- 14 Şubat 2021
- 1.053
- 6.216
- 43
Eşim öyle söylediğinde ilk aklıma oğlumun okul bahçesine gittiginde ne yaptığı geldi aklıma. Eşimede hiçç taviz vermedim tabjkiiii . Bu sabah böyle birseyi yapmam bile senin suçun demekki daha fazla destek olman lazımmış o yüzden hatanı bil konuyu uzatma, uzatırsan karalahana çorbasına talim edersin dedim.
Kilomu bildirdim ☺ sabahtan beri o kadar uğraşa ragmen 300 g azaldi. 10.000 adım yürüdüm kayfe ictim. Elimden geleni yaptim.
Hayir hayir oyle anlaşılıyor ama degilvaayyyyyy kaptanıma bak bee helal
300 gr az mı beee
Bizim de bulaşık işi eşimdeAHAHAH ya çok iyi demişsin
aman her işi bize yüklüyolar sonra "her şeyi unutuyorsun"
işte her şey "bende" olduğu için unutuyorum biraz da sen hatırlasan ya o şeyleri
benim eşim mutfakta yemek yapar; yani yemek işleri onda. valla günün sonunda bakıyorum onun 10 katı çalışan gene ben.
senelerdir mutfakta ne eksik eşime takip ettiriyorum, limon mu peynir mi salatalık mı, buzlukta neler var, akşam ne yapılacak buzluktan çıkartılacak mı o bakıyor. Biraz üstümüzdeki yükü atmamız lazım yaaa.
yoksa çocuk 1 haftalık tatilde her gün okulda
Tebrik ederim canım gayet güzel eksi gelmişTünaydın kızlar,
Tartıldım ama hastane işleriyle falan uğraştım sabah atamadım. Hemen atıyorum geç kaldım kusura bakmayın
Cts:54kg
Bugün:53.5kg
Fark:-500 gr
Dün diyetisyende 53.8 gösteriyordu. Bugün evde 53.5
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Hahaha kaptanım çok güldümÜhüüü pişi çok severiim komşum çok yapıyor arada kapıyı açıp kokluyorum
AHAHAH ya çok iyi demişsin
aman her işi bize yüklüyolar sonra "her şeyi unutuyorsun"
işte her şey "bende" olduğu için unutuyorum biraz da sen hatırlasan ya o şeyleri
benim eşim mutfakta yemek yapar; yani yemek işleri onda. valla günün sonunda bakıyorum onun 10 katı çalışan gene ben.
senelerdir mutfakta ne eksik eşime takip ettiriyorum, limon mu peynir mi salatalık mı, buzlukta neler var, akşam ne yapılacak buzluktan çıkartılacak mı o bakıyor. Biraz üstümüzdeki yükü atmamız lazım yaaa.
yoksa çocuk 1 haftalık tatilde her gün okulda
Harika bir eksiTünaydın kızlar,
Tartıldım ama hastane işleriyle falan uğraştım sabah atamadım. Hemen atıyorum geç kaldım kusura bakmayın
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Takim geneli +200 . Bu sorun degil cts izini pazarin rahatlığı bu kadar birakabiliyor. Onemli olan cunartesi tartısı. Onceki kaptanligimda herkes boyle cikmisti ve cunartesi günü 1 tane kilo veremeyen yoktu
Harikasın ablaaaa tebrik ederim
Ahahaha kıaaazzz on gündür aynı kilodayım on günün 7 günü nerdeyse omad yaptım daha napimmm bileklerimi mi keseyim napaaayııımmAllah'ım Allah'ım sen böyle dersen biz ne edelimMolekul sonra atomdan daha minnak ne var ki ben de şey edeyim Canın sağ olsun yavaş yavaş hedefine ulaşmani dilerim.
Ahahah arada lazım çiçeğimCanım düzensiz ev çok gerdi beni . Ev tamamen yerlerinde pamuk gibi olurum yine
Ay benim de gelemedi regl bugün falan olsam cts ye artı çıkmak kabus gibi olurHaha dün geçirdim ben o cinneti arada geliyorlar bana, regl de ha bugün ha yarın gelecek ya iyice hormonlar hat safhada. Teşekkür ediyorum çiçeğim
İnşallah ama örnek baba olunca bilemedim üzerinde titizlikle çalışman lazımBak bu olabilir, ne dinliyorlar ne anlıyorlar. İnşallah oğlum da böyle olmaz.
