- 7 Ağustos 2016
- 4.082
- 14.432
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
Tamam canım açalım bir anket daha
Afiyet olsun 1 minik poğaçadan bişi olmaz
Çok güzel olmuş afiyet olsun
İyi geceler canım
İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun
Tamam canım açalım bir anket daha
Afiyet olsun 1 minik poğaçadan bişi olmaz
Çok güzel olmuş afiyet olsun
İyi geceler canım
İyi geceler
Afiyet olsun9 KASIM
İLK ÖĞÜN
Zeytin, peynir,
Lorlu yumurta
Biber, çay
İKİNCİ
Burger king (valla çocuklar hamburger istedi, ben de yemiş bulundum) ikisi de mız mızdı, başka yere oturma imkânımız yoktu.
ARA Öğünlerde
Muz, kahve, 1 avuç fındık, 25 gram kuru kayısı, 3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
SU
dısarda oldugumuz icin az maalesef
SPOR
1 SAAT EV İŞİ
5.138 ADIM
LenaG Boncuk2307 @Elhan
Eki Görüntüle 3501305
Annen için sevindim, daha iyi olsunHosbuldum canım
Çok şükür iyi, hala toparlanma sürecinde ama ameliyat rahatlattı onu. Sen nasıl oldun. Ağrıların falan nasıl.
Ellerine sağlık canımLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 62.30 bluegreeneyes 70.00 @Ankee 62.65 @Nergis 35 70.10 @Ceeeeeeeeeeee 62.95 @Jou 71.10 @tomrs 63.85 Sitare55 71.20 Boncuk2307 66.75 @Goklerce 72.20 @bnnu 66.80 sibel_84 72.35 M Makaron23 66.90 B Beklenen2 73.00 D Diyettenvzgctm-olmuyo 69.95 @Elhan 73.50 gezegenfeza 74.00 @Mthn83 75.50 @Asya89 76.10 @Faunaaa 76.20 Cicekbocekkaktus 77.80 Fitt_anne 79.00 Cakinin Gelini 79.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Pembepilates 82.10 Lotus1234 93.30 @Tutku44 83.70 @Sem2024 94.60 60kiloyum 86.40 @Mina45 95.90 LenaG 86.50 @Efenin_Annesi 97.10 @Beth18 87.00 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım
50'LER LİGİ KİLO @nurovic 52.60 @malahit 54.00 @Denp 56.50 @dolar milyoneri 57.70 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO @yosunlupapatya 48.25
Lig tablosu etap sonunda (09.11.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsunKızlar bugünkü menüyü yazıyım akşam çocuklar uyuyunca mutfağı yerleştireceğiz.
Saat 09.3o kolajenli kahve
Saat 11.30 3 tane haşlama yumurta 2 parça peynir sallama siyah çay . ( evdekiler börek yedi en kolay yumurta o yüzden onu yedim)
Saat 15.00 1 fellas protein var ( tadını hiç sevmedim) 1 kupa açık çay
Saat 17.00 3 ceviz 2 hurma
Saat 19.00 eşim kızarmış tavuk alacak beyaz derisiz etinden yerim yanına salata ayran belki 1 dilim ekmek
Su 2litre
LenaG Sitare55
Benim de yaa üst 38 alt 40Benimde
Etek, pantolon ne alsam belini daraltırım, üst beden alttan küçük oluyor
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözleEvettt yeni bir hafta
herkese hayırlı uğurlu olsun yeni takımlar.
Sevgili kıymetli kaptanım Sitare55
Karşı takım kaptanim Cicekbocekkaktus
Başarılar dilerim sportmence bir yarış olacagina inaniyorum
Boncuk2307 spordan sorumlu bakanım hergun spor bildirimi yapacağım sana, bu hafta çok sıkı ilerlicem.
Hadi bakalım tüm masterfit hatunları bol eksili yağdan gitmeli günler hepimize
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuşBende menümü yazayım.
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Peynir zeytin domates biber salatalık bolca.
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ogle
Küçük bir tabak ile mantı
Bolca yoğurtlu
Daha birşey yemedim. Yer gibi de değilim.
Ara öğün bitki çayı içerim. Öncesinde kahve
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 6998 2 adım daha atsam 7000 olacak
Suyu ölçmedim ama bayağı içtim.
