Hay sitare kadar başına yulaf düşsün he miGözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beniSitare55 in gecmesine izin vermeyecegim! " ok Rocky ! Önemli olan Cumartrsi, cumartesiye bu gelen fazlasıyla gidecek sana güveniyorum
Ahahahhahaha ayyy yıkıldım yaaa yazık kıyamam baba oğul bi elinden geçmişler sabah sabah
Regl mi yakın aşko ne bu şiddet bu Celal
Basima yulaf düşse yerim açım çünküHay sitare kadar başına yulaf düşsün he mi
Amin ablacım inşallah, yazdıkların için çok teşekkür ederimWoww harikasın gözü olanın gözü çıksın cekemeyenler çatlasın
Sagol kaptanım yandım aslinda ama dışarıda wc aramayayim diye içmedim
Sağol canım ama.disarida olduğum için wc den dolayı şu icemedim
Canım benim sakın takma kafana önceliğin evladın ile sen olsun kapını kapatın mı hepsi dışarıda kalıyor henüz yaşın küçük simdiden birak üzülmeyi bosver ileride bu sıkıntıların büyüğünü yaşarsın bende aman o darilmisin bu kusmesin diye diye kendime ve çocuklarıma yaptım hep ve yıllarca depresyon tedavisi gördüm Allah icine ferahlık versin inşallah ama dediğim gibi dışarıdakiler dışarıda kalıyor sen kendin için evladın için sadece ailene sahip çık bırak ne derlerse desinler sen agladikca mutlu olanlar olacak.sakin haaa
Zorlama ablam daha dur, sezaryendi değil mi, öyleyse dikişler daha iyileşmemiştir, hafif şeyler yap senaahh kuzum atladım ama uyuşukluk oldu karnımda normalmi değilmi bilemedim bugün yapmayacam zaten totom yer görmüyorr
Teşekkür ediyorum ablacım güzel dileklerin yazdıkların içinAh kuzucum kendi evladimin canı yanmış gibi hissettim. Aile olmayı beceremeyen bu insanlardan vefa beklenmez. Seni saygısız mi görüyorlar bırak görsünler. Umursamadigini göster. Eşinin tepkisizliginin kendine göre sebepleri var umarım kendine gelir. Sen kendine karşı zalim olma takarım diyorsun ya bunu yapma. Kurban psikolojisinden kurtar kendini. Kötü bir rüya gördün ve uyandın hiç kimsenin seni uzmesine izin verme susmamakla bunu yapmışsın bu çok güzel bence. Üzüldügünü gördükçe daha çok üzerine gelirler. İyilik güzellik kazanacak daha yolun başındasın bekle göreceksin güzel boncuğum.Kendini sevmen için dua edeceğim Rabbim sana güç kuvvet versin.
Beni sinir hastası ettiler kaptanım şimdi üstümde tepiniyorlar, sakinleşmeye çalışıyorum inşallah başarabilirim. Teşekkür ediyorumCanım öncelikle genç yaşında yaşadıklarına üzüldüm,zor günler geçirmişsin
Kendini kimseye ezdirme o ayrı ama eşine kendini kapatarak bir ömür geçiremezsin. Sadece oğlum ve ben diyerek eşini kendinden itersen hayat senin için çekilmez olur. Sinirin geçince destek vermediği için kendini ne kadar yalnız hissettiğini ve bunun seni ne kadar kırdığını beraber bir ömür geçirdiğinizi ve onun desteğine ihtiyacın olduğunu sakince anlat eşine.
Maalesef haklı olsan da ses yükselince haksız konuma düşüyor insan o sırada söylediklerinin ne olduğa bakmıyorlar bağırmana bakıyorlar.
Bu konuda kendini telkin etmeye çalış sinirinden çatlasan bile o sırada kendini kontrol edip normal bir tonda kendini savun. Yapması zor farkındayım ama sonuç verir. Karşındaki de o zaman sakinleşmek zorunda kalıyor inan defalarca test edildi onaylandı.