Ooo çok rahat çok profesyonelYok kuzum okul işini unuttuk bitti. Eşimide uyardım eğer yüzüme vurursan 1 hafta karalahana çorbası yaparim yemekte dedim . Patron sensin unuttum bile dedi
Harika eksi canım maşallahTünaydın kızlar,
LenaG
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Sağol canımmAz ve öz olmuş afiyet olsun
Ahhh canımmm genceciksin daha önünde Allahın izniyle upuzun bir ömür var, şu hayatta önce ben demeyi öğrenmelisin hepimiz öğrenmeliyiz evlatlarımız bile bizden sonra geliyorCanımlar ben daha 25 yaşındayım bilenler biliyor, yeni katılanlar da şimdi öğrendi. Eşimle tanışmadan önce sakin, kendini ezdiren, ensesine vur lokmasını al tipi bir insandım. Eşimle ilişkiye başladıktan sonra bunun ailesi beni istemedi, bu da onların lafıyla 2 senelik birliktelikten sonra beni bıraktı. Abisinin zoruyla gitti nişanlandı. 6 ay sonra geri barıştık biz. Vesaire vesaire. Bunlar beni çok yıprattı. Ben ayrılınca antidepresan falan kullanmaya başladım, uyuyamamalar sürekli sinir krizleri falan baya sinir hastası oldum. Hiçbir şeye ne sabrım ne eyvallahım kaldı o kadar yıkıldım yani. Tabi bunlar beni hasta etti. Şimdi de sabrımı sınayıp ben sesimi yükseltince sen saygısızlık yapıyorsun oluyor. Susuyorum susuyorum, hani dün dedim ya eşim beni ezdirmez diye yanılıyormuşum, gayet ağzını bile açmadı. Bu daha çok yıktı millet umrumda değil. Eşim demedi ki ya biz bu kızı el birlik hasta ettik, bu kız kendi çocuğuna bile bazen sabredemiyor, ben bile bile evlendim diye. Sustu oturdu. Eve gelince ağla bakalım ağla ben elim ayağım titredi yine gözlerim kan çanağı. Oğlum üzülüyor diye sakinleşmeye çalıştım şükür sakinleştim ama bitti. Bundan sonra sadece oğlum ve ben gerisi boş. Takmayacağım diyeceğim ama kesin yine takarımBiraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Sağol canım kaptanımmAfiyet olsun canım sabah poğaca akşam da meyvenim birş fazla yanında kuruyemişi eksik bol eksi getirsin
teşekkür ederim kaptanımmHaftasonundan sonra sabit gelebilmek de önemli benim için tebrike deirm canım
Canım öncelikle genç yaşında yaşadıklarına üzüldüm,zor günler geçirmişsin
Kendini kimseye ezdirme o ayrı ama eşine kendini kapatarak bir ömür geçiremezsin. Sadece oğlum ve ben diyerek eşini kendinden itersen hayat senin için çekilmez olur. Sinirin geçince destek vermediği için kendini ne kadar yalnız hissettiğini ve bunun seni ne kadar kırdığını beraber bir ömür geçirdiğinizi ve onun desteğine ihtiyacın olduğunu sakince anlat eşine.
Maalesef haklı olsan da ses yükselince haksız konuma düşüyor insan o sırada söylediklerinin ne olduğa bakmıyorlar bağırmana bakıyorlar.
Bu konuda kendini telkin etmeye çalış sinirinden çatlasan bile o sırada kendini kontrol edip normal bir tonda kendini savun. Yapması zor farkındayım ama sonuç verir. Karşındaki de o zaman sakinleşmek zorunda kalıyor inan defalarca test edildi onaylandı.
Bir de en önemlisi akraba vs yi, ne dediklerini kapının dışında bırakmak lazım. Evin özelin kimse ona sızamasın
Baya uzun oldu kusura bakma
Rabbim Şafii ismi ile hasarsız kalıcı şifa versinKızlar yeni uyandım dün anneme geldim Fibromiyalji kas ağrıları arttı 1 saat sonra bildiri yaparım