Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun ❤️ eşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun 🙏
Bugün diyetten devammm 💪

Afiyet olsun aslında az olmuş ❤️

Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım 🤔

Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanın Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım 😘

Afiyet olsun ❤️ normalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum 😄

Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi ❤️

Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Hoşgeldiiinnn ❤️

Yarın sabah da atabilirsin ❤️

Maşallah 🧿 boy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️tamam ödül yok da bişi yememişsin kü 🤷‍♀️
Hosbuldum kaptanim 🥰

İpsiz atlama 4 tanesi 5 puan biliyorsun değil mi 😂😂yani 100 ip atlama değerinde 🤭
Boncuuuuuuğğğmmm kııaaazzz yürüyüşün de puanı varmış yaaaaa ben onu nedeeen görmedim nedeeeeeğğğğğğğnnnnnn
Dünkü sporumu editlemek istiyorum kaptanım

Merhabalar ben foruma yeni üye oldum. Birkaç gündür konuyu takip ediyorum. Bende katılabilir miyim ki?
Hoşgeldin tabi ki katılabilirsin bu haftaya daha yeni başladık zaten bir hafta hazırlıkta kalıp cumartesi takımlara katılırsın ❤️
Biliyorum aşko o puan tablosunun ss ini aldım bakıp yapayım diye 🤣🤣🤣
Ben de hususi ip aldım atlayayım diye daha bir tane atlamadım 😂😂
Niye öyle :KK64:iple daha zor degil mi
İple daha zor olduğu için 1tanesi 5 puan, ipsiz 4 zıplama 5 puan 🫶

Boncuuuuuuğğğmmm kııaaazzz yürüyüşün de puanı varmış yaaaaa ben onu nedeeen görmedim nedeeeeeğğğğğğğnnnnnn
Dünkü sporumu editlemek istiyorum kaptanım
Kuşum her şey puan bizde, 1saat ayakta bulaşık mı yıkadın elinde de bana 1 saat temizlik x5 gelsin sana 300 puan 💪

Afiyet olsun ❤️ eşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun 🙏
Bugün diyetten devammm 💪

Afiyet olsun aslında az olmuş ❤️

Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım 🤔

Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanın Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım 😘

Afiyet olsun ❤️ normalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum 😄

Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi ❤️

Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Hoşgeldiiinnn ❤️

Yarın sabah da atabilirsin ❤️

Maşallah 🧿 boy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️tamam ödül yok da bişi yememişsin kü 🤷‍♀️
Bir çeşit ot yaz aylarinda toplarız haşlayıp buzluğa atarız çörek börek yapacağımız zaman soğan yumurta kıyma veya et koyarak içini hazirlayip börek yaparız

Adım hesaplanınca 1000 adım 100 puan, yürüyüş dk sına göre hesaplanınca 5 puan dksı hangisini söylerseniz ona göre hesaplıyorum canımlar 🫶
Ama Leslie yaparken de adım sayılıyo adımları çıkarıp ayrı mı söyleyecez

Tam izin alıyorum böyle şeyler yapıyosun ya 😍 hiç dayanamadığım şey aylık hedef tablosu 😍😍
Buradan izin alabiliriz ama göbekten izin alınmıyor bizimle geliyor o 🫣
Mthn83 Mthn83 kaptanım ay sonu resimli tartı atarsam olur mu hedef tablosuna kabul edilir miyim acaba?
İstediğin zaman etiketle canım. Yoldan cikmaman için bir sebebin daha olur.

X