Bir de en önemlisi akraba vs yi, ne dediklerini kapının dışında bırakmak lazım. Evin özelin kimse ona sızamasın
Baya uzun oldu kusura bakma
Hahaha abla yaDaha yaşın genç.cok şeyler yaşayıp göreceksin. Evlilikte önceliğin kendin olsun canım. Eve geçeyim uzun uzun yazarım. Tepe üstü düşeceğim yolda
Bu insanların işi gücü yok başkalarını yorumlama hakkını kendilerinde buluyorlar ya. Bu arsızlık bu yüzsüzlük nereden geliyor anlamıyorum. Beni istemeyen abim bile ağzını açıp diyemez saygısızlık yaptı bana diye Allah çarpar yani, yapmadım çünkü hiçbirine. Yeğeni de işte dün sen bağırıyorsun sesini yükseltiyorsun yapma deyince ben iyice sinirlendim. Teşekkür ederim kaptanımBoncuk2307 canımmm etme bulma dünyası sen kendini ferah tut. Benim eltim ev hanımı köyde büyümüş ben eltimden 17 yıl sonra o eve gelim geldim ki aramızda yaş yasayış farkı var. Ben onlara biraz modern kafalı geldim eşimde dahil. Kaynım sağolsun beni çocuklarımı yetiştirme tarzımk falan çok kınadı. Zaman zaman yüzüme bazen arkamdan. Ama ben köye giderken eli boş gitmezdim bahçede tarlada iş yapamazsam evde yemek yapardım asla güler yüzüm eksik olmazdı. Kayın babam vefat ettiğinde iki çocuğum vardı biri 3.5 şu anki büyük kızım biri de oğlum daha 5 aylıktı. 40 ı çıkana kadar her akşam köye gifip o iki çocukla gelene gidene çay hizmet yaptım. Sobalı ev çovuk emiyor falan gerisini sen düşün.
Sadede geleyim şimdi iki gelini var daha geçen yıl düüğünleri oödu. Gelinler birbirine küsmüş karşılaşırız diye bu nişanda eltimin evine de gelmediler. Hizmet falan o konuşara hiç girmeheyim umurlarında değil eltimin telaşı onlat içineltimin kızı eltimin yanında diyor ki yenge yemgeliğin son kalesi senmişssin semdem sonrakiler boş çıktı
Haha dün geçirdim ben o cinneti arada geliyorlar bana, regl de ha bugün ha yarın gelecek ya iyice hormonlar hat safhada. Teşekkür ediyorum çiçeğimAfiyet şifa olsun yaramasın yağ yaksın
Ben böcükkk değilim milyonerim bi kerem
Teşekkür ederim boncukummm
Aşko o yaşta insan olayları kişileri biraz daha önemli tutuyor ama aslında aslolan sensin. Eşinin tavrı baştan belliymiş aslında erkeklerin çoğu kıt kafalı, ama lena kaptanım gibi otur güzelce konuş anlat, tek seferde anlamazsa bir kaç kere anlat. Artık aile olduğunuzu birbirinize yoldaş olduğunuzu, birbirimize destek olmazsak bu uzuuun yolun yorucu geçeceğini anlat. Sessiz kalanı ezerler net diş geçirmelerine izin verme çat çat ver cevabını, eşin konuşmuyorsa madem ama onun hesabını da ayrı gör. Valla benim gözlemlerim küçük çaplı bi cinnet her şeyi çözüyo baktın konuşmaktan anlamıyor
Ama şunu unutma sen çooook önemli ve derğerlisin. Kendin için yaoamıyorsan evladın için takmamalısın çocuklar annenin ruh halinden çok etkileniyor
Sana kocamaaaannnn sarılıyorum boncuğum
Ay Allah razı olsun kaptanım
Ahahah kesinlikle
Miiikkkemmmeeellll
Yaaa gözün aydın canım iyice bi sar sarmala
Dün gece baya bi silkelendi, ben ağlarken arkamda onun da gözleri doluyduBen derim her zaman. Arada erkekleri silkelemek lazım diye. Bazen sebepsiz Erzurum tabiriyle cırlayacaksın ki korksun senden.
Sen ne yaptın, maşallah azmineGünaydın kızlar.
