Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG canım kaptanım🥰bu hafta hiç dikkat etmediğim halde
Geçen hafta 76.30
Bu gün 76.10
Fark-0.200

Çocuklar ile birlikte pizzada yedim, hamburger de.hatta hamburgeri dün yedim🫣evde kendi yaptıklarım
Tebrik ederim canım. :KK200: Vücudu arada şaşırtmak güzel olabiliyor.
Tekrar takımlara girecek misin ?

Afiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu :KK200:

Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.

Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee:KK60:

Hey maşallah tebrik ederim canım :nazar:

Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım :nazar::KK200:

Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki :KK200:

Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma :KK60: 3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ? :KK200:

Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim :KK200:

Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen :KK200:
Tamam çok sağol kaptaniçem :KK200:
ama uyku olayı hep standart özellikle kızım gece 12 en geç 12:30 arası karnını doyurmaya kalkıyor vee ben tekrar yatırıp battaniyesini örtmem gerek nazlı ceylanımın bildiğin gibi felan değil çok nazlı bir kız çook yatırıp örtünce rahatlıyorum sonrası o saate kadar yatakta telefon keyfi yapıyorum zaten bey de o saatte yatıyor oturuyor 😦

Kilo bildirimimi yapayım
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Metabolizması süper biri benim yaptıklarımı yapsaydı 2 kilo verirdi :KK43:

Geçen hafta 72.2
Salı 71.8
Bugün 71.2
Fark - 1000 gr
20241109_125911.jpg

Yulaf kalindir, sütü fazladir, tuzu azdir vs. Bimde ince çekilmiş yulaf ezmesi vardi o daha iyi olabilir. Ben yulaf kepegi karisimi kullaniyorum dukan krebi şeklinde yapiyorum memnunum . Sitare55 Sitare55 yulafli omlet yapiyordu o nasil tutturuyor bir soralim 😊
Ben iki yumurta kk peynir 3 kaşık yulaf ezmesi ceyrek öay bardağı kadar süt maydanoz tuz pulbiber katıyorum güzelce karıştırıyorum.
En yapışmaz tavamı alıp dıbine yumurta fırçası ile yağ sürüyorum ısınınca bu karışımı atıp kısık ateşte kızarana kadar bir tarafını kızardıktan sonra diğer tarafını 😋😋😋😋

Tamam çok sağol kaptaniçem :KK200:
ama uyku olayı hep standart özellikle kızım gece 12 en geç 12:30 arası karnını doyurmaya kalkıyor vee ben tekrar yatırıp battaniyesini örtmem gerek nazlı ceylanımın bildiğin gibi felan değil çok nazlı bir kız çook yatırıp örtünce rahatlıyorum sonrası o saate kadar yatakta telefon keyfi yapıyorum zaten bey de o saatte yatıyor oturuyor 😦
Anladım canım :KK200:
Onun nazlı kafasını öperim :KK60:benim bir tane Betty'm var bayılır öpülmeye eğer sabah kalkıp öpmezsem bas bas bağırır bunumun ucuna kadar gelip dürter beni :-) öyle yapması da çok hoşuma gidiyor bazen bekliyorum yapsın diye

Geçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 😘 kızlar Salı ya kadar yatılı misafirim var rica etsem bu hafta beni hazırlığa alabilir misiniz? 🙏

Eki Görüntüle 3501023
Canımm tebrikler şahanesin 🥳🥰

Şuan kilonun verdiği mutluluk ile dans ediyorum müzikle iş yapıyorum arkadaşlar hepinizin gönlünden geçen rakamlar gelsin inşallah 🥳🥳🥳🩵🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🌸🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Yaaaaa ne güzeeellll, mutluluğun daim olsun canımm ❤️🌸🥰

Mükemmel şu an beni de geçmişsin hemen seni rakip yazıyorum kendime 😂😂
😄😅

Sen kaçtın canımm

Sitare55 Sitare55 12yi beklemedim 10.30da tartildim. Cok susamıştim.
Sabah 5.30 'da 78.3
7.00'de ...78.1
1 Turk kahvesi fincanı detoks su + 1 türk kahvesi+9000 adim

10.30 ---77.8 ciktim
Tebrikler canımm 🥳😍

Selamlar kilo bildirimi
yarım sevinçliyim 65 den 67 ye çıkış sonra 66 ya düşüş
Geçen hafta: 67.7
Bu gün: 66.8 (birbardak kahve içtim daldım :KK43: )
Fark: -900 gr
Yüzde: 1.33
LenaG LenaG
Beklemede miyim hala :KK43:
Eki Görüntüle 3501036
Tebrikler çok güzel vermişsin 🫶🏻☺️

Günaydın çiçek kadın :KK200:
Canıımmmm ❤️😍

Süper bir eksi canım çok tebrik ederim :halay:
Teşekkürler canımm 😍🥰

Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum seni 🧿 bu arada bugün 9 Kasım 😂😂
Aaaaaa 9 Kasım yazmayı düşünüp 10 Kasım yazmışım 😂😅😅