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışımGüne 300 ml sirkeli su ve şekersiz kahve ile başladım
Kahvaltı
1 dilim tahinli kek
1 haşlanmış yumurta
20 gram beyaz peynir
1 yk sos ( acuka ev yapımı)
1 yk şekersiz fıstık ezmesi
Ara öğün
200 ml laktozsuz süt + 4 adet tarçınlı fındıklı diyet bisküvi
Akşam Öğünü
100 gram yagi süzülmüş dardanel tonlu yeşillik salatası
Saat 7 gibi sütlü kahve ve 1 parça bitter yerim
Spor olarak
60 dk kardiyo videosu + 3200 ip atlama
su 2.7 lt icildi
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @dolar milyoneri
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek miBoncuk2307 görevleri tamamladık gel kız keyif kahvesi içelim
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canoooTarçınlı kakaolu mu kaptaniçemmmm
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğimHaydi bismillah menümü yazayım aylar sonra
Sabah 9
Yeşil smoothie
Saat 11.de
1 dilim çavdar ekmeği
Biber kızartması 2 zeytin
Ogle
Kahve yanı 2 parça gofret
Aksam19 da biter
1 kase Kelle paça corbasi
1 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 lt bulur
Spor 18.bin adım yürüyüş
LenaG Boncuk2307
Boncuk2307
30 dk bunu yapmıştım kardiyoya ek ama bunu da kardiyo mu sayarız leslie mi karar veremedim linki atayım da siz ona göre bakın
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var afiyet olsun09.11.2024 Cumartesi Menüm
Sabah: 11.00 İki yumurtalı omlet , üç zeytin, iki çeri domates, bir minik salatalık, bir minik havuç, üç yaprak marul , iki çatal labne , bir yemek kaşığı tahin( havuç batirmalik), yarım Kate süzük peynir, iki ceviz, iki wasa ekmeği
12.30 Bir sade Türk kahvesi, bir yaprak (naneli bitter)çikolata ( Viyana' dan getirmiştim)
Akşam: 16.30 Bir kase yoğurtlu, pul biberli dövme çorbası, bir dilim palamut, roka
İki litre su (daha icebilirim )
Adımları yatmadan paylaşacağım
Sitare55 LenaG
Biz çirkin miyiz kız kaktüsss Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhhEn güzel kizlar bende vaaaaaaar en kalitelisi de ben de vaaaaar yasasin mavi takim
Menulerinizde beni etiketlemeyi unutmayin
MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı Cakinin Gelini @Jou @Efenin_Annesi @Mina45 60kiloyum @Ankee bluegreeneyes D Diyettenvzgctm-olmuyo gezegenfeza Lotus1234 @malahit @tomrs @bnnu
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsunHeçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne
16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek
19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt
Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG
Cicekbocekkaktus
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun9kasım cumartesi
8.30
Sirkeli su
9.00
5-6 Gün kurusu sıcak suda bekletttim bi 15 dk
Onu yedim suyunu içtim
9.30
Haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Süzme peynir
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
2 tk sürülebilir çikolata
11.00
sütlü filtre
14.00
Yeşil elma
100 kalorilik çikolata
16.00 da yemek bitmiş oldu
Tam buğday lavaş
Kavurma
Salata
Roka
Ayran
İki çatal közlenmiş patlıcan
Su 2 litre olur
10.000 adım
Midemin ağrısı hafifledi ama tam geçmedi zorlamak istemiyorum yarın inşallah spor yapacağım amin
LenaG Sitare55 Boncuk2307 @Denp
Cumartesi menüsüüü afiyet olsun ablacımCicekbocekkaktus LenaG Boncuk2307
09 Kasım Cumartesi
sabah 10.00
chedar peynirli omlet, beyaz peynir, 4 yeşil zeytin, 1 yk muammara, 1 tk petek bal, 2 wasa, 2 altınbaşak, söğüş salata
öğlen 13.00 misafirlikte
2 minik poğaça (biri peynirli, biri zeytinli), 1 mini boy elmalı kurabiye, 5 küçük kestane, 1 ceviz
ara 16.00-17.30
100 mlt kefir, 5 iri kaju
akşam 19.00
2 köfte, 6 yk zeytinyağlı pırasa, 2 yk yoğurt, 2 küçük sade poğaça (poğaçalar hemen yemek bitiminde geldi. komşu fırından yeni çıkmış haliyle verdi
bugün 1 lt bile olmadı. yatana kadar içmeye çalışacağım.