Geçen cumartesi 52.60
Bu salı 51.20
Fark -1.40
Tamamdır kaptanım ekleyeceğimafiyet olsun kız ne yapmışsın bir de karışık olmuş Allah kabul etsin
Afiyet olsun mini menüüdev adımlar
Afiyet olsun canımbiraz protein ekleyelim bugün menüye
Afiyet olsunakşam 1 tabak pilav fazla olmuş yazıyordum kii aşağıdaki cıssları gördüm
Afiyet olsun canım20 deki ara öğün fazla olmuş
Afiyet olsunsabah sabah mercimekli kabak nasıl yidin kıızz
Afiyet olsunöğlenin yancıları eksik olmuş salata,yoğurt gibi
Yeni evinde huzurla,sağlıkla oturmak nasip olsun
Afiyet olsun güzel menüler
Ayaklarına sağlıkO şapşipi yerim ben ay ne güzel ne kadar çok kedi annemiz var
Afiyet olsunonca hazırlığa yine iyi bir menü çıkarmışsın
Afiyet olsungüzel aslında sadece geçe kalmış akşam yemeği ama ona sanırım yapacak bişi olmuyor dimi anca yetişiyorsun
Afiyet olsun güzel bir menü
Günaydın canım
Günaydıııınnn
Günaydın canım
Harika afiyet olsun spor da her zamanki gibi süper
Bak bu olabilir, ne dinliyorlar ne anlıyorlar. İnşallah oğlum da böyle olmaz.Erkolar kapatılsın
Dikkat et kıaazz valla üşütme bak mide ağrısı çok pis bişeymiş
Olan bana oluyor zaten yüzüm gözüm şiş şimdi, teşekkür ederimOyy boncuğum yaa insan ister istemez üzülüyor seni anlayıyorum tabi ki ama insan günün sonunda kendini yıprattığıyla kalıyor. Kendine en iyi kendin geliyorsun. Kendini de oğlunu da yıpratma olur mu
Çok kalabalıklar, birbirlerine bağlı gözüküyorlar ama dedikodularını yapıyorlar, biri evden gitse de onun hakkında konuşsam diye. Kimse diyemez ki Aleyna gelin şunun hakkında konuştu. Dedikoduyu sevmem zaten muhabbete girmem. Beni dün üzen ablalar yengeler değildi zaten, yeğeniydi. Taktığım o, abla yenge olsa sustururum. Kalkıp gitsem oradan ortağımız onu da yapamadım içimde kaldı eve gelince patladı bombaCanim biz kendimize bakmak , kendimizi anlamakla mükellefiz. Baskalarini degistiremeyiz ama bize nasil davranacaklarina biz musade ederiz veya etmeyiz. Gerci musadesizler de olacaktir ki iste o kısım zorbalikinsan iliskileri cok zor geliyor bana hele boyle akrabalar ic ice ooohooo cok sacma. Siyasi mi olmak lazim bilemiyorum. Ben daha cok kendi ayaklarim üstünde ve uzak durmayı tercih ettim. Gercekten en iyi insanlarla kendi anne babamla bile cok yakin olsam neler gelisecek bazen kestiremiyorum. Hele gelin olunca kendi annem ve kardeşlerim arasında bile" aa bana bunu soylemedi , bana böyle soylemedi" gibi veya arkamdan ne dendi gibi konusmalar oluyor. Aslinda ortada hic birsey yokken , geçerli sebepler varken bile ister istemez kardes kıskançlığı devrrye girebiliyor. Sonra neyin ne oldugu anlaşılıyor. Gelinin kan bagi da yok. Sen daha cok saygi bagi ile bagli kalirsin. Sen karismasan bile ortalik karışır cunku cok kalabaliklar her lafa girme, mevzu sen degilsen her lafi duyma , kimseyi savunma taraf tutma. Kendi isine cocuguna bak , saygili daranmaya calis .inan susman bile saygi olarak görülür. Bak kendin ile ilgili mevzularda sus demiyorum. Geriye kalanlarda susarsan büyük belalardan da uzak durursun( birak birbirlerini yesinler ).
Teşekkür ederim ablacımEve geldim uzun uzun yazayım da kalkıp kahvaltımı yapayım. Yapmadan da taartilayim.
Canım önceliğin her zaman için kendin ol. Eşini al karşına konuş. Büyük bir ihtimal ilk konusmada anlamayacak. Sen bunun ikincisini üçüncüsünü hatta dördüncüsünu bile yapabilirsin. Ama sonunda anlayacak ayrı bir yuva ayrı bir ev olduğunuzu.
Aile içinde gerektiği yerde gerektiği cevabı ver. Esin seni savunmuyorsa sen savunacaksin. Gereken cevabı ver canım kenara cekil. Sessiz kaldıkça üzerine gelirler. Bende senin yaptığın şekilde yaptım ağladim sizladim. Sonra baktım olmuyor görümce konuştukça bende cevabını verdim. Şimdi benimle konuşurken nerede konuşup nerede susacagini biliyor. Mesela benim telefonumda engelli. Engeli yapan da eşim hiç de kaldirmadim . Kafam rahat ne saçma mesajlarını alıyorum ne de iletişime geçiyorum.
Hay maşallah kız ne yaptın ne ettin
Çok teşekkür ederim, doğru söylüyorsun gerçekten kaç kere anlattım, kocamı kaç kez sırtından vurdular yanında hep ben vardım ama daha kazık yemesi gerekiyor galiba anlaması için. Kendimi sevmekle alakalı sorunlarım var benim bir türlü beceremiyorum onu işte.Ah boncuğum Rabbim feraha çıkarsın . Rabbim eşinle muhabbetini artırsın bozmak isteyenlere fırsat vermesin.
