı çok pis bişeymiş
Bak bu olabilir, ne dinliyorlar ne anlıyorlar. İnşallah oğlum da böyle olmaz.
Oyy boncuğum yaa insan ister istemez üzülüyor seni anlayıyorum tabi ki ama insan günün sonunda kendini yıprattığıyla kalıyor. Kendine en iyi kendin geliyorsun. Kendini de oğlunu da yıpratma olur mu
Olan bana oluyor zaten yüzüm gözüm şiş şimdi, teşekkür ederim
Çok kalabalıklar, birbirlerine bağlı gözüküyorlar ama dedikodularını yapıyorlar, biri evden gitse de onun hakkında konuşsam diye. Kimse diyemez ki Aleyna gelin şunun hakkında konuştu. Dedikoduyu sevmem zaten muhabbete girmem. Beni dün üzen ablalar yengeler değildi zaten, yeğeniydi. Taktığım o, abla yenge olsa sustururum. Kalkıp gitsem oradan ortağımız onu da yapamadım içimde kaldı eve gelince patladı bomba
Teşekkür ederim ablacım yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyor demek ki, zamanla öğreneceğim ben de heralde.
Geçen cumartesi 56.50
Bugün 54.4
Fark -2.100
LenaG Boncuk2307 Sitare55 ve kankacm @dolar milyoneri
Hay maşallah kız ne yaptın ne ettin
Çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsun gerçekten kaç kere anlattım, kocamı kaç kez sırtından vurdular yanında hep ben vardım ama daha kazık yemesi gerekiyor galiba anlaması için. Kendimi sevmekle alakalı sorunlarım var benim bir türlü beceremiyorum onu işte.
Gunaydin
Ilk tarti fotomla bismillah diyorum
Dun tartildigimda 80.5 dim
1 gun dikkat etmemle 1kg gitmis
LenaG
Maşallah maşallah, Allah devamını getirsin

Keşke öyle olsun kaptanım bugünkü tartıda gördüğümü 1mayıstan bu güne ilk kez gördüm cumartesi gününe gitmiş olmasını istiyorum

Canım çocukta okula gitmiş bahçe boş o da unutmuş bir süre bekledikten sonra okuldaki görevli her tatilde senin gibi 1 2 çocuk unutup geliyor git eve yat uyu demiş . Neyse tiremusu sözü verdim ona.

Çok yaşa şimdi sen öyle deyince bende güldüm tamam o zaman cumartesi ye tam gaz ilerii

Yok kuzum okul işini unuttuk bitti . Eşimide uyardım eğer yüzüme vurursan 1 hafta karalahana çorbası yaparim yemekte dedim . Patron sensin unuttum bile dedi

Umarım ya, erken yemenin önemini bir kere daha idrak etmiş oldum

Eşim öyle söylediğinde ilk aklıma oğlumun okul bahçesine gittiginde ne yaptığı geldi aklıma . Eşimede hiçç taviz vermedim tabjkiiii . Bu sabah böyle birseyi yapmam bile senin suçun demekki daha fazla destek olman lazımmış o yüzden hatanı bil konuyu uzatma, uzatırsan karalahana çorbasına talim edersin dedim.

Canım ilk hayalim İzmir ha olmazsa Antalya o da olmazsa Ankara ama Çankaya(Ata’ma yakın) hiç biri olmazsa Eskişehir inşallah tekli yıla da giriyoruz umudum baya yüksek (çift haneli yıllarda ben geriliyorum da )
hepsi biribirinden güzel yerler kaptanım maşallah herşey gönlünüzce olsun inşallah

Arkadaşlar ben 2 haftadır 400 500 gram ancak verebildim ve bunları haftanın 2 günü damardan 5 günüde günde 4 er kez 16 mg kortizon alarak yapmaya çalıştım ben 2 haftadır verdiğim kılonun gerçeği yansıtmadığını zaten biliyordum çünkü ciddi anlamda menülerimin dışına çıkmıyorum günde en az 1 saat kardiyo yapıyorum yine günde en az 3000 kadar ip atlama yapmaya çalışıyorum bu kadar spora 400 500 gram gitmesi zaten normal değildi kortizonlar ister istemez vücutta tutulum yapıyordu ama ben sistemi bozmayıp beslenme ve sporla destekleyip devam edince gitti yani ekstra her hangi özel birsey yapmadım işin tuhaf tarafı vücut su tutulumum 2 haftadır normal seviyede yag oranım artmıştı 32 gösteriyordu bu sabah 30 gösterdi

AAAAA
ay çocuk da uyanmamış ahahahahahah çok güldüm şu an.
ama erkeklerin her daim haklı çıkması beni benden alıyor.

Yok yok canjm ben her türlü üste çıkıyorum . Ben boğa ,eşim aslan burcu ,oğlum koç burcu, kızım aslan burcu . Evde sürekli hakimiyet savaşı var .

Misafirlikteydim cikolatali pasta kurabiyeler börekler varken bu seçim bnm için tatmin edici olmasada tatmin oldum gibi

Yok kuzum okul işini unuttuk bitti . Eşimide uyardım eğer yüzüme vurursan 1 hafta karalahana çorbası yaparim yemekte dedim . Patron sensin unuttum bile dedi

Cok iyi anlasma yapmissin
Cok zekisin bu durumu hemen kendi lehine cevirmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…