- 28 Aralık 2023
- 5.321
- 15.497
Ahahah akıllı olsun döveriz yoksaHahahaha ben de ezilecek göz var mı kııızz Sağolsun şimdi hakkını yemeyeyim eşim de yedirmez onu bari yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah akıllı olsun döveriz yoksaHahahaha ben de ezilecek göz var mı kııızz Sağolsun şimdi hakkını yemeyeyim eşim de yedirmez onu bari yapar
Merhabalar ben foruma yeni üye oldum. Birkaç gündür konuyu takip ediyorum. Bende katılabilir miyim ki?
Biliyorum aşko o puan tablosunun ss ini aldım bakıp yapayım diyeİpsiz atlama 4 tanesi 5 puan biliyorsun değil mi yani 100 ip atlama değerinde
Niye öyle iple daha zor degil miİpsiz atlama 4 tanesi 5 puan biliyorsun değil mi yani 100 ip atlama değerinde
Niye öyle iple daha zor degil mi
Hosbuldum kaptanimAfiyet olsun eşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun
Bugün diyetten devammm
Afiyet olsun aslında az olmuş
Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım
Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanın Cicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsun normalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum
Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım
Hoşgeldiiinnn
Yarın sabah da atabilirsin
Maşallah boy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah
Afiyet olsun tamam ödül yok da bişi yememişsin kü
Boncuuuuuuğğğmmm kııaaazzz yürüyüşün de puanı varmış yaaaaa ben onu nedeeen görmedim nedeeeeeğğğğğğğnnnnnnİpsiz atlama 4 tanesi 5 puan biliyorsun değil mi yani 100 ip atlama değerinde
Mavi takima hos geldinKesinlikle
Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin bu haftaya daha yeni başladık zaten bir hafta hazırlıkta kalıp cumartesi takımlara katılırsınMerhabalar ben foruma yeni üye oldum. Birkaç gündür konuyu takip ediyorum. Bende katılabilir miyim ki?
Ben de hususi ip aldım atlayayım diye daha bir tane atlamadımBiliyorum aşko o puan tablosunun ss ini aldım bakıp yapayım diye
İple daha zor olduğu için 1tanesi 5 puan, ipsiz 4 zıplama 5 puanNiye öyle iple daha zor degil mi
Kuşum her şey puan bizde, 1saat ayakta bulaşık mı yıkadın elinde de bana 1 saat temizlik x5 gelsin sana 300 puanBoncuuuuuuğğğmmm kııaaazzz yürüyüşün de puanı varmış yaaaaa ben onu nedeeen görmedim nedeeeeeğğğğğğğnnnnnn
Dünkü sporumu editlemek istiyorum kaptanım
Dostuuuummmm bu iş harika bir hal almaya başladıııKuşum her şey puan bizde, 1saat ayakta bulaşık mı yıkadın elinde de bana 1 saat temizlik x5 gelsin sana 300 puan
Dünkü sporuma 1.5 saat tempolu yürüyüş ekler misin çiçeğimmmmmKuşum her şey puan bizde, 1saat ayakta bulaşık mı yıkadın elinde de bana 1 saat temizlik x5 gelsin sana 300 puan
Bir çeşit ot yaz aylarinda toplarız haşlayıp buzluğa atarız çörek börek yapacağımız zaman soğan yumurta kıyma veya et koyarak içini hazirlayip börek yaparızAfiyet olsun eşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun
Bugün diyetten devammm
Afiyet olsun aslında az olmuş
Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım
Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanın Cicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım
Afiyet olsun normalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum
Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi
Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım
Hoşgeldiiinnn
Yarın sabah da atabilirsin
Maşallah boy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah
Afiyet olsun tamam ödül yok da bişi yememişsin kü
Ama Leslie yaparken de adım sayılıyo adımları çıkarıp ayrı mı söyleyecezAdım hesaplanınca 1000 adım 100 puan, yürüyüş dk sına göre hesaplanınca 5 puan dksı hangisini söylerseniz ona göre hesaplıyorum canımlar
Buradan izin alabiliriz ama göbekten izin alınmıyor bizimle geliyor oTam izin alıyorum böyle şeyler yapıyosun ya hiç dayanamadığım şey aylık hedef tablosu
İstediğin zaman etiketle canım. Yoldan cikmaman için bir sebebin daha olur.Mthn83 kaptanım ay sonu resimli tartı atarsam olur mu hedef tablosuna kabul edilir miyim acaba?
Dün 10.000 adımın vardı sanki ona dahil değil miDünkü sporuma 1.5 saat tempolu yürüyüş ekler misin çiçeğimmmmm
Ya toplam adım söyleyeceksin ya da adım sayısı + kaç dk leslie yaptıysan işteAma Leslie yaparken de adım sayılıyo adımları çıkarıp ayrı mı söyleyecez
Senin için dağları yol ederim.