20yillik evlilik tecrubemden bildiriyorum istediğin dille konus anlamiyo bu adamlar gerçekten çok farklı fitratlarimiz
Benim tavsiyem balım kendine iyi gelen alanlar oluştur çok sev kendini kimsenin senden değerli olmadığını bil.evladin bile kendinden sonra gelir bence .Kimseye çok anlam yuklemeyine hayal kırıklığı daha az oluyor
Benim yontemim bu vallacanım kendimle çok güzel planlarım var çok güzel vakit geçiriyoruz kendim için yapacaklarim okadar cokken başkası ile meşgul olamıyorum
Maşallah maşallah, Allah devamını getirsinGunaydin
Ilk tarti fotomla bismillah diyorum
Dun tartildigimda 80.5 dim
1 gun dikkat etmemle 1kg gitmis
LenaG
Yaaa çok sağ ol kaptanım duygulandım.Bu cümle bana bir hafta yeter mutlu olmam içinbende aynı dileklerdeyim ki farkındaysan ilk seni aldım bosuna değildi
Keşke açık etmeyeydim
Keşke öyle olsun kaptanım bugünkü tartıda gördüğümü 1mayıstan bu güne ilk kez gördüm cumartesi gününe gitmiş olmasını istiyorumÖnemli olan Cunartesi, bol su icip hep mikrobu hem ödemi atmaya calis
Gözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beniSitare55 in gecmesine izin vermeyecegim! " ok Rocky ! Önemli olan Cumartrsi, cumartesiye bu gelen fazlasıyla gidecek sana güveniyorum
Evet masallahin vardi. Vucut 80in altina alışmaya çalışıyor. Ben de brnzer bir durumdayim , 2 haftafir cok ac kaliyorum gibi ögun yemiyorum gibizorlandım yani , karatay diyeti gibi doymak ve oyle kilo vermek istiyorum onemli olan az cok demeden kilonun gitmesi. Cumartesi eksi olacaktir o plato dönemlerinde -100 -200 verelim nolcak almayalim da. Sonra hizlanir elbet
Gec yemektendir. Cuma aksam yemek gec olmazsa bu ve daha fazlasi giderben boyle gidersen 1 kiloya yakin verecegini düşünüyorum
ahahahahah yaaa varya ben buna aklıma geldikçe gülerim artık hahahahaa çocuk nasıl farketti acaba okula gidince mi okul yolunda biri ile mi karşılaştı acep kız Allah seni netmesinnnn iyi güldüm sabah sabah taşınma işi fena yormuş seni canım dikkat et kendine modunu yüksek tut. neden bi anda taşınma kararı aldınızki canım benim
Çok yaşa şimdi sen öyle deyince bende güldüm tamam o zaman cumartesi ye tam gaz ileriiay çakiciğim çok güldüm sana menünü yanlış yere yazmışsın :))
bence 1den fazla kilo alamazsın yahu, ben de o kadar aç kalmama rağmen + geldim bugün oluyor napalım yani.
hem şişkinliğin vs hem de tuzlu yemişsin c.tesiden önce 3 günümüz var bence tuzsuz yeyip, akşam da kuruyemiş yemezsek c.tesine güzel vermiş olacağız inanıyorum ben.
Vay vay vaaayyy harika bu hafta kaptan bulmak çok zor olacak
Etmiş de olabilirim etmemiş de olabilitim ettiysem de bi sor hele niye ettim
Canım bir iki gün ip atladın az su tutmuş olabilirisn notmal yani
Minnacık artı canım üzülmene değmez
Cumartesiye esamesi kalmaz
Hahahha çok iyi ya yılın annesi hahaha eşine koz vermişsin
Cumartesiye önlemlerimizi alıp yollugpruz canım artıyı ama çovuğu okula gönderdiğimiz gibi olmasın
Hiç fena değil canım bulgur biraz şişirebilşr onun dışımda güzel afiyet eksi olsun
Umarım ya, erken yemenin önemini bir kere daha idrak etmiş oldumÖnemli olan Cunartesi, bol su icip hep mikrobu hem ödemi atmaya calis
Gözlerimin icine bak ve tekrarla " Nassssla beniSitare55 in gecmesine izin vermeyecegim! " ok Rocky ! Önemli olan Cumartrsi, cumartesiye bu gelen fazlasıyla gidecek sana güveniyorum
Evet masallahin vardi. Vucut 80in altina alışmaya çalışıyor. Ben de brnzer bir durumdayim , 2 haftafir cok ac kaliyorum gibi ögun yemiyorum gibizorlandım yani , karatay diyeti gibi doymak ve oyle kilo vermek istiyorum onemli olan az cok demeden kilonun gitmesi. Cumartesi eksi olacaktir o plato dönemlerinde -100 -200 verelim nolcak almayalim da. Sonra hizlanir elbet
Gec yemektendir. Cuma aksam yemek gec olmazsa bu ve daha fazlasi giderben boyle gidersen 1 kiloya yakin verecegini düşünüyorum
Ben de öyle diyecektim tam.