8000 adım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallahBen bugun karbonhidrat günu yaptim
LenaG Boncuk2307 Sitare55
Cumartesi
12.00
1 simit
3 parmak kalınlığında rulo pasta
3 dilim karışık peynir, 5 zeytin
2 dilim hindi füme
Domates, biber, salatalik, havuc dilimleri
18:30
Ekmek arası döner
Ayran
19:30
2yk pilav
3 tulumba tatlisi
Spor 15.000 adim+ 5 dk evde spor
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun9 kasım
12:30
7 küçük hurma
1 incir
Biraz fındık
18:00
Sarımsaklı yoğurtlu köz patlıcan üzerine Bikaç kuru biber, patlıcan dolması
Çok az çerez
2 küçük yerelması
1 lt su
3 kupa zencefil, limon
2 kupa kahve
2 kupa siyah çay
LenaG Cicekbocekkaktus
Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorumKuşum kilomu bilmiyorum sabah tartilayim, hem foto atarım hem de hedef söylerim canım. Listeler beni beklesin, bu sefer çok azimliyim inşallah çok güzel sonuçlar alırız hep beraber
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce afiyet olsun9 Kasım menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 1 galeta
10.30 smoothie(süt Yulaf ezmesi keten tohumu badem kakao kuru incirli)
14.00 1 elma 5 badem 1 fincan rezene
16.30 1 mandalina 1 galeta 1 fincan rezene
18.00 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 3 kaşık yoğurt, bolca salata, 1 minik poğaça (2 tepsi sıcacık poacadan kendim.icin minik olanı yedim sadece ekmek niyetine )
21.00 2 kaşık sütlaç, 1 avuç içi kadar kuruyemiş
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Rica ederim şekerparem görevimiz Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedimBoncuk2307 kuzum kaptanligin ve liste takiplerin için ayrıca teşekkür ederim bu hafta maalesef + geldim ama ilerleyen günlerde senin kaptanliginda sana söz bolca ---- getirecem sana
4 tane var bende mübarek ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttuHep zarar bu eltiler zaten
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn9.11.2024 menu
Kahvaltı 12.00
2 tane haşlanmış yumurta
Yeşillik biber domates salatalık
5 Zeytin
3 gün kurusu 2 ceviz
2 küçük parça kaşar
1 dilim tam buğday ekmeği
1t.k tahin pekmez
16.00
Küçük elma
Yarım avuç kuru dut
15 tane çiğ yer fıstığı
Kahve
18.30
1 tabak kurufasulye
Yeşillik
1 kase kereviz salatası
2,5lt su 1lt Dukan birası
Yarım saat zumba
LenaG
Boncuk2307
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım bu da ne tuhaf oluyor9 KASIM
İLK ÖĞÜN
Zeytin, peynir,
Lorlu yumurta
Biber, çay
İKİNCİ
Burger king (valla çocuklar hamburger istedi, ben de yemiş bulundum) ikisi de mız mızdı, başka yere oturma imkânımız yoktu.
ARA Öğünlerde
Muz, kahve, 1 avuç fındık, 25 gram kuru kayısı, 3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
SU
dısarda oldugumuz icin az maalesef
SPOR
1 SAAT EV İŞİ
5.138 ADIM
LenaG Boncuk2307 @Elhan
Eki Görüntüle 3501305
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun yarın dengelersinİyi akşamlar
LenaG Cicekbocekkaktus
Kahvaltı 10.30
2 dilim peynirli pide
Simit
1 porsiyon börek
Akşam 17.30
Tavuk çorbası
Muzlu magnolia
Ayvalık tostu
1lt su
0 hareket
Kusura bakmayın kızlar bugün kendimde hiçbir iyi davranışa istek bulamadım.
Şuandada midem bulanıyor.
