Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kizlaaaaar kizlaaaaar bunu aldim hem de 40 beden :skandal:pazarlama stratejileri kurbani oldum , ya biterse ya bi daha gelmezse ya zamlanirsa dedim ve aldim :KK47: hem de şimdiki bedenim 44 degil baharda 10 kilo vermiş halime göre aldim:skandal:umarim hersey yolunda gider:dua:

Eki Görüntüle 3501263
Bence çok iyi bir motivasyon kaynağı olacak bu. Baharda buna girmek hayal değil gerçek olacak. Bu arada çok güzelmiş çok beğendim, güzel günlerde giymek nasip olsun.

Ayyy tatlı arkadaşım gelmiş :rolleyes:
En güzel en huzurlu günaydınlar seninle olsun . :dua::KK200: Napalim yürüyecek misin ben biraz daha hava aydınlansın diye bekliyorum. 🤗Sokaklar bomboş köpekler havlıyor birazcık da korkuyorum. 🙈
Bugün dinlenme günü yapacağım çünkü pazar var pazara git gel zaten yoruyor aman dikkat et kopeklere Bugün sokaklarda boş malum pazar hem sıkı giyim hava serin❤️❤️

Hoşgeldiniiz aramıza🫶 Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum 😘
Hosbuldum teşekkür ederim 🤗 bugün bildirimlere başlıyorum çok şükür 🙏
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Arada bu bilgiyi de öğrenmiş oldum iyi oldu. Bildirim yaparken ben de etiketlerim.

Tamam canım hazırlıkta devam o zaman bu hafta :KK200:

Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :KK200:

Çook tebrik ediyorum canım süper bir eksi gelmiiişşş :KK200:Tamam canım ekliyorum listeye

:KK60: :KK68:

Tebrikler çiçeğim:KK68:

Tebrikler canım🌸

Teşekkürler 🌸

:KK68::KK60:

İlk haftam tatlım ödem vs gitti sanırım kuzum 🌸Birazda dikkat ettim tabi💕 teşekkürler canım :KK60::KK68:

:KK60::KK68:

Teşekkürler güzeller güzelim 🌸😘

🧿🧿🧿🧿tebrikler kuşum 💕💕💕

Teşekkürler tatlım 😘💕

Tebrikler canım 💕😘

Tebrikler canım 💕😘
Teşekkür ederim kızlar 😍 ❤️
Çok güzel bir hafta geçirmek istiyorum, evimde değilim ama elimden geleni yapacağım 💪 ❤️ ayrılmak istemiyorum çünkü kilo aliyorum

09.11.24
09.00
1 yumurta, avokado salatası, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 çk bal

14:00
1 muz, biraz badem
15.00
Tahıllı atıştırmalık
16.00
Sütlü kahve, 2 kare bitter
1 muz ve yine badem

19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 4 YK kuru fasulye
3 YK pilav ve 1 tavuk baget

Şu:1.5 lt LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Kızlar günüm yolda geçti 🤣

9 Kasım Cumartesi

10.00
3 pişi
1,5 yumurtalı sucuklu yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
2 salatalık

17.00
4 köfte
4 dilim patates
1 kase yeşil salata

Su: 1,5 lt
Spor: 11.157 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

IMG_8706.jpeg

2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun 🤩

Benim de yaa üst 38 alt 40 😂

Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle 🥳

Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş 🌸👌

Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun 🌸Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım 🙄

Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi 🥳🫶

Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo 🤭😘

Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim 🌸

İkisi de aynı puan fark etmez kuşum ❤️

Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var 😘 afiyet olsun ❤️

Biz çirkin miyiz kız kaktüsss 😱😱 Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh 🤣😂

Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun ❤️

Geçmiş olsun balım, afiyet olsun 🤩

Cumartesi menüsüüü 🫣 afiyet olsun ablacım 🥰

Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah 🌸

Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun 🥰

Hoşgeldiniiz aramıza🫶 Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum 😘

Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce 😂😂 afiyet olsun 😘

Rica ederim şekerparem görevimiz 🫶 Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa 😘sevmedim 😂

4 tane var bende mübarek 😂 ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu 😂😂

Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn 😘

Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma 🫶

Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım 🥰 bu da ne tuhaf oluyor 😂😂

Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun 🥰 yarın dengelersin

Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım 🫶
Günaydin boza abla deyince tuhaf oluyor evet ama olsun😄 istedigin güne sayabilirsin. Bence 00:00 dan itibaren ki gün daha iyi😄

2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun 🤩

Benim de yaa üst 38 alt 40 😂

Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle 🥳

Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş 🌸👌

Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun 🌸Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım 🙄

Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi 🥳🫶

Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo 🤭😘

Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim 🌸

İkisi de aynı puan fark etmez kuşum ❤️

Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var 😘 afiyet olsun ❤️

Biz çirkin miyiz kız kaktüsss 😱😱 Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh 🤣😂

Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun ❤️

Geçmiş olsun balım, afiyet olsun 🤩

Cumartesi menüsüüü 🫣 afiyet olsun ablacım 🥰

Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah 🌸

Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun 🥰

Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce 😂😂 afiyet olsun 😘

Rica ederim şekerparem görevimiz 🫶 Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa 😘sevmedim 😂

4 tane var bende mübarek 😂 ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu 😂😂

Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn 😘

Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma 🫶

Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım 🥰 bu da ne tuhaf oluyor 😂😂

Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun 🥰 yarın dengelersin

Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım 🫶
Dedim kimsenin hatri kalmasın 2 kaşık da olsa atayım ağzıma 😊 söylemesi ayıptır sutlacim meşhurdur 🤣🤣

X