Benim.adam.da fazla yuruyemiyor he sabah 8 de çıkıp parkta oturup tel.den haber okur diyorum ki seni görenler diyorlardir eşi evden mi kovuyor
Kız 200 ne ki odemdir o
Ayyyy kıyamam çocuğa yaaa yalnız esin öyle söylediğinde yüz ifadeni merak ettim açıkçası
hepsi biribirinden güzel yerler kaptanım maşallah herşey gönlünüzce olsun inşallahCanım ilk hayalim İzmir ha olmazsa Antalya o da olmazsa Ankara ama Çankaya(Ata’ma yakın) hiç biri olmazsa Eskişehir inşallah tekli yıla da giriyoruz umudum baya yüksek (çift haneli yıllarda ben geriliyorum da)
AAAAA
ay çocuk da uyanmamış ahahahahahah çok güldüm şu an.
ama erkeklerin her daim haklı çıkması beni benden alıyor.
Misafirlikteydim cikolatali pasta kurabiyeler börekler varken bu seçim bnm için tatmin edici olmasada tatmin oldum gibiAfiyet olsun
Tünaydıınn
Tünaydın canım
Vayyy harika bir eksi tebrik ederim canım
300 gr dan bişi olmaz canım azıcık dengeli ve sağlıklı beslenmeye gider oo
Canım ishal olunca vücut su tutmaya başlıyor önemli bir artı değil
-0.400 regle rağmen eksi gelmen süper tebrik ederim canım
Yeter ki eksi gelsin hepsini severiz
Tam da güzel zamanları Konyaaltı nın afiyet olsunühüüü mis gibi de tuz kokuyordur orasııı
Afiyet olsunkız madem patates yedin kızartma ciğeri de yeseydin ya demir olur
Valla biz kararımızı verdik eşimle gideceğiz İst den inşallah
Tebrik ederim canımerimeye devam diyorsun
Tamam canım
Tünaydııınnn
Maşallah çok süper bir eksi canım tebrik ederim
Amaaann 200 için dert etme c.tesi gidecekk üstüne eksi gelecek
Dr a ne zaman gidiyorsun canım ? Senin metabolizma artık farklı çalışıyor o yüzden büyük büyük eksilerle değil az ama istikrarlı gidecek gibi o yüzden bu küçük rakama takılma
Harika bir yöntemmm
Ahaha kahkaha attımyazık olan çocuğa oldu annesi güzelim uykusundan uyandırdın yazık kıyamam uyku sersemi tatil de diyememiş .
Bugün özel ilgi göster annesi
Tabii ki yokben aynanın karşısına geçip benim bedenimsin benim istediğimi yapacaksın diye fırça çekiyorum bu aralar inatlaşıyor da benimle
Aaa ben
Canım çok tebrik ediyorum güzel eksi gelmiş
Süpersin
Ühüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
Afiyet olsun çok erken kapatmışsın o uüzden müden kazınmış ama sodalı ekmek yerine yarım çay bardağı leblebi de güzel olurdu
Canım kızçem inat ediyor şu sıralar bozma morali ne versen mideye su tutuyor şu an ama yeme düzenini değiştirmen lazım gibi geliyor bana
Hiç üzülme nasıl geldiyse üstümüze yapıştıysa o kiloları söküp atacak olan bizleriz
Daha 59 larda parti yapacağııızz unuttun muuu
Tebrik ederim kaptaniçemmm (yemin ediyorum başka türlü hitap edemiyorum napim )
Yok kuzum okul işini unuttuk bitti. Eşimide uyardım eğer yüzüme vurursan 1 hafta karalahana çorbası yaparim yemekte dedim . Patron sensin unuttum bile dedi
Cok iyi anlasma yapmissinEşim öyle söylediğinde ilk aklıma oğlumun okul bahçesine gittiginde ne yaptığı geldi aklıma. Eşimede hiçç taviz vermedim tabjkiiii . Bu sabah böyle birseyi yapmam bile senin suçun demekki daha fazla destek olman lazımmış o yüzden hatanı bil konuyu uzatma, uzatırsan karalahana çorbasına talim edersin dedim.
Cok iyi anlasma yapmissin
Cok zekisin bu durumu hemen kendi lehine cevirmissin