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarımKızlar, gece 00:00 dan itibaren ki sporlarimiz, başlayan güne mi yazılıyorona göre yapıcam.Mutfağa girişmeliyim de
Tam cumartesi menüsü afiyet olsun çiçeğim yarın kaldığın yerden devamİyi geceler
11:30 2 dikdörtgen milföyden karışık peynirli gözleme, 7zeytin, biraz şarküteri ürünü, peyniri tartmadım 2kk.gibi, biraz roka, 1dolu yk.reçel, çay ve 2tk.toz şekeri
18:30 Akşam yemeği
5büyük tavuk ve kırmızı etten karışık fırında yağlı kağıtta köfte ve bol patates, 1sb.az şekerli komposto, yarım kase yy.yoğurt,
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Su 2 litre spor ev süpürme ve günlük işler
Kaptanlarım bugün metabolizma şaşırtma günü yaptım kaptaniçeminde izni ve eşimin doğum günüsü ile birde misafirim vardı yeni gittiler bende şimdi 00.20 itibariyle kapanışımı yaptım
1büyük dilim pasta ve 2yk.kazandibi yedim
Tamam canım kaptanım bu güzel motivasyonla ben depar atarım teşekkür ederimTam cumartesi menüsü afiyet olsun çiçeğim yarın kaldığın yerden devam
Ayy kusura bakma ablacım vallaha bazen gözüm nereye bakıyor anlamıyorum. Sen benim önümdesin o zaman sıradaki hedefim sensinnnEllerine sağlık canım
66.5 im ben
Noldu kız evde değildim yeni geldim neden yorulmuşum bn
4 eltimien son kimin için bukadar çok üzüldüm hatırlamıyorum Bende bir tane var onlada Allah'ıma çok şükür bikac ay önce ilişkiyi kestim . Resmen gençleştim bukadar mi fark olur2 haşlama yumurta veya bir haşlama yumurta bir dilim ekmek (tbe veya çavdar) olabilirmiş. Gerisi gayet güzel olmuş cumartesi olmasına rağmen kaçamak yok afiyet olsun
Benim de yaa üst 38 alt 40
Haydi bakalım Nur'um canım bebeğim bekliyorum dört gözle
Ben senin yerine tamamladım onu Siboşum, afiyet olsun gayet güzel olmuş
Dolu dolu menü ama gayet güzel görünüyor afiyet olsun Sen takımlara girdin mi ablacım gözden kaçırmışım
Ayy içirtmediler kaptanım misafir yemek hizmetlenme derken anca girebildim bu saatten sonra içek mi
Ben hindibalı kahve almıştım ondan içtim canooo
Güzel menü olmuş, gofret göze batmıyor afiyet olsun çiçeğim
İkisi de aynı puan fark etmez kuşum
Üfff be kahvaltıyı okuya okuya bitiremedim ama dişe dokunur bir şey yok ablam. Aslında çok güzel çok doyurucu gözüküyor öğreneceğimiz şeyler var afiyet olsun
Biz çirkin miyiz kız kaktüsss Sana çiçeğim diyordum bundan sonra kaktüs diyeceğim işte hıhh
Bol proteinli güzel bir gün olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun balım, afiyet olsun
Cumartesi menüsüüü afiyet olsun ablacım
Ufff karbonhidrat bombardımanı olmuş kaptanım yarın toparlarsın inşallah
Çok az geldi ablacım ama sen farklı bir şey yapıyorsun afiyet olsun
Hoşgeldiniiz aramıza Anneniz için geçmiş olsun. Listeye ekliyorum menü ve spor bildirimlerinizi de bekliyorum
Sütlaçı yemişsin ya ben rahatladım görünce afiyet olsun
Rica ederim şekerparem görevimiz Spor kaptanlığı dışında tekrar kaptanlık yapmayı düşünmüyorum yaa sevmedim
4 tane var bende mübarek ben diyete başlayınca hepsinin dukan içesi tuttu
Çook güzel olmuş hiç kaçamak yok afiyet olsunn
Spor kaptanıyım ya o yüzden beni etiketliyorsun ballı lokma
Hamburgere rağmen güzel menü iyi idare etmişsin afiyet olsun boza ablacım bu da ne tuhaf oluyor
Çok karbonhidrat yüklemesi olmuş çiçeğim afiyet olsun yarın dengelersin
Sen hangi güne dersen ben o güne yazarım
Ayy canım kaptanım benim bu hafta daha fazla dikkat edeceğim inşallah hiç eksilmemisim bn ama kararlıyım
Bizim kaptan ne zor şartlar arasında bizi takıma seçmiş bugün hariç bizde yüzünü kara cikarmayiz inşallahNe hallerde seçme yapıyprum bir bilsen dağların arasından geçerken