Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok iyi bir motivasyon kaynağı olacak bu. Baharda buna girmek hayal değil gerçek olacak. Bu arada çok güzelmiş çok beğendim, güzel günlerde giymek nasip olsun.Kizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldimumarim hersey yolunda gider
Eki Görüntüle 3501263
Canimmm elhanim çok teşekkür ederim hoşbuldumHoş geldin canım önemli olan gelmen bunun kusuru olur mu çok mutlu ettin.
Bende artık erkenciler yok diye hep geç yazıyordumYoksa bu saatte burada olamam ki
10 dakikaya cikiyorum. Kahvaltıya gideceğiz bari okula yürüyerek gideyim dedimŞimdi Günaydın diyebilirim
Pazar mazar dinlemem
Bana eşlik eden yok miiiii
Teşekkür ederim elhancim, şükürler olsun daha iyi.Annecigine geçmiş olsun. Sağlıkla yaşasın. Daha iyi mi canım
Bugün dinlenme günü yapacağım çünkü pazar var pazara git gel zaten yoruyor aman dikkat et kopeklere Bugün sokaklarda boş malum pazar hem sıkı giyim hava serinAyyy tatlı arkadaşım gelmiş
En güzel en huzurlu günaydınlar seninle olsun . Napalim yürüyecek misin ben biraz daha hava aydınlansın diye bekliyorum. Sokaklar bomboş köpekler havlıyor birazcık da korkuyorum.
Günaydın canım geçmiş olsun anneneGünaydın güzel kadınlar, gününüz güzel geçsin
Artık erkenciler toplandık canımBende artık erkenciler yok diye hep geç yazıyordum
Hosbuldum teşekkür ederim bugün bildirimlere başlıyorum çok şükürHoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Arada bu bilgiyi de öğrenmiş oldum iyi oldu. Bildirim yaparken ben de etiketlerim.Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Teşekkür ederim canımGünaydın canım geçmiş olsun annene
Artık erkenciler toplandık canım
Tamam canım hazırlıkta devam o zaman bu hafta
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş
Çook tebrik ediyorum canım süper bir eksi gelmiiişşş Tamam canım ekliyorum listeye
Teşekkür ederim kızlar
Tebrikler çiçeğim
Tebrikler canım
Teşekkürler
İlk haftam tatlım ödem vs gitti sanırım kuzum Birazda dikkat ettim tabi teşekkürler canım
Teşekkürler güzeller güzelim
tebrikler kuşum
Teşekkürler tatlım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum, evimde değilim ama elimden geleni yapacağım ayrılmak istemiyorum çünkü kilo aliyorum
Günaydin boza abla deyince tuhaf oluyor evet ama olsun istedigin güne sayabilirsin. Bence 00:00 dan itibaren ki gün daha iyi2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun
Benim de yaa üst 38 alt 40
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim
İkisi de aynı puan fark etmez kuşum
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var afiyet olsun
Biz çirkin miyiz kız kaktüsss Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Cumartesi menüsüüü afiyet olsun ablacım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun
Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce afiyet olsun
Rica ederim şekerparem görevimiz Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedim
4 tane var bende mübarek ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım bu da ne tuhaf oluyor
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun yarın dengelersin
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım
Dedim kimsenin hatri kalmasın 2 kaşık da olsa atayım ağzıma söylemesi ayıptır sutlacim meşhurdur2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun
Benim de yaa üst 38 alt 40
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim
İkisi de aynı puan fark etmez kuşum
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var afiyet olsun
Biz çirkin miyiz kız kaktüsss Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Cumartesi menüsüüü afiyet olsun ablacım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun
Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce afiyet olsun
Rica ederim şekerparem görevimiz Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedim
4 tane var bende mübarek ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım bu da ne tuhaf oluyor
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun yarın dengelersin
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım